• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Geçmiş olsun canım,çok heyecanlı oluyor insan tampon çıkıncaya kadar,ama ilk görüntüyle birkaç ay sonraki epey farklı oluyor,yani gitgide oturuyor burnun şekli, o yüzden ilk görüntüye fazla takılma.
çok korkuyorum tampon çıkınca canım çok acıyacak die düşünüyorum bi yandanda kurtulmak istiyorum

kızlar bu arada düğünüm var bir ay sonra şişlik tamamen inmez ama çok abartılı bi şişlik olurmu acaba

kızlar bu arada düğünüm var bir ay sonra şişlik tamamen inmez ama çok abartılı bi şişlik olurmu acaba

merhaba canım ben rızede amelıyat oldum arastırma hastahanesınde doktorumun adı suleyman tas suan tamponlarımda cıktı ilk goruntumde bıraz yadırgamıstım kendımı ama alıştım bıle sankı kendı burnummus gıbı :)
tamponlarn çıkınca ağrı oldumu canm bide tamponun çıkmasndn sonraki süreçte ne yapmamz lazm

gunadın canım benım hıc agrım olmadı sılıkon tampon vardı zaten doktorum kapalı teknık olarak yaptı belkı oyuzunden bılmıyorum bende cok korkuyordum ameliyatı atlattım gunlerce sırt ustu yattım tampon olayı kabus gıbıydı ama ınanın korkulacak bıs bırsey yok o konuda ıcınız rahat olsun tampon cıktıktan sonra ılık suyla dus alabılırsın canım rahatlıyosun doktorumun bana soyledıgı darbe almaktan koru kendını dedı bıde yatarken yastık burnuna gelmesın onun dısında hersey serbets dedı masaj verdı dokun dedı burrnuna bır ay sonra kontrolum var bol bol maydanoz ve yesıl cay tukett dedı odem ıcın cok da bı odemım yok benım sadece burnum hafıf sıs yuzumde falan sıs yok sen karar ver gerısı gelıyo canım ıyıkı olmusum dıyeceksın sonrasında

doktorumdan ne isteyeceğimi tam olarak kestiremiyorum. kemeri al ucu kaldır ama öyle kısacık bi burunda istemiyorum. ön progilden güzel olsun falan mı demem gerekiyor.

geçen ay burda bi doktora gttim estatik cerrahtı ayak üstü bana dedi ki yüz hatların küçük burnun büyük kalmıyş küçülmesi gerek evet.

bazı burunlara bakıyorum ufalmaktan yüzün ortasında emanet gibi duruyor.. fazla kısalmadan küçülmesini nasıl isteyebilirim bilemiyorum. bide burun ucumu olabildiğince kalkık mı istesem zamanla düşüyomuş nasılsa. bide domuz gibi burun deliklerim görünüse diye de korkmuyo değilim. burun deliklerim biraz büyük sanki uff. çok zor kızlar
canım sana tavsıyem ıyı bır doktolar gorusmen madı anlamda da rahatsan sana yakısan dogal bı burunu zaten ıyı doktor az cok sana anlatacaktır ben hıc karışmadım doktoruma sadece ne sıtıyosun ne beklentın var dıye sorunca dogal bır burun ıstıyorum yuz hatlarıma yakısan bı burun ıstıyorum dedım sonucuda cok begendım paylaşabılırsem paylaşcam bugun bakarsın canım ...

PicsArt_1436164011772.webp
buda benim öncesive sonram arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum

gunadın canım benım hıc agrım olmadı sılıkon tampon vardı zaten doktorum kapalı teknık olarak yaptı belkı oyuzunden bılmıyorum bende cok korkuyordum ameliyatı atlattım gunlerce sırt ustu yattım tampon olayı kabus gıbıydı ama ınanın korkulacak bıs bırsey yok o konuda ıcınız rahat olsun tampon cıktıktan sonra ılık suyla dus alabılırsın canım rahatlıyosun doktorumun bana soyledıgı darbe almaktan koru kendını dedı bıde yatarken yastık burnuna gelmesın onun dısında hersey serbets dedı masaj verdı dokun dedı burrnuna bır ay sonra kontrolum var bol bol maydanoz ve yesıl cay tukett dedı odem ıcın cok da bı odemım yok benım sadece burnum hafıf sıs yuzumde falan sıs yok sen karar ver gerısı gelıyo canım ıyıkı olmusum dıyeceksın sonrasında

canm tamponum çıktı şükür düşündüğüm ğibi pek bi ağrı olmadı ama doktor bana masaj fln söylemadi alçılar 3 gün sonra çıkacak ozmn mı yapılıyo masaj bnmde fazla bi ödemim yok Allaha şükür başlayaym maydanoza bi ara kilo almştımda ozamn maydaonz limon kürü kullanmştm vücuttaki bütün ödemimi atmıştı işe yarıyo gerçekten

canm tamponum çıktı şükür düşündüğüm ğibi pek bi ağrı olmadı ama doktor bana masaj fln söylemadi alçılar 3 gün sonra çıkacak ozmn mı yapılıyo masaj bnmde fazla bi ödemim yok Allaha şükür başlayaym maydanoza bi ara kilo almştımda ozamn maydaonz limon kürü kullanmştm vücuttaki bütün ödemimi atmıştı işe yarıyo gerçekten

he bide alçılarım var duş alamam sanırm korkuyrm ağrı faln olmazmı sıcak su

canım doktordan doktora farklılık gosterebılır belkı ben amelıyat oldum ertesı gun taburcu oldum yedı gun sonrada hem tamponum hemde alcım alındı bana yavas yavas burun ucuna dokun dedı masaj yap hep yukarıya dogru dedı bıde burun sırtın ıtıbaren kapalı teknıkle yaptı ıkı aya burnundakı sıslıkler ınecek net goruntusune kavusacak dedı maydanoz cok ısı yarıyo canım devam et

he bide alçılarım var duş alamam sanırm korkuyrm ağrı faln olmazmı sıcak su
ben amelıyattan sonra ertesı gun cıkarken hastahaneden dus alabılırsın ılık suyla dedı boyun dısında sacınıda kuafor usuluyle yıkaya bılırsın herhangı bır sorun olmaz dedı tampon falan alındıgı gunde dırekt yıkandım oh rahatladım :) ben

çok doğal duruyor allah içine sindirsin ömürlük olsun inşallah. kaç yaptırdın. bu arada tavsiyelerini dikate alacağım çok saol
amın canım ya cok bekledım ben doktorum cok ıyı bır doktor gun alabılmek ıcın bır sene beklledım o kadar cok hastası var kı ıns sonrasıda guzel olur tum arkadaslar ıcın hepımız ıcın ıkıbın tl ye oldum ben canım burun yapısına gore degısıyo galıba oyle demıslerdı

Back
X