• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım cok sağol benım bugun 6 gunum oyle cok yogun bı kanamam yok damla damla bıde sey olabılırmı bantla bağlıya burun degıklerım daha alınmadı tampon ılk gunlerde bırıkeen kan olabılırmı sızce

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)
önden yandan acayip güzel kime yaptırdın cnm

Üsttekiler eski alttakiler yeni burnum :KK54: 20.gunluk daha sisler yukardaki fotoda görüldüğü gibi kemiğim sol tarafa kaynaşmıştı ve burnumu genişletmişti şu hali bile bana çok iyi geliyo :KK76:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    181,6 KB · Görüntüleme: 2.656
selam herkese bende cumartesi ameliyat oldum güzel geçti şuanda alçı var 2 gün şii olmamıştı bugün şişti

24 Haziran da ameliyat oldum benim hem kemik eğriliğim vardı hemde etlerim çok şişmişti %10 nefes alabiliyordum.burnumun ucundan ön görünüşünden cok memnumundum doktor bile dedi aslında güzel bi burnun var. Ama kemik nefesi engeller kemiğe de dokunmamız Lazım öyle olunca bi tek doktorangüvenebildim. 3. Günüm morluklarım gitmişti. Hiç Ağrı çekmedim suan 5. Günüm ve herseyi yiyebiliyorumm. Burnumda yandan görünüşte hafif kemik vardı o da düzeltildi etlerim de alındı bakalım şimdi alcinin cıkmasını bekliyorumm :nazar:

Öncesi ve sonrası fotoğraflarımı albümümden görebilirsiniz.
Canım cok guzel olmus burnun gule gulee kullan ne zaman oldun acaba :)) benimde 24.gunumde disardan bakanlar sol tarafimin yamuk oldugunu soyluyo deliklerimde esit degil doktoruma sordum sol tarafin sag tarafa gore daha sis esit degil suanlik problem etme simdi dedi sen boyle bi problem yasadinmi:KK43:

Canım cok guzel olmus burnun gule gulee kullan ne zaman oldun acaba :)) benimde 24.gunumde disardan bakanlar sol tarafimin yamuk oldugunu soyluyo deliklerimde esit degil doktoruma sordum sol tarafin sag tarafa gore daha sis esit degil suanlik problem etme simdi dedi sen boyle bi problem yasadinmi:KK43:

24. gunun daha cok yeni zamanla duzelicektir korkma. tesekkurler guzel yorumun icin. sende gule gule kullan

Herkese merhaba arkadaşlar, nereye yazayım bilemedim..
bende burnumdan görüntü olarak rahatsızım çok aşırı değil ama kemerli yandan Allah günah yazmasın ama güzel değil.önden ise fena değil.. şimdi aileme falan hiç bahsetmicem olursam ama eşim de olma güzel böyle diyor ama okey verdi en son..
ama benn çok korkuyorum ameliyat sonuçta ya herşey olabilir. olduktan sonra eski hali daha güzeldi dersem, pişman olursam diye çok korkuyorum...:(
Antalya dayım op.dr.Mahmut Ulvi Kayalı ya denk geldim faceden öngörüşme için ücret alınmıyormuş. bi gideyim diyorum ama nasıl oluyor bu işler sgk falan karşılamaz dimi hiç belli bi kısmını ücretin..? ağrı sızı sosyal hayat nasıl olur, evliyim sonuçta ,nsanlar nasıl karşılar offf..
şimideden herkese tşkler

Herkese merhaba arkadaşlar, nereye yazayım bilemedim..
bende burnumdan görüntü olarak rahatsızım çok aşırı değil ama kemerli yandan Allah günah yazmasın ama güzel değil.önden ise fena değil.. şimdi aileme falan hiç bahsetmicem olursam ama eşim de olma güzel böyle diyor ama okey verdi en son..
ama benn çok korkuyorum ameliyat sonuçta ya herşey olabilir. olduktan sonra eski hali daha güzeldi dersem, pişman olursam diye çok korkuyorum...:KK43:
Antalya dayım op.dr.Mahmut Ulvi Kayalı ya denk geldim faceden öngörüşme için ücret alınmıyormuş. bi gideyim diyorum ama nasıl oluyor bu işler sgk falan karşılamaz dimi hiç belli bi kısmını ücretin..? ağrı sızı sosyal hayat nasıl olur, evliyim sonuçta ,nsanlar nasıl karşılar offf..
şimideden herkese tşkler
Mrb kendinizi iyi hissedeceksiniz olun bu durumu yasayanlar bilir hic korkunuz olmasin oyle aman aman bi agrisi sizisi yok e tabi doktoruna bagli iyi arastirin o doktora olmus kisilerle konusun sonucu insallah iyi olur kendinizi iyi hissedersiniz ozguven geliyo insana

Back