• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Sayende Muhammet Pamukçu ile tanıştım ve kısmetse 20 Haziranda gidip ameliyat günü kararlastıracağım. İnşallah benimkini de seninki gibi güzel yapar :) Senin öncesi halin benimki gibi. Allah yardımcım olsun :) Teşekkür ederim sana.
Senin adina cok sevindim canim umarim istedigin gibi bir burnun olur

Bir hafta önce Bahadır Baykal a ameliyatımı oldum.forumun uzun süredir sessiz takipçilerindenim.çok araştırdm burdan ama tanıdık tavsiyesiyle Bahadır hocayı buldum.burda ondan yeterince bahsedilmediğni düşündüğm için size fikir olsun diye foto koydum(gerçi biraz kamufle ettim kendimi:KK16:) Ben çok ama çoook memnunum.daha 1 hafta oldu ve aynalara doyamıyorum.burnum minicik(ödemli halini bile sevdim) ve hissediyorum ki sağlam.bu arada burnum eğri ve kemerliydi.geceleri nefes almam çok güçtü.küçükken çapaya gitmiştm ve doktor nefes alma sorunu yok burnu doğuştan eğri demişti(doğru düzgün bakmadı bile).Bahadır hoca burnumun kırık olduğunu söyleyince önce şok oldum.çok düşününce küçükken geçirdiğm bisiklet kazasını hatırladım.yüzümde yırtık oluşmuştu ama burnum da kırılmış demekki...
Herneyse Bahadır hoca gerçekten çok iyi ve güvenilir bir doktor.face ten de diğer sonrası fotolarını incelemenizi tavsiye ederim:))

Eklentiler

• PicsArt_1434175593876.jpg
    PicsArt_1434175593876.jpg
    563,3 KB · Görüntüleme: 1.296
Back