• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kimin ne dediği artık umrumda degil.bu arada 9 bin 10 bin verenlere hayret ediyorum.2 saatte iyi para

Bence önemli olan gülerken nasıl durduğu. gülünce normal burunlar hafif de olsa genişler sanırım estetikli burunlar hissiz gibi duruyo

bazıları ameliyat oluyo o kesi izi olan yer kocaman oluyo mesela nehir erdoğan in burnu da öyle

istanbulda yaptırmak mantıksız. Kayseri ankara düşünüyorum hayırlısı bakalim.25 mesaj olmuştur heralde

kızlar bırı bana yardım etsın lutfen burun estetıgı amelıyatı oldum deviasyon vardı burnumda ve estetıkte oldum akıntılarım ve kanamalarım devam edıyo bugun 5 gunum :(

kızlar bırı bana yardım etsın lutfen burun estetıgı amelıyatı oldum deviasyon vardı burnumda ve estetıkte oldum akıntılarım ve kanamalarım devam edıyo bugun 5 gunum :KK43:

Merhaba kanamaniz cok mu yogun? benim de 5-6 gun az az kan geliyordu, arkadasimin ise hic kanamamsti bile ama bende herhangi bir problem olmadi. doktorunuzu arayip danismaniz en dogrusu olur. o sizi daha iyi yonlendirecektir...

yok cok yogun degıl ama devam edıyor doktorada ulaşamadım... :( burnumun altındakı gazlı bezı degıstırrıken hemsıre devam eder demıstı kan ve sumukumsu bır sekılde 2 hafta boyunca acaba gıger olan arkadaslar da yorum yapa bılırmı olmusmuydu ..

yok cok yogun degıl ama devam edıyor doktorada ulaşamadım... :KK43: burnumun altındakı gazlı bezı degıstırrıken hemsıre devam eder demıstı kan ve sumukumsu bır sekılde 2 hafta boyunca acaba gıger olan arkadaslar da yorum yapa bılırmı olmusmuydu ..
Merhaba,
2-3 gün o beze azalarak kan gelmesi normal..Sonra bitiyor kendiliğinden.Sen yine de doktoruna danış, bir de TONİMER deniz suyu kullan mutlaka 2 saate 1 kez sık.Çok faydasını göreceksin.

Back