• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

burnunda kemer mi vardı ve ne kadar bi ücrete ameliyat oldun
Hayir kemer yoktu benim kemigim sol tarafa kaymisti burnu genisletmisti doktorum sadece revizyon yapmis ucuyla oynamisti birazda onun disinda sikintim yoktu sinizutlerimi aldirdim ayrica toplam 6.500 tuttu burnun durumuna gore degisiyor sanirim

Herkese merhaba arkadaşlar, nereye yazayım bilemedim..
bende burnumdan görüntü olarak rahatsızım çok aşırı değil ama kemerli yandan Allah günah yazmasın ama güzel değil.önden ise fena değil.. şimdi aileme falan hiç bahsetmicem olursam ama eşim de olma güzel böyle diyor ama okey verdi en son..
ama benn çok korkuyorum ameliyat sonuçta ya herşey olabilir. olduktan sonra eski hali daha güzeldi dersem, pişman olursam diye çok korkuyorum...:KK43:
Antalya dayım op.dr.Mahmut Ulvi Kayalı ya denk geldim faceden öngörüşme için ücret alınmıyormuş. bi gideyim diyorum ama nasıl oluyor bu işler sgk falan karşılamaz dimi hiç belli bi kısmını ücretin..? ağrı sızı sosyal hayat nasıl olur, evliyim sonuçta ,nsanlar nasıl karşılar offf..
şimideden herkese tşkler

ne varmış evli olmanda onu anlamadım bende evliyim benim eşimde önce yaptırma falan dedi sonra razı oldu 5 gün oldu ameliyat lalı cumartesi oldum pazartesi iş başı yaptım.keşke daha önce yaptırsaymışım

kızlar bende ameliyat oldum 3.gecem iki gün sonra tamponda çıkacak çok merak ediyorm nasıl olduıunu inşallah çektiğim acıya değmiştir

Ben de 2 hafta sonra ameliyat olacağım..burun ameliyatı olup da burun çatısı kırılıp daraltılanlar var mı aranızda? Benim revizyon olacak ama küçük bir düzeltme değil yani.10 yıl önce çatıya dokunmadan şeklini bızmadan kemeri törpülemilti dr ama burnum yüzüme göre halen büyüktü,özellikle burun ucu,şimdi onu küçültmek için çatıyı kırıp daraltacak,burnu daha zarif bir hale getirecekmiş..böyle bir tecrübe yaşayan var mı aranızda kızlar lütfen paylaşın benimle..evliyim ve çok korkuyorum ağrı sancı çok olur mu diye..öncekinde baya olmuştu kemik kırılmadığı halde..kaç günde toparlandınız,çok morarma oldu mu.??en aza indirmek için neler kullandımız yazarsanız çok sevinirim...

Arkadaşlar merhaba 5 ay önce burun estetiği yaptırdım ama burnumun ucunda şişlik devam ediyor sanki,drum normal olduğunu söylüyor,bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikir verebilirler mi acaba ?şişlikleri ne zaman geçti tam olarak?
image.jpg

Ben de 2 hafta sonra ameliyat olacağım..burun ameliyatı olup da burun çatısı kırılıp daraltılanlar var mı aranızda? Benim revizyon olacak ama küçük bir düzeltme değil yani.10 yıl önce çatıya dokunmadan şeklini bızmadan kemeri törpülemilti dr ama burnum yüzüme göre halen büyüktü,özellikle burun ucu,şimdi onu küçültmek için çatıyı kırıp daraltacak,burnu daha zarif bir hale getirecekmiş..böyle bir tecrübe yaşayan var mı aranızda kızlar lütfen paylaşın benimle..evliyim ve çok korkuyorum ağrı sancı çok olur mu diye..öncekinde baya olmuştu kemik kırılmadığı halde..kaç günde toparlandınız,çok morarma oldu mu.??en aza indirmek için neler kullandımız yazarsanız çok sevinirim...
Canım biraz morluk ve şişlik oluyor tabiki,1 hafta on gün içinde geçiyor en fazla,benim doktorum anestezi drunun çok önemli olduğunu söylemişti sonrası süreçle ilgili,ameliyat sırasında tansiyonunudüşük tutup fazla kanama olmasını engellerse sonrasında daha az morluk oluyormuş,benim göz altlarımda hafif morluklarolmuştu5-6 günde geçti,ağrı değilde burnumun tıkalı gibi olmasından rahatsız olmuştum ben daha çok,ama gün sonra hiçbir şey kalmıyor,şimdiden geçmiş olsun.

kızlar bende ameliyat oldum 3.gecem iki gün sonra tamponda çıkacak çok merak ediyorm nasıl olduıunu inşallah çektiğim acıya değmiştir
Geçmiş olsun canım,çok heyecanlı oluyor insan tampon çıkıncaya kadar,ama ilk görüntüyle birkaç ay sonraki epey farklı oluyor,yani gitgide oturuyor burnun şekli, o yüzden ilk görüntüye fazla takılma.

merhaba canım ben rızede amelıyat oldum arastırma hastahanesınde doktorumun adı suleyman tas suan tamponlarımda cıktı ilk goruntumde bıraz yadırgamıstım kendımı ama alıştım bıle sankı kendı burnummus gıbı :)

şışlık konusunu unuttum pardon :) sıslıklerım oldum ozellıkle goz altımda ıkı gun onun dısında yuzumde cok aman aman bı sısık olmadıgozlerımdekı sısıkte uc gunde gectı sımdı sadece bıraz burum sıs 15.gunum bugun amelıyat olurken aynı odada kaldıgımız baska bı hasta vardı onun cok olmustu mesela doktorumun soyledıgı kısıden kısıye degısır dedı vucut yapısıyla alakalı bı durummus ılk basta da soylemıstı bana doktor cok morarman ve sıskınlıgın olmayacak demıstı

doktorumdan ne isteyeceğimi tam olarak kestiremiyorum. kemeri al ucu kaldır ama öyle kısacık bi burunda istemiyorum. ön progilden güzel olsun falan mı demem gerekiyor.

geçen ay burda bi doktora gttim estatik cerrahtı ayak üstü bana dedi ki yüz hatların küçük burnun büyük kalmıyş küçülmesi gerek evet.

bazı burunlara bakıyorum ufalmaktan yüzün ortasında emanet gibi duruyor.. fazla kısalmadan küçülmesini nasıl isteyebilirim bilemiyorum. bide burun ucumu olabildiğince kalkık mı istesem zamanla düşüyomuş nasılsa. bide domuz gibi burun deliklerim görünüse diye de korkmuyo değilim. burun deliklerim biraz büyük sanki uff. çok zor kızlar

Back