• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

benim arkadaşım fethi beye ameliyat olmuştur o yüzden direk onal yöneldim başka doktor araştırmadım çünkü iş derinleştikçe kafan çok karışıyo sonuçta ii olcak inşallah ya yeter valla umutluyum kafam karışmasın

En iyisini yapmissin fazla araştirdikca kafa karisiyor şuan bende oldugu gibi.bende senin gibi dusunuyorum artik tek bi doktora yonelmek gerekiyor.fethi oraki cok duydum bence suphen olmasin cok guzel olacak:)simdiden hayirli olsun burnuşun:):):):)

inşallah çok güzel olacak çok mutluyum tek korkum ameliyat sırasında insanın tansiyonu falan düşüyomuş o ve narkoz ve ameliyattan uyanma aşaması morarmaları saymıyorum bile

bi burun nasıl değiştiriyor insanın simasını .şaşırdım kaldım tekrardan.şu ünlülerin burunları mesela yok cok yapay geliyor bana.ama su forumdakiler cok daha doğal.dün d ebir kız gördüm resmen burnu ben estetiğim diyordu ya.ben de bu hafta görüşmeye gşidicem ve bu aylarda ameliyat olmak istiyorum.gerci bu yaz tatili durumunu nasıl etkiler sizce?ama yaza kadar da geçer diye düşünüyorum.bebeğimle de tek basıma ilgileniyorum oğlus bi de burnuma çarpar diye de ödüm patlıyor :) annem de öğretmen o da ancak yazın gelebilir.nasıl olcak bu iş yaaaaa :((

bi burun nasıl değiştiriyor insanın simasını .şaşırdım kaldım tekrardan.şu ünlülerin burunları mesela yok cok yapay geliyor bana.ama su forumdakiler cok daha doğal.dün d ebir kız gördüm resmen burnu ben estetiğim diyordu ya.ben de bu hafta görüşmeye gşidicem ve bu aylarda ameliyat olmak istiyorum.gerci bu yaz tatili durumunu nasıl etkiler sizce?ama yaza kadar da geçer diye düşünüyorum.bebeğimle de tek basıma ilgileniyorum oğlus bi de burnuma çarpar diye de ödüm patlıyor :) annem de öğretmen o da ancak yazın gelebilir.nasıl olcak bu iş yaaaaa :((

yapay olan burunlar burda da görülüyor,yüze uygun doğal burun yapan doktor bulmak çok zor,dotor seçimi burun estetiğine karar vermekten daha zor,ben iki kere oldum ikincisinden çok memnunum çok şükür,bir sene oldu olalı..Profilimden resimlerime bakabilirsiniz,
benimde oğlum var ondan korumak zor oldu ama beni öyle sargılı va görünce tekrar ameliyat olmamayım diye yanıma fazla yaklaşmıyordu:)ayrı yattım bir süre.Ben ilk burun estetiğimi temmuz ayında oldum yaz kış farketmiyor artık.
siz hangi doktora karar verdiniz?

yapay olan burunlar burda da görülüyor,yüze uygun doğal burun yapan doktor bulmak çok zor,dotor seçimi burun estetiğine karar vermekten daha zor,ben iki kere oldum ikincisinden çok memnunum çok şükür,bir sene oldu olalı..Profilimden resimlerime bakabilirsiniz,
benimde oğlum var ondan korumak zor oldu ama beni öyle sargılı va görünce tekrar ameliyat olmamayım diye yanıma fazla yaklaşmıyordu:)ayrı yattım bir süre.Ben ilk burun estetiğimi temmuz ayında oldum yaz kış farketmiyor artık.
siz hangi doktora karar verdiniz?

merhaba ecemali,

ben izmirdeyim dr Cüneyt özek ile görüşeceğim öncelikle.eger hersey iyi giderse görüşmeler elektrikler vs :)) olsun istiyorum.ama seçeneklerde ufuk bilkay ve can kopal da var.bu kadar işte..senin oğlun ne kadarlık?benmki 16 aylık o nedenle tırsıyorum bi de maşallahı var cok güçlü.bende de deli kuveti vardır bi kadına göre ama beni bile alt ediyor :))

ameliyat olan arkadaşlar ameliyat öncesi ve sonrasını anlatır mısınız?

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel. $18.03.05.webp$18.03.02.webp

Berbat da denmezdi ama neyse :) Teşekkür ederim..

esralorin mrb canım bende 11 gün önce XXXXXXX oldum ameliyattan 1 hafta sonra alçım alındı tamponlar çıktı bant yağıştırıldı şuan bant var ama morluklarım şişlik hala geçmedi henüz sprey kullanmıyorym bantlar çıktıktan sonra sprey kullanımına başlıycam bişey sorcam ya ben aynaya baktığımda acayip büyük duruyo bu geçici mi yoksa?

bende 11 gün önce ameliyatımı oldum yıllardır istediğim bişeydi çok kötü değildi burnum ama yandan bakınca biraz uzun druyordu..ameliyat olduktan sonra odama geldiğimde kustum doğal olarak buda yüzümde şişlik ve morarmalara sebep oldu ertesi gün acayip şişlik ve morluk vardı gözlerim açılmıyordu ve sulanma yapıyordu çok yanıyordu burunda ağrı sızı bişey hissetmiyor insan..ama aynaya baktığımda kendimi uzaydan gelmiş gibi hissettim pişman oldum o an:) 1 hafta sonra alçı ve tamponlarım alındı üzerine bant yapıştırıldı 1 hafta sonra duş alırken bantları ben kendim açıcam kontrole gidcem tekrar sprey bantlar açıldıktan sonra kullanmam söylendi şuan hiç nefes alamıyorum en berbat durum gece her dk kalkıp su içiyorum ağız kuruluğu yapıyor doğal olarak:( alçılarım alındığında burnuma yandan baktığımda acayip kalkık duruyordu önden kendime bakmaya korkuyorum ki halada öyle çok şiş ve mor bi yüz:( ama sanki bugün farkettim burnumun kalkıklığı ilk zamanlarki gibi değil yada gözüm alıştı bana öyle geliyor..ama ameliyat olan arkadaşlar sizdede aynı durum varmı şişlik ve nefes alamama durumunu deva ettimi benimki şuan için normalmi ya bu şişlikler geçmese pişman olcam yaptığıma:(((

esralorin mrb canım bende 11 gün önce XXXXXXX oldum ameliyattan 1 hafta sonra alçım alındı tamponlar çıktı bant yağıştırıldı şuan bant var ama morluklarım şişlik hala geçmedi henüz sprey kullanmıyorym bantlar çıktıktan sonra sprey kullanımına başlıycam bişey sorcam ya ben aynaya baktığımda acayip büyük duruyo bu geçici mi yoksa?

Çok normal canım çünkü burnun şiş..zamanla şekli oturacak daha çok erken bunun için.. ben ilk alçı çıktığında burnumu pek beğenmemiştim diyebilirim gözüme çok tuhaf gelmişti.. daha sonra şekli tam oturdu şimdi aynadan gözümü alamıyorum:)) sende bekle.. zaten XXXXXXX demiştir 6-7 ay sonra şekil tam oturuyor.. eminim seninki de harika olacak.

bantlar duş alınırken kendim çıkarcağımı söyledi sonrasında kontrole gidcem daha sprey kullanmaya başlamadım bant çıktıktan sonra kullancam hiç nefers alamıyorum ağız kuruluğundan ölcm bu gidişle heralde:( canım ya bnim alçım çıktıktan sonra çok kalkıktı ama sanki bana biraz kalkıklığı inmiş gbi gliyo bantlar açılmadığı için üstleri göremiyorum net olarak ama çok şiş duruyo evdekiler bu ne çok dğişik olmuşsun diyolar şişlikten masajı nasıl yapıyodun günde 2 dk yetrli oluyomu enin şişlikler ne kadar sürede gitti?çok soru sordum ama lütfen kızma sende aynı doktora olduğun için soruyorum

Çok normal canım çünkü burnun şiş..zamanla şekli oturacak daha çok erken bunun için.. ben ilk alçı çıktığında burnumu pek beğenmemiştim diyebilirim gözüme çok tuhaf gelmişti.. daha sonra şekli tam oturdu şimdi aynadan gözümü alamıyorum:)) sende bekle.. zaten fatih beyde demiştir 6-7 ay sonra şekil tam oturuyor.. eminim seninki de harika olacak.

bantlar duş alınırken kendim çıkarcağımı söyledi sonrasında kontrole gidcem daha sprey kullanmaya başlamadım bant çıktıktan sonra kullancam hiç nefers alamıyorum ağız kuruluğundan ölcm bu gidişle heralde:( canım ya bnim alçım çıktıktan sonra çok kalkıktı ama sanki bana biraz kalkıklığı inmiş gbi gliyo bantlar açılmadığı için üstleri göremiyorum net olarak ama çok şiş duruyo evdekiler bu ne çok dğişik olmuşsun diyolar şişlikten masajı nasıl yapıyodun günde 2 dk yetrli oluyomu enin şişlikler ne kadar sürede gitti?çok soru sordum ama lütfen kızma sende aynı doktora olduğun için soruyorum

Bende evde kendim duş alırken çıkardım bandı.. nefes alamama spreyden sonra düzelir, ağız kuruluğu hepsi geçecek.. şuan için burnun hakkında hiç yorum yapma çünkü zamanla ne kadar değişeceğini göreceksin..Tabiki şiş olacak canım bu çok normal, en az 1 ay bekle yorum yapmak için çünkü dediğim gibi 6-7 ayda burnun şekli oturuyor tam olarak.. Bu şişlik kişiden kişiyede değişiyor zaten kimisinde çok şişlik oluyor kimisinde azıcık oluyor her bünye aynı değilki.. masaj için 2 dk yeter canım ben hergün aklıma geldikce yapıyordum bikaç sefer. benim şişlikler 2 ay falan aldı sanırım çok hatırlamıyorum çünkü üzerinden 6 sene geçti ameliyatımın :)) ama diyorum ya ben ilk alçı alındığında çok tuhafıma gitmişti '' bu ne ya '' demiştim.. şişlikler inince ve şekil oturunca iyi ki yaptırmışım dedim.. sana tek diyeceğim sabırlı olup beklemen.. Fotoğrafda koyarsan sevinirim :) Fatih Dağdelenin harika bi burun daha yaptığına eminim..

Bende evde kendim duş alırken çıkardım bandı.. nefes alamama spreyden sonra düzelir, ağız kuruluğu hepsi geçecek.. şuan için burnun hakkında hiç yorum yapma çünkü zamanla ne kadar değişeceğini göreceksin..Tabiki şiş olacak canım bu çok normal, en az 1 ay bekle yorum yapmak için çünkü dediğim gibi 6-7 ayda burnun şekli oturuyor tam olarak.. Bu şişlik kişiden kişiyede değişiyor zaten kimisinde çok şişlik oluyor kimisinde azıcık oluyor her bünye aynı değilki.. masaj için 2 dk yeter canım ben hergün aklıma geldikce yapıyordum bikaç sefer. benim şişlikler 2 ay falan aldı sanırım çok hatırlamıyorum çünkü üzerinden 6 sene geçti ameliyatımın :)) ama diyorum ya ben ilk alçı alındığında çok tuhafıma gitmişti '' bu ne ya '' demiştim.. şişlikler inince ve şekil oturunca iyi ki yaptırmışım dedim.. sana tek diyeceğim sabırlı olup beklemen.. Fotoğrafda koyarsan sevinirim :) Fatih Dağdelenin harika bi burun daha yaptığına eminim..

çok teşekkür ederim canım dediğin gibi en önemlisi sabırlı olup beklemek umarım iyi bir sonuç ortaya çıkacaktır ben hiç doktor araştırması yapmadan direk oraya gittim ve hemen karar verdim ameliyata..senin burnun süper olmuş yüzüne çok yakışmış çok beğendim güle güle kullan darısı başıma inşş istediğim sonucu alırım bende umarım..şişliklerim insin burnum bi güzel otursun foto koycam;):)

Back