fatih dagdeleni cok övüyolar esnetik alaninda peki ne kadara yapti????benim arkadasimda gögüslerini yaptirdi cok memnun
veeeeeeeeee 25 için son mesajım .......... fotoğraflarınızı görmek istiyorum :) karar vermem de bana yardımcı olurlar umarım.........
veeeeeeeeee 25 için son mesajım .......... fotoğraflarınızı görmek istiyorum :) karar vermem de bana yardımcı olurlar umarım.........
Hangi şehirde ameliyat olmayi düşünüyosun acaba.bende doktor araştırıyorum ama ben kocaelinde yaptirmak istiyorum istanbulda ameliyat biraz zor benim icin.kocaelinde duydugun doktor var mi acaba cnm
turuncu41 ben istanbulda olucam. umuttepede tonguç işken var ona gittim geçen hafta ama onu beklerken daha önce ameliyat olan hastaları gördüm çok içime sinmedi. özeldeki diğer doktorları araştırdım beni tatmin etmedi. o yüzden istenbulda olmaya karar verdim. izmitte sana önerebileceğim bir doktor yok...umarım bulursun . bol şans:)
demek oyle ya bende kocaelinde tonguc beye guveniyodum ona muayene gidecektim.ona estetik olan kimseyide bulamamistim.işten zaman buldugum bi zamanda hemen muayene olmak istiyodum kocaelinde bende tonguç beyden başkasini duymadim ama o da öyleyse.. sonucta 1kere olmasi gereken bisey cnm olmadi bende istanbul düşünmeye başlayacam.söyledigin cok iyi oldu cnm.peki istanbulda bi doktora karar verebildinmi?
Arkadaşlar cuma günü istanbulda prof.dr. fethi orak muayene oldum 150 tl muayene ücreti açıkcası ilk başta tedirgin gitmiştim nasıl olucak ilgilencek mi diye ama gerçekten yanılmışım çok ii bir doktor kesin karar verdim herşeyi açık açık anlattı burnumda deviasyon var ameliyatı olmam şart yani tabi estetiği de unutmamak lazım 3000 euro istedi fakat hemen yarın ameliyat olamıyosun çalışıyorum da hemen izin olamam 20 ağustos a zor yer buldum 20 ağustos salı olucam Allah izin verirse.. çok mutluyummmm...
henüz karar vermedim ... verdiğim anda sana mutlaka iletirim... tonguç beye kötüdür diyemem sadece önceden ameliyat olmuş üç hastasını gördüm. ikisi göğüs biri burundu ve üçü de sorunları olduğu için gelmişler ben de çekindim açıkçası. o yüzden istanbula yoğunlaştım...
Anladim merakla bekliyorum kararini inş hepimiz için en güzeli olur.bende karar verdigim zaman yazacagim buraya..
Arkadaşlar inanılmaz mutluyum ya süperim inşaalllah hepimizin iyi olsun hemen karar verin yoksa kafa karışıyor.
Kesin karar alindi sanirim 20agustosta ameliyat galiba:)cok sevindim :):)ben hala doktor arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?