Aynen canim o kadar haklisin ki doktorun kendini yaglayip ballamasina kandim bide sen tıp ogrencisisin soyle indirim yapariz boyle yapariz diye bi ton dil döktü resmen 1haftadr annem hergun yasiyomuum diye saat başı ariyo bide bende allerjik rinit var acillik oldum 3 gün once :) iste artik iyi bi doktor olsunda nekadarsa veriim yeterki eski burnumu geri versinler modundaym baksana ucuza kacinca hic bisi olmuyomus :)))
aynı hatayı bende yaptım ama sen sonuçta şekil olarak sanırım güzel bir sonuca ulaşmışsın.... ve sadece nefes sorunun kalmış...
doğru anlamışım değil mi????
nefes sorunu için kimseyi arama bence KBB ci o işi halledecektir....
kendini öven doktordan kaçmak lazım zaten....
çok geçmiş olsun canım...
arzumun doktoru Hasan Fındık... istanbulda...
Eki Görüntüle 1023270 önce ve sonrası
1 aylık burnum. Burun ucum aşağı düşermi kızlar. Üsteki yorumlara göre birz aşağı iniyormuş. inşallah inmez.:18::18:
nerede ve kime yaptırdın burnunu çok beğendim maşallah
buda yakından. sanki ucu düşmüş gibi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler. Erzurum bölge ve araştırmada ali budaka yaptırdımnerede ve kime yaptırdın burnunu çok beğendim maşallah
Kız neresi düşük? Bayağı kalkık olmuş senin burnun. Daha kalkık olsa çok yapay dururdu. Doktorun kimdi bu arada?
Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))
Super olmus, dogal ve guzel, önden görebilirmiyiz??
sol tarafımda şişlik var daha 4 ay falan oldu
Cok gecmis olsun.. Bende de 3ay sonrasinda hafif bi kemer cikti burnumda ve bende 3ay sonra nefes alabildim ikinci ameliyati oldum 1hafta once banti cikaracagim bugun nefes alabiliyorum morlugumda olmadi cok sukurah canım... çok üzülüyorum böyle mesajlara....
birtanem... belliki bu doktorun bir becerisi, mahareti yok...daha fazla kendini kestirip biçtirme aynı doktora...
kendine iyi bir doktor bul.... eğer sadece sorun nefesse KBB doktoruna git... devletin karşılayacağı bir sorun olduğu için para da ödemezsin....
Kizlar bende yeniyim burda bazi resimler acilmiyo ama bende yuklemek isterim buyrun bakalim.. Eki Görüntüle 1131720 Eki Görüntüle 1131721
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hangi Dr. Ameliyat oldunuz
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
çok tesekkur ederim. revizyonda ıyımı acaba??
İstanbul cem payasli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?