Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Hasan Fındık arzum'un 3. ameliyatını yaptı.... ilk iki ameliyatını başka bir doktor yapmış...

arzum çok memnun olduğunu söylemişti....

Cok tesekkur ederim, memnun kalmadim diyende var, insanin kafasi karisiyor Arzumun fotografini gorebilirmiyiz? Arzumun ne gibi şikayeti vardi, o şikayetlerden kurtuldumu acaba??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım, meme estetiği topiklerine bir bak istersen....

sanırım bulursun...

Kızlar ben de Boğaziçi Tip Merkezi'nde Necdet Ucar'a ameliyat olmuştum. Bilgi amaçlı oncesi ve sonrasi fotoğraflarımı paylaşıyorum. Sevgiler...

Eklentiler

• $1402254957960.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 262
  • $1402255005554.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 271
kizlar merhaba.birsey sormK istiyorum.ameliyatimin uzerinden 1 ay 15 gun gecti.sekil olarak hosuma gitmiyo henuz.benim gibi burnu ilk aylar seklini almayip sonradan degisen ve sekillenen ve guzellesen arkadaslar var mii merak icindeyim

benım burnumunda şeklı tam oturmadı acele etme

benmde sorum var burun ucu etım şiş olduğu için mi düşük duruyo acaba bırde şişler indikçe burnumun ucu kalkık olmaya başladı normal mı

benım burnumunda şeklı tam oturmadı acele etme

benmde sorum var burun ucu etım şiş olduğu için mi düşük duruyo acaba bırde şişler indikçe burnumun ucu kalkık olmaya başladı normal mı

Benim kalkıklıgi indi. Seninki daha kalkik oldu demek ki. Zamanla iner derler ama. O bir tarafa burun ucum da hoşuma gitmiyor. 6 ay bekleyeceğiz canım. Senin ne kadar oldu? Benim 7 hafta oldu.

Benim kalkıklıgi indi. Seninki daha kalkik oldu demek ki. Zamanla iner derler ama. O bir tarafa burun ucum da hoşuma gitmiyor. 6 ay bekleyeceğiz canım. Senin ne kadar oldu? Benim 7 hafta oldu.

canım benım burnum 1 ay oldu albümde dun resim ekledim bakabılırsın

ameliyatını yapan doktorun kimdi yazar mısın lütfenn??

Kızlar bu doktor arastırması ne kötüymüş yahu. Buradan gordugum kadarıyla tevfık sozen ıstıyordum ama o da ankarada istanbula agustostan once gelemem dıyor. İstanbulda da oyle guvendıgım baska bı doktor yok. Ne yapacagımı sasırmıs vazıyetteyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…