Tsk ederim, bu arada burun çok güzel olmuş 😉 fiyat ne kadar acaba?
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Hasan Fındık arzum'un 3. ameliyatını yaptı.... ilk iki ameliyatını başka bir doktor yapmış...
arzum çok memnun olduğunu söylemişti....
Cok tesekkur ederim, memnun kalmadim diyende var, insanin kafasi karisiyorArzumun fotografini gorebilirmiyiz? Arzumun ne gibi şikayeti vardi, o şikayetlerden kurtuldumu acaba??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benım burnumunda şeklı tam oturmadı acele etme
benmde sorum var burun ucu etım şiş olduğu için mi düşük duruyo acaba bırde şişler indikçe burnumun ucu kalkık olmaya başladı normal mı
Benim kalkıklıgi indi. Seninki daha kalkik oldu demek ki. Zamanla iner derler ama. O bir tarafa burun ucum da hoşuma gitmiyor. 6 ay bekleyeceğiz canım. Senin ne kadar oldu? Benim 7 hafta oldu.
Merhaba kızlar, çok şükür ki 18 Ocakta 2.ameliyatımı oldum, her ne kadar türlü sıkıntılar da yaşamış olsam 3.günü kazasız belasız atlattım ... Başımdan geçenleri kısaca anlatayım size; öncelikle kesinlikle ve kesinlikle ilk ameliyatımın yanında kabus gibi geçti diyebilirim, ilk ameliyatım o kadar sorunsuz ve kolay geçmişti ki 2. ye onun rahatlığıyla razı oldum, Allah korusun bir aksilik çıkarsa 3. yü yaptırır mıyım? Hiç sanmıyorum :/ Ameliyattan sonra tansiyonum bir türlü normale dönmediği için ağrı kesiciyi akşam 22.00 ye kadar almak nasip olmadı ve bildiğiniz ağrı sızı ne varsa çektim öylece , tansiyonum çok düştü ve bir türlü yükselmek bilmedi ... Daha sonra ateşim çıkmaya başladı, bu kez de ateşi zor düşürdük , ben ilk günden bir güzel grip oldum, şu an boğaz ağrısı, hafif ateş ve yoğun bir vücut kırıklığıyla ve tabii ki ameliyat sonrası atraksiyonlarımla başbaşayımBir de ben revizyon olduğumu sanıyorudum, hatta ben ameliyata girerken eşim hemşireye ne kadar süreceğini sorduğunda en fazla 45 dakika demişler ve ben tam 1 saat 40 dakika süren bir ameliyattan, eşimin korku ve endişe dolu ifaesiyle karşılaşarak çıktım. Sebebini sonra anladık ki; doktorum revizyondan vazgeçip burnumu kırmış ve heryerini yeniden yapmış Ben de nasılsa revizyon diye kaale almadım ve buz kullanmadım, sonuç olarak morluk ve şişlikten kapanmış bir sağ göz, aynı morlukta ama kapanmamaya direnen bir sol göz ve çeşitli şişliklerle 2. güne gözümü açtım ( artık ne kadar açabildiysem ) Gerçi bu kısmı tamamen kendim ettim kendim buldum bir durumdu , yani nolucak revizyonsa ya da değilse , salak kadın buz neden kullanmazsın Neyse çok kısa olmadı farkındayım ama ameliyat bitti, şişlikler inmeye çalışıyor ve ben gribimle başbaşa cuma günü alınacak alçımı heyecanla bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?