• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

adana da ersal bey

İçinizi ferah tutun ve biraz zaman verin bence şişliğe de benziyor cünkü. İllaki inecek daha yine yeni. Ve doktorunuza sorun normalmi böyle olması gececek mi diye. ki zaten geçmezse revizyon yapmak zorunda. Canınızı sıkmayın derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Canınızı ferah tutun ve biraz zaman verin bence şişliğe de benziyor cünkü. İllaki inecek daha yine yeni. Ve doktorunuza sorun normalmi böyle olması gececek mi diye. ki zaten geçmezse revizyon yapmak zorunda. Canınızı sıkmayın derim

çarşambaya randevumuz sorucam ınşlh geçer cünku süreç benm için cok zor gectı ufak bebegım vardıcünku

Canim cok guzel olmus burnun bayildim gule gule kullan

Son düzenleme:
bugun 18. gunum $DSCF1734.jpg $DSCF1733.jpg $DSCF1732.jpg $DSCF1731.jpg $DSCF1730.jpg

Meraba, benim de dun alcilarim cikti ve burnum cok kalkik ve sis? Palyacoladin taktii top gibi :((( ne kadar sisligi iner, ne kadar asagi duser?
canım dur daha ne yorum yapıyorsun alçı çıkalı 4 gün olmuşken burnun şiş olması gerektiğinden kalkık durması o kadar doğal ki. içini ferah tut bu zamanlarda insan öyle hissediyor. daha çok taze. ödem inip burnun oturdukça eminim ki ön yargıların ortadan kalkacak :) tecrübe konuşuyor 😇

eski burnumla, yeni burun nerdeyse aynı....

ne yapmış anlamadım:(

eskiden de ucu patates gibiydi... şimdi de aynı....

o kadar anlattım, ucu sakın böyle olmasın daha ince istiyorum, sakın yuvarlak olmasın dedim....

ama sanki burnu açmış sonra geri kapamış... nerdeyse öyle yani....

herkes belki sonra iner diyor ama pisipisinin albümüne baktım...emre ilhan yapmış ameliyatını hemde revizyon...ameliyatı daha yeni olmasına rağmen burun ucu, burun delikleri çok muntazam...

yapabilen doktor yapıyor işte... senelerce bekle bekle demiyor:(((((

Maalesef ayni olay benim ilk ameliyatimda olmustu aptal doktor banada bekle bekle demisti ama bi değişiklik olmadigi gibi burun ucum düştü 2.yi yapti simdi sekli güzel ama hiç nefes alamiyorm 3.yu olacağım oyuzden insallah senin burnun cok guzel olur ama canim

Maalesef ayni olay benim ilk ameliyatimda olmustu aptal doktor banada bekle bekle demisti ama bi değişiklik olmadigi gibi burun ucum düştü 2.yi yapti simdi sekli güzel ama hiç nefes alamiyorm 3.yu olacağım oyuzden insallah senin burnun cok guzel olur ama canim

ah canım... çok üzülüyorum böyle mesajlara....

birtanem... belliki bu doktorun bir becerisi, mahareti yok...daha fazla kendini kestirip biçtirme aynı doktora...

kendine iyi bir doktor bul.... eğer sadece sorun nefesse KBB doktoruna git... devletin karşılayacağı bir sorun olduğu için para da ödemezsin....

ah canım... çok üzülüyorum böyle mesajlara....

birtanem... belliki bu doktorun bir becerisi, mahareti yok...daha fazla kendini kestirip biçtirme aynı doktora...

kendine iyi bir doktor bul.... eğer sadece sorun nefesse KBB doktoruna git... devletin karşılayacağı bir sorun olduğu için para da ödemezsin....

Aynen canim o kadar haklisin ki doktorun kendini yaglayip ballamasina kandim bide sen tıp ogrencisisin soyle indirim yapariz boyle yapariz diye bi ton dil döktü resmen 1haftadr annem hergun yasiyomuum diye saat başı ariyo bide bende allerjik rinit var acillik oldum 3 gün once :) iste artik iyi bi doktor olsunda nekadarsa veriim yeterki eski burnumu geri versinler modundaym baksana ucuza kacinca hic bisi olmuyomus :)))

Back