Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

canım dur daha ne yorum yapıyorsun alçı çıkalı 4 gün olmuşken burnun şiş olması gerektiğinden kalkık durması o kadar doğal ki. içini ferah tut bu zamanlarda insan öyle hissediyor. daha çok taze. ödem inip burnun oturdukça eminim ki ön yargıların ortadan kalkacak :) tecrübe konuşuyor 😇

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))

Peki ödem ve kalkıklığı takmamaya calısıyorum, genelde herkes onlar geçici demiş ama benim suan önden bakıldığında da aşırı bir kalınlaşma var elliyorum, ödemden ziyade elime kemik de geliyor. Yani acaba doktor cok mu kalın yaptı ustunu. Kare gibi :S

Biraz daha zaman gerekli canım :) İçini ferah tut. Endişeye kapıldıkça eski burnunun fotoğraflarına bak :)

Arkadaşlar albüm yaptım burnumun önceki hali de var yenisi de. Gerçi cook yeni zaten 11 günlük, yorumlarınızı bekliyorum. Ozellikle tecrübeli arkadaşlar, ne gibi değişimler beni bekliyor??? Suan burnum cok kalkık

3 gun once ismail kurandan burun ameliyati oldum. Henuz bantli oldugym icin foto koyamadim ama sorulariniz varsa buyrunnn
AYrica benim de bir sorum var. ne zaman biri carpar diye korkmadan sokaga cikacak hale geldiniz. Yaz icin bircok planim var o yuzden endiseleniyorum. (

kızlar hiç mutlu degılım bugun amelıyat olalı 27.gunum yandan duzde önden yamuk yumuk burnum şişten mi geçer mı bilmiyorum bakışlarımda bön bön zaten stipi kayık gibiyim kemerım törpülendı hafıf kavıs ve kalkıklık verıldu bırde burun yanlarımda törpülendı guyaa ama lütfen şu fotolara bı yorum yapın

kendımı çok kötü hıssedıorum yaa bakışlarım bön bönn off

Eklentiler

• $DSCF1723.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 282
  • $DSCF1724.JPG
    19,6 KB · Görüntüleme: 268
  • $DSCF1725.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 287
  • $DSCF1726.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 290
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…