Ya bugün bantlarımda çıktı, alçım çıkalı zaten 4 gün oluyor, burnum coook coook kalkık ve doktoruma ozellikle burnumu biraz dusururmusunuz demiştim, cunku benim ki zaten kalkıktı. Oda düşürürüm biraz ama cok dusurmem bayanlara hafif kalkıklıkda yakısıyor demişti, bende tamam ama cok olmasın demiştim. İstediğim burun üstü cok cok cok az kavisli ucuda 95-100 derece den fazla kalkık olmıyacak bi burundu. Simdi sinirlerim aşırı bozuk. Önceki burnumda sadece kemer problemi vardı, incecikti ama önden, şimdi öndende kemik sanki coook kalın. Tecrübeli arkadaşlar ne kadar iner nolur bi bana anlatsın. Sinirlerim alt üst oldu.
Evrim nedir sorusunun cevabıyım herhalde :)))))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dur daha ne yorum yapıyorsun alçı çıkalı 4 gün olmuşken burnun şiş olması gerektiğinden kalkık durması o kadar doğal ki. içini ferah tut bu zamanlarda insan öyle hissediyor. daha çok taze. ödem inip burnun oturdukça eminim ki ön yargıların ortadan kalkacak :) tecrübe konuşuyor 😇
muhteşem olmuşşşş doktorunuz kim
Peki ödem ve kalkıklığı takmamaya calısıyorum, genelde herkes onlar geçici demiş ama benim suan önden bakıldığında da aşırı bir kalınlaşma var elliyorum, ödemden ziyade elime kemik de geliyor. Yani acaba doktor cok mu kalın yaptı ustunu. Kare gibi :S
süper gözüküyor, cok cok yakışmış.
Meraba ben de. 3 gun once ismail kurana burun estetigi oldum foto aticam bantlar cikinca :))
Eki Görüntüle 782656 Eki Görüntüle 782657 Eki Görüntüle 782658 Eki Görüntüle 782659
hangisi ameliyat öncesi hangisi sonrası diye açıklamama gerek yok sanırım :)
. Cok belli olmuyo ama önden de bu şekil ☺️ ama zühtü Demir ile de bir görüş derim canım amliyat kolay sonuc mutluluk verdi bana insallah karar verirsin sende biran once darısı basına :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doktorunuz kim acaaba çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?