Eki Görüntüle 1158312 Kızlar selam. Fotoda gorundugu gibi ilk kare kendi ameliyatsız burnuma ait 2. Kare bandajların cıktıgı gün yeni burnumun ilk hali ve 3.foto su anki hali. Burun ucumda tabiri caizse karga goruntusu olustu. 2 ay oldu ve ilk halinden nasıl bu kadar degisebildi anlayamıyorum. Kıkırdaklarım zayıf oldugu icin burun ucuma doktor destek koymus üstelik ama su an resmen düsük ve uzun duruyor. Önden simdilik bir sıkıntım yok güzel duruyor. Ayrıca sağ profilden burnum daha farklı bu kadar düşük degil. Sizce burnumun bu yönde olumsuz degismesinin sebebi nedir henüz 2. Ayımdayım 😣
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben burnumu yaptirdim 3. Gun nr zaman iner hu şişlikler yaa😭
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oooofff onden yamuk duruyor
Evet tesekkür ederim kendi burnuma gore gercekten cok degisti sükürler olsun zor bir süreçte yaşamadım. Doktorum zaten kbb doktoru ve dogal burunlar yapıyor benimde istegim buydu ama bandajlar ilk acıldıgında dümdüz cok güzeldi simdi ucu büyük geliyor belkide ucu şiştir henüz bakalım 6. Ay da nasıl olacak.
Burda olsaydiniz onerirdim kendi doktorumdan cok memnunum cunku istedgm gbi minnacik bi burnum varr :)
Ben bugun ameliyat oldum ama burnuumla agzim arasinda fark var((Eki Görüntüle 1159517
Pismaan olcam diye cok korkuyorum
Ben burnumu yaptirdim 3. Gun nr zaman iner hu şişlikler yaa😭
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1160165
Bøyle gorunuyor
Eki Görüntüle 1160167
Eki Görüntüle 1160168
Burnunun tum resimlerine baktim ama anormal hicbir goruntu yok gayet guzel gorunuyor burnun , bence uzulmene gerek yok gayet dogal gorunuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?