Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldımm ecrın ve eylulcum .)) nasılsınız bakalım gorusmeyelıı??
laan ben geldiimmm gizoşumm hoşgeldiinn![]()
canım nerdesinz yaa gelsenize kendi topimizeee![]()
hosgeldın canımm .)
burdayım canım sakın ol .) ben yokken yenı yenı ınsanlar gelmıs topıge![]()
h.b canımm naber yaa naptın yine kırcam kafanı haadüzgün dur biii
yaa km gelmiş kii:26:
jagger dı galıba ısmı ?? bu arada bıldırımlerde dusmuyomudur nedır o yuzden cevapları da gec gorup yazıom.valla okumussunudr zaten konusmaları.Kım nasıl baslatmıs ne olmus kım haklı kım haksız okuyunca anlarsın ztn![]()
okudum canım nese boşver onuda yaa sendede mi aynı bu lanet bildirimler gelmio hiiç![]()
esiinnnnnhiiç selam sabahh yookk:26:
Gülüm ben selam vercem vermesine amaa, olmuyonuz denk gelemiyozz![]()
hosgeldın canmm.ben 3 gundur yoktum ondan yazamadım yaninasılsın gorusmeyeliii?
Biliyorum canım, hesabın aktif olmuş ne oldu da pasif yaptırdın kız kendini![]()
Eh iyi diyelim iyi olalım canım, sen nasılsın ?![]()
93/3 lerın topıgınden gene laf attılar konusma uzadıda uzadı bakarsın ısın yoksa sonra.sonra gene ban yedık ıste ondan.Kıskanclıgından catlıcak bırılerı bı gunde bakalım ne zamanbende oyleyım canım.hayırdır canın skkn gıbı noldu??
Amaaan napıyoruz çokta tın diyoruzNeyse ki aktif hala gelmişsin de daha fazla özletmemişsin kendini kuzu
Bildiğin sıkıntılar işte, asker yareni olmanın acısı![]()
bıtıcek kuzum bıtıcek.ben artık nişan olayını dusunmeye basladım zaman dha cabuk gecıo .))
Gülüm ben selam vercem vermesine amaa, olmuyonuz denk gelemiyozz![]()
Bitsin artık ya. Şafak 90 dediğimden beri durdu sanki, 1 saat 2 saat gibi geçiyor
Düşün tabi kuzum, en güzel adımlar onlar. O heyecanlar bambaşka![]()