• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

jagger dı galıba ısmı ?? bu arada bıldırımlerde dusmuyomudur nedır o yuzden cevapları da gec gorup yazıom.valla okumussunudr zaten konusmaları.Kım nasıl baslatmıs ne olmus kım haklı kım haksız okuyunca anlarsın ztn :34:
h.b canımm naber yaa naptın yine kırcam kafanı haa:20:düzgün dur biii:1:yaa km gelmiş kii:26:

jagger dı galıba ısmı ?? bu arada bıldırımlerde dusmuyomudur nedır o yuzden cevapları da gec gorup yazıom.valla okumussunudr zaten konusmaları.Kım nasıl baslatmıs ne olmus kım haklı kım haksız okuyunca anlarsın ztn :34:

okudum canım nese boşver onuda yaa sendede mi aynı bu lanet bildirimler gelmio hiiç:47:

bebegım bak dun bı kac foto buldum.fıkır olsun dıye.bazılarının altı tul gıbı kabarık onlar hosuma gıtmedı ama genel olarak boyle gogusten baslasa daha mı ıyı olr ne??

$2013-kalp-yaka-abiye-nişanlık-modelleri-6.jpg$Kalp-yaka-straplez-abiye.jpg$Kalp-Yaka-Pastel-Renk-Abiye-Modelleri.jpg$Kalp-Yaka-Nikah-Elbiseleri.jpg$Kalp-Yakalı-Elbiseler2.jpg$kalp-yaka-elbise_27012011143212.jpg$Kalp-Yaka-Abiye-Modelleri-4.jpg$Kalp-Yaka-Abiye-Modelleri1.jpg$162270392794214604_1V8EjZUS_c.jpg$127860076890303604_WrJi1kaZ_f.jpg$vpbzyd1355479169353.jpg

günaydın canımm :72:

hosgeldın canmm.ben 3 gundur yoktum ondan yazamadım yani :34: nasılsın gorusmeyeliii?

Biliyorum canım, hesabın aktif olmuş ne oldu da pasif yaptırdın kız kendini :17:
Eh iyi diyelim iyi olalım canım, sen nasılsın ? :23:

93/3 lerın topıgınden gene laf attılar konusma uzadıda uzadı bakarsın ısın yoksa sonra.sonra gene ban yedık ıste ondan.Kıskanclıgından catlıcak bırılerı bı gunde bakalım ne zaman :1: bende oyleyım canım.hayırdır canın skkn gıbı noldu??

Biliyorum canım, hesabın aktif olmuş ne oldu da pasif yaptırdın kız kendini :17:
Eh iyi diyelim iyi olalım canım, sen nasılsın ? :23:

93/3 lerın topıgınden gene laf attılar konusma uzadıda uzadı bakarsın ısın yoksa sonra.sonra gene ban yedık ıste ondan.Kıskanclıgından catlıcak bırılerı bı gunde bakalım ne zaman :1: bende oyleyım canım.hayırdır canın skkn gıbı noldu??

Amaaan napıyoruz çokta tın diyoruz :27: Neyse ki aktif hala gelmişsin de daha fazla özletmemişsin kendini kuzu :54:
Bildiğin sıkıntılar işte, asker yareni olmanın acısı :19:

bıtıcek kuzum bıtıcek.ben artık nişan olayını dusunmeye basladım zaman dha cabuk gecıo .))

Bitsin artık ya. Şafak 90 dediğimden beri durdu sanki, 1 saat 2 saat gibi geçiyor :ssz:

Düşün tabi kuzum, en güzel adımlar onlar. O heyecanlar bambaşka :16:

Back