peki canım öle olsunnGeldiğimde gördüm yazını o yüzden malesef ama bi dahakine sözzz edeceğimm canımm teşekkür ediyorumm :)
wala hissettk amaa gizemde pek gelmedi bi ugradı kaçtı bnde kaldm artk böle:26:sacmalama bee.tr ye gelır gelmez foruma gırdımmm.yoklugum pek hıssedılmemıs ama .p
Seen harikasin valla ne kalmiski 44 ohh misler gibi
oooffffff canım sıkkınnn yaaaabakmayın öle normal göründümee:26:
hayat beni neden yoruyosunnn yaaaa
peki canım öle olsunn
wala hissettk amaa gizemde pek gelmedi bi ugradı kaçtı bnde kaldm artk böle:26:
sorma kaldı az kaldı ama amaaa iştee :26:jandarma demi askerin canm ?
bızım sıteye geldı altyapısı yapıldı smdı yarın arıcaz ıste.detayları ogrenınce soylerım sanada.bencede en ıyısı o suan ıcın yani
oooffffff canım sıkkınnn yaaaabakmayın öle normal göründümee:26:
hayat beni neden yoruyosunnn yaaaa
benmkıde dıo kı tahattutlu alma sakın dıo dıger turlusu yokkı napımm ddm almaa dıorum sana tahattutsz ıse ıyıı dıoo amannn bı ogren cnm arıycaam dedm adamları arama telefonunu ogrenmessnler dıo arıyamıorm *-* 54 lıra tahattutlumu sınırsız ogrenırsen hbr verırsn baana :)
herkesi yoruyor yawrumm .)) offlama ya.evrene kotu enerjı yayıyorsunguzel seyler dusunn
hii pek yalnız kalmamıssın ama gordum gordum .)) yenı yenı arkadaslar gelmıs
Geliyoooo.. Öyle gülümsüyoruz yapmacıktan hayata .. Sevdiğimiz , en yakın olduğumuzz hayatta en yakın olduğumuz adam yok işte .. Yanında diğer insanların yanında olduğundan bin kat daha rahat davranabildiğmiz adam yok .. Herşeyden çok değer verdiğimiz adamın sıcaklığından esiriz .. Bütün gün güler yüzle dolaşıyoruz etrafta , gülüyoruz , mutlu görünüyoruz en azından insanlar mutlu sanıyorlar bizi .. Gündüze sıkıştırıyoruz bütün hüzünlerimizi ama güneş bbattığında , karanlık bastırdığında gök yüzünü .. Gece olduğunda hiç de öyle olmuyor .. Bi yerde dur diyoruz o soğuk , buruk gülümseyişlerimize ve göz yaşlarımız konuşuyor işte o zaman ..
Mutlu görünsek de aslında değiilizzz , geceye kadar saklasak da burukluğumuzu gece bastırdığında teslim oluyor yürekk acıya , yalnızlığaa .. Ve tüm yalan gülümseyişlerimizin ardındaki mutsuzluğa ....
kııızzz düzgün duurr zaten agliamm yinee kötüü oldmmm
tamam canım haber verrırım sanada.ozelden ara sende.oda abartmıs yanii .)) taahhutsuz olcanı hıc sanmıyorum canım ama bakalım
Valla bak sen ağlarsan ben hüngür hüngür ağlarımağlama sakın he . ben taa cuma 10:30 da duydum sevdiceğiimin sesini o ses türkiye izlesene sen . bi de 44 gün sonra sen gidince napcam ben ya 201 gün boyunca geçmez tek başına .
yaa aglama sebebim özlem diil bu sefer :26:gtmem kuzum yaa askerlik bitincede burdaym bi aksilik olmaz da allah izin veririsee
Ne pekii ağlama sebebin ?
çeyiz falan filan bakan olursa burda paylasın fotografları kızlar.Artık onlarla safak attırmayı dusunyorum
.....................:
ahaha Neleriin var şimdiii birz konumuz evlılık uzerne olsn tatlı heyecanlar
Dövecem sizi yaa vallaBiz konuşamıyoz siz hem konuşup bi de kavga etmeye vakit buluyosunuzz terlikle gelcem vallahi bak
Düzelir bişiy olmaz oranın stresine olmuşturr tatlımm .
olsun valaa .)) tupper ın bır oda dolusu esyası var.plastık kaplarınan tut saklama kabı kahvaltılık falan.1 takım tefalın dokum tencere setı var gecenlerde almıstım onuda.havlularım tam.okdar cok varki npcam okdar havluyu bılmemannem zaten nevresım takımı falan onları o yapıyor.fransız dantelli falan çeyiz için onları ozel yapıyor.Nişan tarıhı kesınlesınce ıste nişan ıcın alıncaklar alınır artık.bi an once o gunlerın gelmesını ıstıyorummm .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?