askerı kıbrısta olaan telefon ıcerı nasıl soktunuz hatt oranın hattımı bılgı verırmsnz
kızlar geldım sonunda eve.Cok yorgunum .)) nasıl anlatsam ne anlatsam bılemedım.Öncelikle babasının gelecegı kesın deıldı bıldıgınız uzere.ben sabah gıttım benı karsılıcaktı.indim otobusten bi baktım yok .(( kaldım oyle.o sırada aradı benı.cıkamamıs.intihat etmıs bırı bölükte onunla ugrasmıs bır suru sey bılmem ne.. nese 40 dk sonra gelcem bekle dedı bekledım sıcagın alnında bavullarımla öylece.snra geldı askıımm.bavullarımı otele bıraktım giriş yaptım sonra bı yerde kahvaltı yaptık.O kadar ozlemısım kiii onuu.sonra annesıgilin gelme saati geldi onu almaya gıttık.Otobusten babası ıle ındı .(( bende bir husran br husrann.Tabı onda daha fazla.babası boyle soguktu bıraz.cocguyla ılgılencene mıllete laf yetıstıırıo falan.neyse ıste onlarda otele grıs yaptı flan snra cıktık beraber.4 gun boyunca paso dıpdıbeydık annesı ve babası ilee.(sadece basbasa olmayı hayal ederken yasadıgım hüsranı ve snir krizini anlatamam) genede kımseye bsy bellı etmedım 4 gun burnumuzdan gelmesın dıye.15 inde dogum gunuydu birtanemin.birlikte kutladık gene 4 müz.snra bi ara bız bı dısarı cıkalım dıye cıktık gene.ben boyle ozendım ettım kendıme.gıderız bı yerlerde bısyler ıcerız romantık romantık derken anaaa.bı baktım her yer kapalı.sahılde bı kac yer acık.2 duble bsy icceksın resmen soygun.ıcmısken ıcerız brz dıye heveslenmıstık fıyatları gorunce ben kalk askım gıdelım burdan resmen soygun dedım.bir sinirle ordan da kalktık.Anlıcagınız olumsuzluklar ust uste.ben genede ıyı bir yan gormeye calısıyorum ama.bsyler alıp ıcerız dıye marketten aldık haliyle otele gidip icmek zorundayız baskada yer yok.sarapcı gıbı sokaklarda duramıcamıza goresnra dogum gunu aksamı kavga ettık kucuk caplı bıraz.şaka gıbıydı.ne cıktıgımıza deydi ne izin aldıgımıza.sinirden ölmek uzereydım.neyse gecenın sonunda konustuk aglaştık sorunu cozduk mutlu mutlu uyuduk.babasıgil araba kıraladı falan.paso tarıhı yerlerı gezme merakı var bunlarda.bende hıc sevmem snir geldi bize de.hep 4 müz tkıldık.son gece yer yokmus otelde bide.demezmi annesi ozmn hepimiz bır odada yatalım.Allah'ım yasadıgım hüsranı gene size anlatamam.yatakhane gıbı 4 muz yan yana ayrı yataklarda yattık son gece.bir bok anlamadım yani gittiğimden.daha oncekı gıdıslerımde o evci olarak cıkmıodu ama doyasıya gezıp eglenıoduk.bu sefrki tam bir fyaskoydu yani.Ailesi umarım amaclarına ulasmıstır.babası durup durup bsylere alındı gene bızım huzurumuzu kacırdı falan.şafak 42 atarsa ınsallah ve ben bır an once gelmesını beklıyorum askımın ve bır an once nişan cart curt olsun diye beklıyorum gercekten sabrım klmadı.ayrı kalmayada deıl sabrımın kalmaması.aılesının davranısları artık benı cok gerıyor ve herkesten uzak olmak ıstıyorum boyle olunca .((( ama onu cok ozlemısım.herseye ragmen elımde geldıgınce ona karsı gulumsedım,onu cok ama cok sevıyorum...
işte en kısa haliyle boyleydı 4 gunum.anlatsam roman olur o yuzden smdılık bu kdar.snırlerım depresınce yazarım kesın ara ara
Sağol canım . Yok ya gönderdiğini bilmiyorum ki şimdi şöyle diyelim ki ben bugün öğlen 1 de fax gönderdim onun eline de yarın öğlen falan geçiyo o da yarın yazıp gönderiyo ve öteki gün akşam ptt'ye gelmiş oluyo yani ben bugün pazartesi ya çarşamba gittiğimde genel olarak böyle düşündüğümde fax cevabım gelmiş oluyo . Haftasonu zaten tatil biliyosundur . Ben ona perşembe günü fax göndermiştim ona cuma günü eline geçmiş . O da cuma günü gönderse haftasonu tatil olsa pazartesi kesin gelmiştir diye düşündüm gittim gelmiş çyle yani 1-2 gün arayla faxlaşabiliyoruz anca geçiyo elimize . Sinirlerim tepem de canım ya benimkinin bi dosyası varmş babasının araştırması gereken o dosya eğer gelmezse 2-3 ay kapalıda yatacak ve telefon olmıycak görüşemicez ama o dosya bulunursa gelirse hemen 30 güne kadar çıkacak .Açık cezaevine gidicek . Annesiyle babası ayrı annesine dedi o dosya çok önemli söyle babama bulsn falan . Babası adliyeye gitse bile hani geç geleblrmiş dosya çok yatablrmiş gitse bile diyorm amaa adam daha hala gitmedi bile . Annesine diyorm hergün arasaydnz babasını baksaydı diye annesi diyo aradm işi varmş snra bakcakmş bugün oldu aradnz mı dedim aradm işi varmş yarn bakcakmş onnla tartışamıycam diyo bana . Ben de artık sinir oldm ya kimsenin umrunda değil dosyaymş benimki içerde kalcakmymş falan . Adamın işleri bitmiyo oğlu cezaevinde daha az kapalıda yatması için elinden bişeyler gelcekken ne hikmetse daha önemli işlerinden bi boşluk bulup da gidemiyo . Annesi de tartışamıcam diyo kendi derdinde .. Yemin ediyorm deliricem ya kendi ailesi bile uğraşmıyo . Benim elimde olsa koşa koşa adliyede uğraşıyodm şimdi kapısında yatardm hatta işleri halledebilmek için .
laann kimler gelmişş kimleerkuzumm okudum hepsini kriz üstüne kriz yaşamışınn yaa ama olsun sevdicegin yanındaydı yaa degerdi yani bence onu gördün sarıldın yaa dahasını salla canımm bnm yaaa
tamam canım yok abarttığınızı düşünmüyorum ben yanlış anlama
kavuşacaksınız bunu düşünün, çok isyankar olmayın,
hani tecavüz kaçınılmazsa... derler ya o misal
kendimizi harap etmeyelim
kafamızı dağıtmaya çalışalım
yoksa iyice karanlığa sürükleniriz
destek olmak istedim yanlış anlama
anladım canım sevindm yaa inş bi an önce bakarda bulur babasıwala aile b*ktan olunca sen bi yerlerini yırrtsanda bi halta yaramıooo bnmkide aynı çünkü hiiç umurlarında diil nası aileseyse bnm ailem saçımın teline kıyamazken adamlar çokta tın yaa diyoo
ben geldiim evett.ben yokken topik almış başını gıtmıss yaa.oku oku bıtıremedım.yenı yenı arkadaslarda gelmıs topiğimize.Herkes hoşgelmiş.hala daha okuyorum yani sayfaları.sız naptınız ben yokken ıyımıydı hersey?? yani zaten tek avuntum onu görmekti..
Merhaba kizllaar benide araniza alinn cook hos konusmussunuz kiskandim vallahi :) bende asker yolu bekliyorum 6 aylik nisanliyim haftasonu dun yani nisanlimi ziyarete gittimm cook guzeldi 1 hafta oldu gideli ama inanilmaz ozlemistik. Bana uzakligi 1 saat elhamdullillah kizlar ama yinede zaman gecmiyor sanki gunde 300 kere irtibat halindeydik ama simdi 3 kere bile konusamiyoruz zormmus yahu
Merhaba kizllaar benide araniza alinn cook hos konusmussunuz kiskandim vallahi :) bende asker yolu bekliyorum 6 aylik nisanliyim haftasonu dun yani nisanlimi ziyarete gittimm cook guzeldi 1 hafta oldu gideli ama inanilmaz ozlemistik. Bana uzakligi 1 saat elhamdullillah kizlar ama yinede zaman gecmiyor sanki gunde 300 kere irtibat halindeydik ama simdi 3 kere bile konusamiyoruz zormmus yahu
Acaba erkek evlat olunca böyle mi oluyo anlamadım kiaama annesi cidden çok üzülüyo ya demin mesajlaştıkta benimkinin krli çamaşrlarını almştı görüş günü . Bugün yıkamışta benimkiinn atleti ıslanmş ve küflenmiş öyle görünce ağlamış çok . Üzüldüm şimdi . Ben de şey dedim işte lavaboda düşürmüştür ıslanmştr belki falan . O da biliyosn oo pek takmıyo böyle şeyleri iyi oldu böyle çamaşırların verilmesine izin verdikleri falan dedi . Ben de aynen dedim . Sonra da şey dedim işte kimse evladını yük olarak görmez biliyorum ama lafın gelişi söyleyecek olursam çıktığında üzerinizden bir yük kalkacak ben emanetinize gözüm gibi seve seve bakacağım merak etmeyin dedim :) O da sağolsun sen oğlumu çok hak ediyorsun oğlumu Allah sana kavuştursun inşallah dedi :)
inş canımmm bi an önce kavuşuruz hepimizzz
Aminn . Ee neler yaptn bgün anlat bakalmm :)
wala fıstık yoklunu aratmadk yeni arkadaşlarda geldi biri bnm sayemde tabiiiöhüümm öhüümm wala canım kendi adıma pek ii sayılmaz okumuşundur zaten isyanlardaydmm heep amaa dünki farklı bi isyandııı nesee sonraa anlatırım benn
sormaa yaa ögleye kadar yattım öle sıradan hep bugün bi yerden iş için haber geldii yarın orayla görüşmeye gtcemmmsen naptn canımm??
hosgeldın canım aramıza.1 saat mi aranız? fırsat buldukca gıt gor bence bu bır sans senın ıcın .)) hayırlı tezkereler..
hii okudum isyanlarını.gene formundan bırsey kaybetmemıssın bebegımsenın sayende gelen kim?
Aa inşallah olur da zamanı çabuk geçirirsin hemm sıkılmazsn :)) ben de öyle bütün gün evdeydim aynıYatsıyı kılıp geliyorum benn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?