Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

bız sokmadık canım ama sokanlar var.oranın hattını alıp oyle araması daha mantıklı.cırf sımlı telefonlar var.sen tr hattına msj atarsın.oda kıbrıs hattından sna cevap atabılır.baya pahalı konusma paketsız olursa.ama bence rıske gırmeyın hıc
askerı kıbrısta olaan telefon ıcerı nasıl soktunuz hatt oranın hattımı bılgı verırmsnz

laann kimler gelmişş kimleer kuzumm okudum hepsini kriz üstüne kriz yaşamışınn yaa ama olsun sevdicegin yanındaydı yaa degerdi yani bence onu gördün sarıldın yaa dahasını salla canımm bnm yaaa

anladım canım sevindm yaa inş bi an önce bakarda bulur babası wala aile b*ktan olunca sen bi yerlerini yırrtsanda bi halta yaramıooo bnmkide aynı çünkü hiiç umurlarında diil nası aileseyse bnm ailem saçımın teline kıyamazken adamlar çokta tın yaa diyoo

ben geldiim evett.ben yokken topik almış başını gıtmıss yaa.oku oku bıtıremedım.yenı yenı arkadaslarda gelmıs topiğimize.Herkes hoşgelmiş.hala daha okuyorum yani sayfaları.sız naptınız ben yokken ıyımıydı hersey?? yani zaten tek avuntum onu görmekti..

laann kimler gelmişş kimleer kuzumm okudum hepsini kriz üstüne kriz yaşamışınn yaa ama olsun sevdicegin yanındaydı yaa degerdi yani bence onu gördün sarıldın yaa dahasını salla canımm bnm yaaa

Canım benım basın sagolsun oncelıkle cok uzuldum
birde söyle bir soz var demeden edemedim g*te gire şemsiye acılmaz.bizimkide o misal

Acaba erkek evlat olunca böyle mi oluyo anlamadım ki aama annesi cidden çok üzülüyo ya demin mesajlaştıkta benimkinin krli çamaşrlarını almştı görüş günü . Bugün yıkamışta benimkiinn atleti ıslanmş ve küflenmiş öyle görünce ağlamış çok . Üzüldüm şimdi . Ben de şey dedim işte lavaboda düşürmüştür ıslanmştr belki falan . O da biliyosn oo pek takmıyo böyle şeyleri iyi oldu böyle çamaşırların verilmesine izin verdikleri falan dedi . Ben de aynen dedim . Sonra da şey dedim işte
kimse evladını yük olarak görmez biliyorum ama lafın gelişi söyleyecek olursam çıktığında üzerinizden bir yük kalkacak ben emanetinize gözüm gibi seve seve bakacağım merak etmeyin dedim :) O da sağolsun sen oğlumu çok hak ediyorsun oğlumu Allah sana kavuştursun inşallah dedi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizllaar benide araniza alinn cook hos konusmussunuz kiskandim vallahi :) bende asker yolu bekliyorum 6 aylik nisanliyim haftasonu dun yani nisanlimi ziyarete gittimm cook guzeldi 1 hafta oldu gideli ama inanilmaz ozlemistik. Bana uzakligi 1 saat elhamdullillah kizlar ama yinede zaman gecmiyor sanki gunde 300 kere irtibat halindeydik ama simdi 3 kere bile konusamiyoruz zormmus yahu

wala fıstık yoklunu aratmadk yeni arkadaşlarda geldi biri bnm sayemde tabiii öhüümm öhüümmwala canım kendi adıma pek ii sayılmaz okumuşundur zaten isyanlardaydmm heep amaa dünki farklı bi isyandııı nesee sonraa anlatırım benn

hoşgeldinn canımmm ben cansuu :)) Hoşgeldin aramızaa .. Sen bi de bana sor o zorluğu .. Ben şimdi sana açıklıyım ilk mesajda sonra sen sormak zorunda kalma tek tek benim durumu biraz farklı sevgilim önceden sokakda bikaç kişi saldırınca kendini savunmak için üstlerine biraz fazla gidince ceza almş cezada yeni geldi cezaevine gitti 2-3 ay kapalıda yatcak 5-6 ay da açıkta yatcak . bende şafak türünden sayıyorum yine de ve şafağım 243 .. Kapalıda olunca malum telefonda yasak oluyo biz günde bi keere bile konuşamıyoruz o yüzden yani herkese dediğim gibi sana daa yine de haline şükür et üzülmee diyorummm :)) bi de günler su gibi hemencecik geçiverir inşallah diyorumm .. Senin adın ne pekii ??

buyur buyur hoşgeldin aramızaa ewt geçmeez şükret haline yakınmış istediin zaman gidersnnn bzm öle bi şansımız olmadıı nerde askerinn??

inş canımmm bi an önce kavuşuruz hepimizzz

hosgeldın canım aramıza.1 saat mi aranız? fırsat buldukca gıt gor bence bu bır sans senın ıcın .)) hayırlı tezkereler..

hii okudum isyanlarını.gene formundan bırsey kaybetmemıssın bebegım senın sayende gelen kim?

sormaa yaa ögleye kadar yattım öle sıradan hep bugün bi yerden iş için haber geldii yarın orayla görüşmeye gtcemmmsen naptn canımm??

Aa inşallah olur da zamanı çabuk geçirirsin hemm sıkılmazsn :)) ben de öyle bütün gün evdeydim aynı Yatsıyı kılıp geliyorum benn .

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa inşallah olur da zamanı çabuk geçirirsin hemm sıkılmazsn :)) ben de öyle bütün gün evdeydim aynı Yatsıyı kılıp geliyorum benn .

wala hayırlıysa olsun canım yaa yoksa olmasın bakcam ortama falan begenirsem denerimmhadi canım kıl gell bizede dua ettt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…