- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
hoşgeldin gizemcm.kıbrısta yaşadıklarınızı okudum.boşver takma kafana
bak ne güzel yinede yanındaydın sevdiceğinin.birlikte iyi yada kötü vakit geçirdiniz.hem gelmesine az kaldı.nişandı düğündü
o günleri düşün demi ama canını sıkma yani
noldu ? bir sorun yok demi canım ?
sorun olup olmadını birazdan anlicaz canım :26:
İnşallah yoktur . Ben de perşembe gününü bekliyorum 10 dakikacık da olsa sesini duymak çok iyi gelecek bana biran önce gelsinnn perşembee((
ya mesajımı okuduysa sorun olmaz zaten okumama gbi bi lüksü yok gelince arar umarım kızıp aramazsa bak olaya artkk
Memnun oldum cansucumm :) bende busra :) insallah su gibi gecsin zaman bu arada nisanlim gardiyan anlatir jep cok tatli insanlar var burada neden burdalar cok sasiriyorum diyor. Ben izmirdeyim nisanlim aydinda asker. Aciga gecsin biran once sevdicegin irtibatsizlik zordur ya. Gorevdeyken bende konusamiyordum onlarda telefon kullanamiyor. Bu arada ben calismiyorum isten ayrildim siz neler yapiyorsunuz.
Soorun büyük değildir inşallah ? Niye tartıştınz ki özel diilse ?
Hani kız benim fındıklarım
yok cnm yaa büyük diil herzamanki ufak çaplı tartışmalar bzmanlatrm bi araa
yok cnm yaa büyük diil herzamanki ufak çaplı tartışmalar bzmanlatrm bi araa
bu akşam kimsecikler yok hayırdırr ?? şafagında atmasına az kaldı
Adını da söyleyecektin hala demedinn :)) Ah ah bi de ben konuşabilseydimmTartışacak kadar konuşmayı bırak sohbet etcek kdr bile knşamıyoruz bıktım ben bu durumdan ya off .
Bi şiir daha geliyo şafağınn atmasına yakınn :)
bn ve ecrin varız cnmm merhabaaa
merhaba canım.Yeni gelmişsin topiğe sende.okuyorum yazdıklarını .))
kızlaaarrr ben geldiiimm
maşallah baya hızlısın tam son sayfaya geldim diyorum yine 2 sayfa atıyor okuyamadım herşeyi valla
nasılsınız bakalım
hoşgeldiin canımmdün apar topar çıktm ama kusura bakmaa:26:
kızlaaarrr ben geldiiimm
maşallah baya hızlısın tam son sayfaya geldim diyorum yine 2 sayfa atıyor okuyamadım herşeyi valla
nasılsınız bakalım
hoşgeldiin canımmdün apar topar çıktm ama kusura bakmaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?