Okduğun iyi olmuşş durumumu biliyosundur herkese ayrı ayrı anlatmaktan kal geldii valla çok iyi yapmşssnn ohh beni büyük bi anlatma derdinden kurtardınn sağolasınn :)) Memnun oldm gizem herhalde dimiii :) Benim asker şafağım bitti üstüne şimdi bi de ek olarakk ceza şafağı sayıyoruz :)
yok önemli değil bebeğim ama aklım sende kaldı daha ii misin peki şimdi????
bide acaba benim yazdıklarıma mı alındı diye düşündüm ben sadece takılmak istemiştim samimiyete güvenip :26:
hoşgeldinnn :)
şiirimmmm :
Dilinden dökülecek her bir sözüne muhtacım zamanın
Acının alfabesinden bir harf daha eksiltmenin şerefine
Yokluğunla geçen bir günün daha eksilmesine içiyorum bu gece ...
Ceza şafağımm ( yeni buldm bunu) 242 ...
evet canım.buraya gelmeden oncede senın actıgın bır konuda zaten okumustum durumu hatta cevap da yazmıstım .)bende memnun oldum cansucum.İnsanoğlu neleri bitiriyor oda biter elbet.Tek gerekli olan sabır..
hoşgeldinnn :)
şiirimmmm :
Dilinden dökülecek her bir sözüne muhtacım zamanın
Acının alfabesinden bir harf daha eksiltmenin şerefine
Yokluğunla geçen bir günün daha eksilmesine içiyorum bu gece ...
Ceza şafağımm ( yeni buldm bunu) 242 ...
ne demiştn ki kuzum ???yok yaa sana nie alınıymm saçmalamaa cnm sıkıldı beyimize iştee :26:şimdide stresliym canım gerginlik had safhada :26:
süpeeerrrr yazmışınnn
hoşbulduk cnm nasılsın???
yook yaa takmam öle şeyleri filan tatlımm yaa işte sana diildi k.bakma ona kızdmm benhoşbulduk cnm nasılsın???
tam bende hatırlamıyorum ama öle şeyler yapmayın tarzı bişiler demiştim korktum valla ya bana kızdıysa diye :26:
Evet malesef ister istemez mecburuz.. Dikkat ettimde ecrinle şafaklarınız aynıı aa çok garipp :))
yook yaa takmam öle şeyleri filan tatlımm yaa işte sana diildi k.bakma ona kızdmm benhoşbulduk cnm nasılsın???
tam bende hatırlamıyorum ama öle şeyler yapmayın tarzı bişiler demiştim korktum valla ya bana kızdıysa diye :26:
Evet malesef ister istemez mecburuz.. Dikkat ettimde ecrinle şafaklarınız aynıı aa çok garipp :))
canımm biz gizpşla aynı devreyizzz ondannndevremm bnm
garip geliyo ya ben sizden küçüğüm ama sevgilim hem sizden hem de sevgililerinizden daha büyük gerçi çok da bii yaş farkı yok 1-2 yaş ama bi garip hissettim düşününce .
Teşekkür valla ayak üstü şimdi yazdm 5 dkkada senden de bekliyorz yazıp gönderecektn bana ddeneye deneye olur bakk dene biran öncee
iyiyim cnmm çıkacağım birazdan amaa sen naslsnn ?
yook yaa takmam öle şeyleri filan tatlımm yaa işte sana diildi k.bakma ona kızdmm ben
canımm biz gizpşla aynı devreyizzz ondannndevremm bnm
garip geliyo ya ben sizden küçüğüm ama sevgilim hem sizden hem de sevgililerinizden daha büyük gerçi çok da bii yaş farkı yok 1-2 yaş ama bi garip hissettim düşününce .
evet canım aynı cunku tertibim .) inşallah son 43 günümüz kaldı .)
iyiym bende cnm baya bi uykusuz olsamda çok iyiyim sanırım uykusuzluk vurdu
heee anladım bebeğim bana kızmadıına sevindim ooohh içim rahatladı
yaanii seninki büyükmüş ewt canımmo gariplik senin sevgilinle aradaki yaş farkından dolyııı canımcmm
iyiym bende cnm baya bi uykusuz olsamda çok iyiyim sanırım uykusuzluk vurdu
erkek arkadasın kac yasındakı canım?
5 yaş fark var ya aramzda öle çok değil :)
Ben gideceğim şimdi valla uykum pek yok ama pc yordu gözlerimi :) iyi olmana sevindimmm şekercim :)
23 yaşnda cnm ben 18 aramzda 5 yaş var işte :)
aynen canım gitti bir gün daha... son 43 .! başkada YOK .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?