Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

evet canım.buraya gelmeden oncede senın actıgın bır konuda zaten okumustum durumu hatta cevap da yazmıstım .)bende memnun oldum cansucum.İnsanoğlu neleri bitiriyor oda biter elbet.Tek gerekli olan sabır..

yok önemli değil bebeğim ama aklım sende kaldı daha ii misin peki şimdi????
bide acaba benim yazdıklarıma mı alındı diye düşündüm ben sadece takılmak istemiştim samimiyete güvenip :26:

ne demiştn ki kuzum ???yok yaa sana nie alınıymm saçmalamaa cnm sıkıldı beyimize iştee :26:şimdide stresliym canım gerginlik had safhada :26:

süpeeerrrr yazmışınnn

evet canım.buraya gelmeden oncede senın actıgın bır konuda zaten okumustum durumu hatta cevap da yazmıstım .)bende memnun oldum cansucum.İnsanoğlu neleri bitiriyor oda biter elbet.Tek gerekli olan sabır..

Evet malesef ister istemez mecburuz.. Dikkat ettimde ecrinle şafaklarınız aynıı aa çok garipp :))

hoşbulduk cnm nasılsın???

ne demiştn ki kuzum ???yok yaa sana nie alınıymm saçmalamaa cnm sıkıldı beyimize iştee :26:şimdide stresliym canım gerginlik had safhada :26:

tam bende hatırlamıyorum ama öle şeyler yapmayın tarzı bişiler demiştim korktum valla ya bana kızdıysa diye :26:

tam bende hatırlamıyorum ama öle şeyler yapmayın tarzı bişiler demiştim korktum valla ya bana kızdıysa diye :26:
yook yaa takmam öle şeyleri filan tatlımm yaa işte sana diildi k.bakma ona kızdmm ben

Evet malesef ister istemez mecburuz.. Dikkat ettimde ecrinle şafaklarınız aynıı aa çok garipp :))

canımm biz gizpşla aynı devreyizzz ondannndevremm bnm

yook yaa takmam öle şeyleri filan tatlımm yaa işte sana diildi k.bakma ona kızdmm ben

canımm biz gizoşla aynı devreyizzz ondannndevremm bnm

garip geliyo ya ben sizden küçüğüm ama sevgilim hem sizden hem de sevgililerinizden daha büyük gerçi çok da bii yaş farkı yok 1-2 yaş ama bi garip hissettim düşününce .

yaanii seninki büyükmüş ewt canımm o gariplik senin sevgilinle aradaki yaş farkından dolyııı canımcmm

Teşekkür valla ayak üstü şimdi yazdm 5 dkkada senden de bekliyorz yazıp gönderecektn bana ddeneye deneye olur bakk dene biran öncee

iyiyim cnmm çıkacağım birazdan amaa sen naslsnn ?

iyiym bende cnm baya bi uykusuz olsamda çok iyiyim sanırım uykusuzluk vurdu

canımm biz gizpşla aynı devreyizzz ondannndevremm bnm

heee anladım bebeğim bana kızmadıına sevindim ooohh içim rahatladı

yaanii seninki büyükmüş ewt canımm o gariplik senin sevgilinle aradaki yaş farkından dolyııı canımcmm

5 yaş fark var ya aramzda öle çok değil :)

iyiym bende cnm baya bi uykusuz olsamda çok iyiyim sanırım uykusuzluk vurdu

Ben gideceğim şimdi valla uykum pek yok ama pc yordu gözlerimi :) iyi olmana sevindimmm şekercim :)

erkek arkadasın kac yasındakı canım?

23 yaşnda cnm ben 18 aramzda 5 yaş var işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…