Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

bitti ya.bazılarını tam okuyamadım cok uzunlardı .)) hasta ya minnoşum .(( iyi üşütmüş.ilac falan verdım ordaykende bakalım baya uzun surcege benzıyor.evet moral oldu yani ama pek ıstedıgımız gıbı gecmedı ıste.başbaşa kalmak ıcın fırsat yaratmaktan bir hal olduk.en sonunda pes ettım zaten.baktım olcak gıbı deıl bir 43 gun daha sabret gizem dedim.Son 43 baskada YOK!!! hele bi gelsin o.bi suru guzel toz pembe hayallerim varrrr.la la laaaa laaa laa ouff zaman gecmıyor yaaaa

okuman bittiyse bak artk buraya kuzum anlat artkk nasıldı askerin çook moral oldu onada sanada yaa

anladım canım yaa off o hastalıkları bi olmasa zaten bnmkide hastalanmış saolsn laaannn vicdansıızzz daha yeni geldin kollarından ne zaman geçmemesiii gıcık yaaa bz ölüyooz burdaaa

Memnun oldum cansucumm :) bende busra :) insallah su gibi gecsin zaman bu arada nisanlim gardiyan anlatir jep cok tatli insanlar var burada neden burdalar cok sasiriyorum diyor. Ben izmirdeyim nisanlim aydinda asker. Aciga gecsin biran once sevdicegin irtibatsizlik zordur ya. Gorevdeyken bende konusamiyordum onlarda telefon kullanamiyor. Bu arada ben calismiyorum isten ayrildim siz neler yapiyorsunuz.

ne beee.sankı basbasa kalabıldıkte.cok sınır oldum off.az kaldı 43 gun ıste bıtsınde kavuscaz ınsallah.öff artık ben nişan seylerıne bkmaya baslıcam zaman gecmıyor baska turlu
anladım canım yaa off o hastalıkları bi olmasa zaten bnmkide hastalanmış saolsn laaannn vicdansıızzz daha yeni geldin kollarından ne zaman geçmemesiii gıcık yaaa bz ölüyooz burdaaa

gizeeeeeeeem En azından gördünn oh miss maşallah dıyelım sende otur aşaaaaaaaa

buyur buyur hoşgeldin aramızaa ewt geçmeez şükret haline yakınmış istediin zaman gidersnnn bzm öle bi şansımız olmadıı nerde askerinn??

Hosbulduk canimm. Asker aydinda ben iizmirdeyimm kisa donem yapiyor. Senin safak ne durunda

gördüm gördümm.en azından onu yapabıldım yaniii .)) uff zaman azaldıkca zaman gecmıyor yaa.eve internet baglasında film falan ızleyım doya doya zaman gecer belkı
gizeeeeeeeem En azından gördünn oh miss maşallah dıyelım sende otur aşaaaaaaaa

bnm yarimde acemisi aydındıı

ne beee.sankı basbasa kalabıldıkte.cok sınır oldum off.az kaldı 43 gun ıste bıtsınde kavuscaz ınsallah.öff artık ben nişan seylerıne bkmaya baslıcam zaman gecmıyor baska turlu

kızdrmaa olsn görmek bile yeter bee

gördüm gördümm.en azından onu yapabıldım yaniii .)) uff zaman azaldıkca zaman gecmıyor yaa.eve internet baglasında film falan ızleyım doya doya zaman gecer belkı

sendemi internet alıcaksn bende alıcaaam bakıyorumm bı ınternete karar verebıldn mı kotasız ? Arıyorumda been

Hosbulduk canimm. Asker aydinda ben iizmirdeyimm kisa donem yapiyor. Senin safak ne durunda

şafak 44 malatya canımmoo kısa dönemsee çabucaak gelirr hiiç dert etmee biz uzunuz hepmz neleer neleer yaşadık walaabide yakın yaa süper yaaa ahh zalim kör talih bizee böle vurmaz kiii

super onlıne alcz heralde.tt netten dha hızlı oldugu kesın.fiber internet.kotası 25 ve 50 gb var galıba tam bılmıyorum smdı ama zaten oda bana yeter napcam okdarını.2 yıl taahhüt var ama.o bıraz sıkıntı okadar
sendemi internet alıcaksn bende alıcaaam bakıyorumm bı ınternete karar verebıldn mı kotasız ? Arıyorumda been

daha demın kapım çaldı superonlıne dan gelıoruz dedı kaldım fiberınternet sınırsız 54 Tl imişş dusuneyımm dedm kartını bıraktı cocuk karar verın gelır baglarız ddı snrm bende super onlıne alıcam:44:

bızım sıteye geldı altyapısı yapıldı smdı yarın arıcaz ıste.detayları ogrenınce soylerım sanada.bencede en ıyısı o suan ıcın yani

ooow fibersee bence o fiyata kaçırmaa canım hemen al yaabzm sınırsız 44 gelioo o daha ii miş yaa

şafak 44 malatya canımmoo kısa dönemsee çabucaak gelirr hiiç dert etmee biz uzunuz hepmz neleer neleer yaşadık walaabide yakın yaa süper yaaa ahh zalim kör talih bizee böle vurmaz kiii

Seen harikasin valla ne kalmiski 44 ohh misler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…