Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

Tatlımm derse dalmışım geldimm idare ediyorum ben de benimkinden fax gelmiş onu okudum bugün ptt'ye gittim işte biraz iyi sayılırımm .. Nasıl gidiyo :)

Ayy çok sevindim. Oh oh oku oku bitmez şimdii
Gitmiyor, emekliyor canım. Senin nasıl gidiyor bakiim ??

Ayy çok sevindim. Oh oh oku oku bitmez şimdii
Gitmiyor, emekliyor canım. Senin nasıl gidiyor bakiim ??

Benimde idare eder işte gece 4,5 da uyudum ağla ağla düşün düşün anca o saate uyuyakalmışım
Özlem bastırdı yine radyo filan dinleyince telden . Benimki çok güzel şeyler yazmş bir değil bin ömrüm olsa yine de seninle geçirmek isterdim filan diye çok mutlu oldum :) ben de ona gönderdim bi tane bugün yarın akşama eline geçer herhalde . Gerçi kadın baya yoğundu ben bıraktm geldim unutmaz herhalde göndermeyi dimi ya :S ?
Bi de dün gece benimkini kardeşiyle biraz tartıştık . Öyle işte .

Bende uyuduğumda 4 e geliyordu ahh ah. Bu uykular haram bize..
Duygusal müziklerden uzak dur Damara bağlamak yok kuzum, güçlü olmak için slow müzikten uzak olcan
Ayy ne güzel romantizmin dibine vurmuş
Unutmaz unutmaz da sen bi ara gene git bak kuzum ne olur ne olmaz :44:
Nedeeeeeen?? Aaa

Ben şimdi çıkıyorum girince, cevap yazcam sen yaz canım öpüldün

Aşkitocumm romantiktirr öyle odun değildir Gerçi bazen odunluğuda tutar ama tatlı odunum o benim . Bana diyosun sen niye o kadar geç uyudun canım ya sen de benim gibi kendine eziyet çektirmekten mi hoşlanıyosun nedir
Nebiliym tam da slow türk'ü dinliyodum çok süper şarkılar çıktı dayanamadm dinledim bırakamadm radyoyu Hayalleri de tatlı geldi .

Kavgaya gelirsek de yani tartışmaya

Biz knşuyoduk şimdi konu 95lilere geldi ben de 95liyim biliyo bi de . Bana dediki 95liler de üniversiteyemi gidiyo ya falan . Ben anladım küçümsediğini 95liler ama senn yapamadığını yapıyolar bakk dicektim neyse dedim sus cansu en iyisi . Ben de dedim neden şimdi küçümseer gibi knştn falan benden 3 yaş küçüksünüz ya küçümsüyorum deyip güldü . Ben de dedim küçümserken benim de 95li olduğumu unutttun herhalde dedim .. Off yorma beni dedi . Ben de dedim ki ben de iyi küçümserdim ... ama neyse kırgınlığı sevmiyorum falan dedim . Bana şey dedi saat 01:07 falandı . Senin uykun gelmiş galiba sen git yat hadi dedi . Ben de dedim saate baya geç oldu gerçi benim 8 de yatmam lazımdı 95liyim ya hani ben unutmuşum dedim ( dayanamadm artık ) snra dediki sütte iç yatarken dedi . Ben de aa çok severim istersen sen de gel üstüme dökersem falan abilik yaparsın dedim . Annem akşam 7den sonra dışarı çıkmama izin vermiyo gelemem dedi . Ben de abi olmuşsun o kadar bak üzüldüm şimdi tüh .. Neyse sana iyi geceler dedim . Sanada dedi . Hey Allah'm ya şimdi ilk o başlatmamış mı ? Hayır o kdr iyi shbet ederken buralara geldi muahbbet saçma saçma gereksiz gereksz şeyler

Sonsuz Aşk (Badem Ve Halil Sezai) - YouTube
Bu şarkı mükemmel ya dinlemenizi tavsiye ederimm . Çok uymuş sesleri birbirine badem ile halil sezai'nin ya bu kadar olmazdı bayıldım ..

Bir de bugünkü şiirimi paylaşayım :) atan şafaklar içinn ..

Dudaklarını okuyorum tüm tükenmişliklerin
Bak ellerimi bırakmıyor yine acılar
İkna etmiyor hiçbir feryad yalnızlığımı
Gece gibi teslimiz gündüze ..
Çaresiziz anlasana
Mahkumuz bu acı aşk'a ..

Son düzenleyen: Moderatör:

cansuu çok sevindim canımm yaa fax gelmişş ii bari bi nebze hasret gidermişinnn çook ii olmuşşşnerden biliyon gönderdini yaa??*

cansuu çok sevindim canımm yaa fax gelmişş ii bari bi nebze hasret gidermişinnn çook ii olmuşşşnerden biliyon gönderdini yaa??*

Sağol canım . Yok ya gönderdiğini bilmiyorum ki şimdi şöyle diyelim ki ben bugün öğlen 1 de fax gönderdim onun eline de yarın öğlen falan geçiyo o da yarın yazıp gönderiyo ve öteki gün akşam ptt'ye gelmiş oluyo yani ben bugün pazartesi ya çarşamba gittiğimde genel olarak böyle düşündüğümde fax cevabım gelmiş oluyo . Haftasonu zaten tatil biliyosundur . Ben ona perşembe günü fax göndermiştim ona cuma günü eline geçmiş . O da cuma günü gönderse haftasonu tatil olsa pazartesi kesin gelmiştir diye düşündüm gittim gelmiş çyle yani 1-2 gün arayla faxlaşabiliyoruz anca geçiyo elimize . Sinirlerim tepem de canım ya benimkinin bi dosyası varmş babasının araştırması gereken o dosya eğer gelmezse 2-3 ay kapalıda yatacak ve telefon olmıycak görüşemicez ama o dosya bulunursa gelirse hemen 30 güne kadar çıkacak .Açık cezaevine gidicek . Annesiyle babası ayrı annesine dedi o dosya çok önemli söyle babama bulsn falan . Babası adliyeye gitse bile hani geç geleblrmiş dosya çok yatablrmiş gitse bile diyorm amaa adam daha hala gitmedi bile . Annesine diyorm hergün arasaydnz babasını baksaydı diye annesi diyo aradm işi varmş snra bakcakmş bugün oldu aradnz mı dedim aradm işi varmş yarn bakcakmş onnla tartışamıycam diyo bana . Ben de artık sinir oldm ya kimsenin umrunda değil dosyaymş benimki içerde kalcakmymş falan . Adamın işleri bitmiyo oğlu cezaevinde daha az kapalıda yatması için elinden bişeyler gelcekken ne hikmetse daha önemli işlerinden bi boşluk bulup da gidemiyo . Annesi de tartışamıcam diyo kendi derdinde .. Yemin ediyorm deliricem ya kendi ailesi bile uğraşmıyo . Benim elimde olsa koşa koşa adliyede uğraşıyodm şimdi kapısında yatardm hatta işleri halledebilmek için .

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar geldım sonunda eve.Cok yorgunum .)) nasıl anlatsam ne anlatsam bılemedım.Öncelikle babasının gelecegı kesın deıldı bıldıgınız uzere.ben sabah gıttım benı karsılıcaktı.indim otobusten bi baktım yok .(( kaldım oyle.o sırada aradı benı.cıkamamıs.intihat etmıs bırı bölükte onunla ugrasmıs bır suru sey bılmem ne.. nese 40 dk sonra gelcem bekle dedı bekledım sıcagın alnında bavullarımla öylece.snra geldı askıımm.bavullarımı otele bıraktım giriş yaptım sonra bı yerde kahvaltı yaptık.O kadar ozlemısım kiii onuu.sonra annesıgilin gelme saati geldi onu almaya gıttık.Otobusten babası ıle ındı .(( bende bir husran br husrann.Tabı onda daha fazla.babası boyle soguktu bıraz.cocguyla ılgılencene mıllete laf yetıstıırıo falan.neyse ıste onlarda otele grıs yaptı flan snra cıktık beraber.4 gun boyunca paso dıpdıbeydık annesı ve babası ilee.(sadece basbasa olmayı hayal ederken yasadıgım hüsranı ve snir krizini anlatamam) genede kımseye bsy bellı etmedım 4 gun burnumuzdan gelmesın dıye.15 inde dogum gunuydu birtanemin.birlikte kutladık gene 4 müz.snra bi ara bız bı dısarı cıkalım dıye cıktık gene.ben boyle ozendım ettım kendıme.gıderız bı yerlerde bısyler ıcerız romantık romantık derken anaaa.bı baktım her yer kapalı.sahılde bı kac yer acık.2 duble bsy icceksın resmen soygun.ıcmısken ıcerız brz dıye heveslenmıstık fıyatları gorunce ben kalk askım gıdelım burdan resmen soygun dedım.bir sinirle ordan da kalktık.Anlıcagınız olumsuzluklar ust uste.ben genede ıyı bir yan gormeye calısıyorum ama.bsyler alıp ıcerız dıye marketten aldık haliyle otele gidip icmek zorundayız baskada yer yok.sarapcı gıbı sokaklarda duramıcamıza gore snra dogum gunu aksamı kavga ettık kucuk caplı bıraz.şaka gıbıydı.ne cıktıgımıza deydi ne izin aldıgımıza.sinirden ölmek uzereydım.neyse gecenın sonunda konustuk aglaştık sorunu cozduk mutlu mutlu uyuduk.babasıgil araba kıraladı falan.paso tarıhı yerlerı gezme merakı var bunlarda.bende hıc sevmem snir geldi bize de.hep 4 müz tkıldık.son gece yer yokmus otelde bide.demezmi annesi ozmn hepimiz bır odada yatalım.Allah'ım yasadıgım hüsranı gene size anlatamam.yatakhane gıbı 4 muz yan yana ayrı yataklarda yattık son gece.bir bok anlamadım yani gittiğimden.daha oncekı gıdıslerımde o evci olarak cıkmıodu ama doyasıya gezıp eglenıoduk.bu sefrki tam bir fyaskoydu yani.Ailesi umarım amaclarına ulasmıstır.babası durup durup bsylere alındı gene bızım huzurumuzu kacırdı falan.şafak 42 atarsa ınsallah ve ben bır an once gelmesını beklıyorum askımın ve bır an once nişan cart curt olsun diye beklıyorum gercekten sabrım klmadı.ayrı kalmayada deıl sabrımın kalmaması.aılesının davranısları artık benı cok gerıyor ve herkesten uzak olmak ıstıyorum boyle olunca .((( ama onu cok ozlemısım.herseye ragmen elımde geldıgınce ona karsı gulumsedım,onu cok ama cok sevıyorum...

işte en kısa haliyle boyleydı 4 gunum.anlatsam roman olur o yuzden smdılık bu kdar.snırlerım depresınce yazarım kesın ara ara
Çabukk git eve uç uçç, merak ediyoruum

gizoşum merakla bekliomm canımm çabı-ucak gel her detayıı yazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…