- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Hoşbuldum cansucumİyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsıın bebeğim ?
![]()
Hani kız benim fındıklarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Gizeeeemm hoşgeldiin canım![]()
Hani kız benim fındıklarım![]()
Evde bi çuval fınduuk var kuzum, gel al![]()
Hosbuldummm canımmhenuz eve gidemedim yoldayım.sarjım bitiyor.eve gıdınce yazcam uZun uzun.))
Olur hem bu vesile ile senide görmüş olurum fındık kurdum![]()
Seni yerimGel gel kapım açık, bak iner kapıyı açık bırakırım gelmeyen ne olsun
![]()
![]()
Tatlımm derse dalmışım geldimm idare ediyorum ben de benimkinden fax gelmiş onu okudum bugün ptt'ye gittim işte biraz iyi sayılırımm .. Nasıl gidiyo :)
Ayy çok sevindim.Oh oh oku oku bitmez şimdii
![]()
Gitmiyor, emekliyor canım. Senin nasıl gidiyor bakiim ??
Benimde idare eder işte gece 4,5 da uyudum ağla ağla düşün düşün anca o saate uyuyakalmışım
Özlem bastırdı yine radyo filan dinleyince telden . Benimki çok güzel şeyler yazmş bir değil bin ömrüm olsa yine de seninle geçirmek isterdim filan diye çok mutlu oldum :) ben de ona gönderdim bi tane bugün yarın akşama eline geçer herhalde . Gerçi kadın baya yoğundu ben bıraktm geldim unutmaz herhalde göndermeyi dimi ya :S?
Bi de dün gece benimkini kardeşiyle biraz tartıştık . Öyle işte .
Bende uyuduğumda 4 e geliyordu ahh ah. Bu uykular haram bize..
Duygusal müziklerden uzak durDamara bağlamak yok kuzum, güçlü olmak için slow müzikten uzak olcan
![]()
Ayy ne güzel romantizmin dibine vurmuş![]()
Unutmaz unutmaz da sen bi ara gene git bak kuzum ne olur ne olmaz :44:
Nedeeeeeen?? Aaa![]()
Ben şimdi çıkıyorum girince, cevap yazcam sen yaz canım öpüldün![]()
Hoşgeldiin canımm..
Benimde idare eder işte gece 4,5 da uyudum ağla ağla düşün düşün anca o saate uyuyakalmışım
Özlem bastırdı yine radyo filan dinleyince telden . Benimki çok güzel şeyler yazmş bir değil bin ömrüm olsa yine de seninle geçirmek isterdim filan diye çok mutlu oldum :) ben de ona gönderdim bi tane bugün yarın akşama eline geçer herhalde . Gerçi kadın baya yoğundu ben bıraktm geldim unutmaz herhalde göndermeyi dimi ya :S?
Bi de dün gece benimkini kardeşiyle biraz tartıştık . Öyle işte .
cansuu çok sevindim canımm yaa fax gelmişş ii bari bi nebze hasret gidermişinnn çook ii olmuşşşnerden biliyon gönderdini yaa??*
Çabukk git eve uç uçç, merak ediyoruum![]()
gizoşum merakla bekliomm canımm çabı-ucak gel her detayıı yazzz![]()
ikiside cnm şafak sıkıştırıyo artık diyolar bu duruma![]()
93/3 Amasya :) şafak karanlık ama sonrası aydınlık inşallah