• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

herzamanki gibiydi benim günüm :ssz: Görüştüm cnm çok şükür iim diyo ama sesi bi durgun geliyo iki gündür neden diyorum bi nedeni yok diyo anlamadım ama cnm sıkıldı bu duruma doğrusu içim gidiyo sesi cansız geldikçe :26: Senin askerin nasıl cnm ??? Senin günün nasıl geçti??

öncelikle geçmiş olsun tabiki ama senin durumunuda bildiimden ii bi haber mi kötü bi haber mi karar veremedim doğrusu :26:

canı sıkılmıştır iyice,seni özlemiştir.en çok üzüldükleri durum bunlar çünkü emin ol başka bişey yoktur.
Eşimde iyiyim diyo ama sesi hep durgun.bazen özledim falan demeye başlıyo bu sefer dahada kötü oluyo bende lafı değiştiriyorum yoksa bende başlıcam ağlamaya ondan sonra o iki kat üzülcek.offf offf asker yolu beklemek ne zormuşş...yatmam gerekiyo ama gram uyku yok gözümde.neyse yinede zorlicam uyumaya kendimi yoksa yarın bnm için zor bi gün olur.hadi kızlar iii geceler yarn grş

aaa biz tanışmadık demi kusura bakma cnm ya
deniz ben.yaşım 24 kimyyagerim.eşimi kayseri 1.komando tugayına gönderdim :( kısa dönem olarak.8aylıkta bi oğluşumuz var
ya sen sende biraz bahsedermisin kendinden

herşeyin hayırlısı olsun cnm ya.çok güzel duygular bunlar.biz nişanlandığımızda üniversite 3. sınıf bitmişti.okul bittiğindede ekimde evlenmiştik.allah sizlerede tattırsın bu güzel duyguları

ben de 21 yaşımdayım hukuk 3. sınıf öğrencisiyim sevgilim de işletme 4. sınıf öğrencisi 22 yaşında

senin oğlun mu var maşallah Allah bağışlasın kıyamam öp benim yerime de :16::16::16:
eşin için oğlundan ayrılmak çok zor olmuştur :50:

siz okul biter bitmez evlenmişiniz ne güzel :nazar:
biz de öyle yapmak istiyoruz

sana kanım çok kaynadı sık sık gel olur mu?
benim hayal ettiğim gibi bir ailesiniz

üni 3 bitince nişan
üni bitince düğün ve hemen bebek
ve evlilikten sonra askerlik

tam benim düşündüğüm gibi sizin yaşadıklarınız

canı sıkılmıştır iyice,seni özlemiştir.en çok üzüldükleri durum bunlar çünkü emin ol başka bişey yoktur.
Eşimde iyiyim diyo ama sesi hep durgun.bazen özledim falan demeye başlıyo bu sefer dahada kötü oluyo bende lafı değiştiriyorum yoksa bende başlıcam ağlamaya ondan sonra o iki kat üzülcek.offf offf asker yolu beklemek ne zormuşş...yatmam gerekiyo ama gram uyku yok gözümde.neyse yinede zorlicam uyumaya kendimi yoksa yarın bnm için zor bi gün olur.hadi kızlar iii geceler yarn grş

tabi orası öyle.. askerlik gerçekten zor çünkü onlarla beraber bizde askerlik yapıyoruz aslında bende 2 gündür hep neşelensin diye neşeli konuşuyorum takılıyorum espri falan yapıyorum ama yinede böyleyiz o böyle olunca bende üzülüyorum haliyle umarım en kısa sürede tekrar neşeli duyabilirim sesini :18:
benimde ödev yapmam gerekiyo ama hiç cnm istemiyo valla :9::9:
hadi sanada ii geceler yarın görüşürüz :16:

[ı][sıze=3]

ben de 21 yaşımdayım hukuk 3. Sınıf öğrencisiyim sevgilim de işletme 4. Sınıf öğrencisi 22 yaşında

senin oğlun mu var maşallah allah bağışlasın kıyamam öp benim yerime de :16::16::16:
Eşin için oğlundan ayrılmak çok zor olmuştur :50:

Siz okul biter bitmez evlenmişiniz ne güzel :nazar:
Biz de öyle yapmak istiyoruz

sana kanım çok kaynadı sık sık gel olur mu?
Benim hayal ettiğim gibi bir ailesiniz

üni 3 bitince nişan
üni bitince düğün ve hemen bebek
ve evlilikten sonra askerlik

tam benim düşündüğüm gibi sizin yaşadıklarınız
[/sıze]
[/ı]

umarım herşey gönlünüzce olur.buralardaym zaten görüşürüz sık sık ama şimdilik iii geceler sabah erken kalcam çünkü yarn devam ederiz.

Ay cok tatlısın eylul yaa.)) gelir yarn gene merak etme sen.))

ee yaşı 24, bebişi var üstelik erkek (erkek çocuk delisiyimdir) bir de kocası askerde
Allah'ım benim 4 yıl sonraki halim resmen

bir gün daha bitti kızlar
ben de sizinle sizin şafaklarınızı sayıyorum :16:

hepinizi evlendireceğim inşaAllah
evlendikten sonra da kk ya gelir misiniz?

ee yaşı 24, bebişi var üstelik erkek (erkek çocuk delisiyimdir) bir de kocası askerde

ben şahsen gelmeyi düşünüyorum :32:

Gelirimm yaa nie gelmeyim.yeterki siz burda olun yinee.sağol canım benim topiğime geldin cok mutlu ettin beni hep kal emi ..

Ay bilmiyorım ki hiç.sesi cıkmadı bugun.dur msj atayım bi.onun hesabı yanlıslıkla kapanmıs mı ne acılmamıstı daha

hım peki.. sen uyumayacaksın sanırım ucaga kadar. zaten havaalanına erken gitmek gerekiyor
uykusuz kalacaksın sanırım

ben de yavaştan musaadenizi isteyim
sabah 9 da dersim var

Back