Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

oyy kıyamam ya cok tatllıı.Napıyım ıste bugun dısardaydık gizemle.sohbet muhabbet smdı burdayımm .) aradı askerımde dort gozle benı beklıyor ıste.bende yavastan bavulu hazırlamaya basladım .))

perşembe gidiyodun demi tatlım?
bende ayın 29unda yemin törenine gitcem otel ayarlamaya çalışıyorum.bakalım yarın bi kaç yeri arayacam.bu arada kim kim gidiyosunuz belli mi?

evet canım persembe sabah ordayım Allah nasip ederse.belli belli maleseff toplucaa.bakalım neler olacak orda da öğretmen evi vardır baktın mı hıc??

perşembe gidiyodun demi tatlım?
bende ayın 29unda yemin törenine gitcem otel ayarlamaya çalışıyorum.bakalım yarın bi kaç yeri arayacam.bu arada kim kim gidiyosunuz belli mi?

tam bana göre bi yorum olmuş yaaaaa doğru söle bak sen mi yazdın öle mi denk geldi

hoşgeldin tatlım

hoşbuldum tatlım nasılsın ii misin???

evet canım persembe sabah ordayım Allah nasip ederse.belli belli maleseff toplucaa.bakalım neler olacak orda da öğretmen evi vardır baktın mı hıc??

aslında o da aklımda yarın araştırcam işte.
sen kafana takma rahat ol gerisi gelir bi şekilde
inşallah herşey yolunda gider

kızlar ben kaçar
yarın iş var
bugün zaten yorucuydu yarında öle olcak o yüzden bugün erken ayrılıyorum aranızdan kendinize çoooooooooooook iyi bakın öpüldünüz mucxxx
bu arada rüyalarınızda askerlerinizi görürsünüz inş tabi bende :)

ece burayı sevdin galiba.
yuh ya bide hemşerim olcan çok kırıldım sana bu arada söyleyim dedim

Her iki topik içinde aynı uyarı geçerlidir, dün gece yaşananlar yaşansın istemiyorsanız artık polemiğe son veriniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…