• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

tabıkıııı.Ben bı tek asker yarenı amaclı burda degılımkı.bı suru yere bakıom bı suru konu var burda.glırım merk etme.sana da elımden geldıgınce yardımcı olurum cnım

Çook sağol valla tabıı az kaldı senın şafaga eskısı gıbı şafak bttnce gorebılırmıyız acaba senı :1:

hahahahahaha çene yormak ne ya konuşarak mı yazıyolar anlamadım ki ben elimle yazıyom nefes tüketmek falan son teknoloji topiği :52::52::52::52::52:

Size göre hava hoş olduğunu çokta tın olduğunu dün yazdıklarınızla ve bu topiği açmanızla gördük canım bravo :) Hiç takmamışsınız gerçekten :46:

Hazalcımmm canım arkadasım içimden gecenleri dökmşsn resmen yaaa ondan seviyorum seni tebrik ederm :46::16:

gizooşş özelden msj attım canım gördünmüüü:9:

özelden attığın msjla sen haklıymışsın bebeğim adam yerine koyduk cvp verdik ama açıkçası adam değillermiş arkadaşlar burası polemik yeri değil lütfen başka amaçları olanlar kendi topiğine gitsin gitmeniz için açık açık s****rin gidin mi demem gerek saygısızlık yapacaksanız kendi topiğinizde kendi aranızda yapınız lütfen :41::41:

Sen baska seylerıde baska yerlerınle yapıyorsundur emınım ezgicim ha ,) bence bosuna yazma artık sayfamızı kırletıyorsun.İnsan olan ınsan gıbı gelıyor ama senın ne oldugunu ben henuz cozemedım.şimdi kendi topiğine naşş naşş.bu lafımdan sonrada hala buraya yazmaya devm edersen kaliteni görmüş olcaz canım benım ,))

hahahahahaha çene yormak ne ya konuşarak mı yazıyolar anlamadım ki ben elimle yazıyom nefes tüketmek falan son teknoloji topiği :52::52::52::52::52:

Sen baska seylerıde baska yerlerınle yapıyorsundur emınım ezgicim ha ,) bence bosuna yazma artık sayfamızı kırletıyorsun.İnsan olan ınsan gıbı gelıyor ama senın ne oldugunu ben henuz cozemedım.şimdi kendi topiğine naşş naşş.bu lafımdan sonrada hala buraya yazmaya devm edersen kaliteni görmüş olcaz canım benım ,))

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH yaşına hürmeten annem yaşındasın(yada yaşlı gösteriyosun) sonuçta . ben senin gibi terbiyesiz , kalitesiz olmadığımdan dolayı sana senin dilinde cevap veremem zaten istesende , istemesende .....

Son düzenleme:
gizemimm kavgalar sevgiyi yüceltir azaltmaz bizde sevgimize güvendimize göreee sıkıntı yok :32:allahıma bin şüküüürrr:nazar:

doğru diyorsun bebeğim hem farklı karakterde iki insan ilişki yürütmeye çalışıyosa mutlaka tartışmalar ve ufak tefek kavgalar olur eğer hiç olmuyo iki taraftan biri yalancı demektir ve o ilişkide bir sorun demektir bu benm yorumum değil uzmanların açıklaması :34:

tabıkıııı.Ben bı tek asker yarenı amaclı burda degılımkı.bı suru yere bakıom bı suru konu var burda.glırım merk etme.sana da elımden geldıgınce yardımcı olurum cnım

sağol tatlım valla kıbrıs hakkında bılgılerı senden alıcagım gibi :1:

Senden cevap ısteyen yok bırtanem :1: :1: kalitemi dedi biri? aa evet fotoğraftaki mucuk yapan dudagında goruyorum ben o kaliteyi heryerınden kalite akıo malum.hadi sen kendı yasıtlarınla git parkta .......... yap ne dersin?? hadi by by

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH yaşına hürmeten annem yaşındasın sonuçta . ben senin gibi terbiyesiz , kalitesiz olmadığımdan dolayı sana senin dilinde cevap veremem zaten istesende , istemesende .....

heeeeyyyyy ezgisayın zeytinağacı korec snt55 ne yüzsüz birşey çıktınız yaaa s**tirin gidin kendi topiinize yaaaa kapıdan kovuyoz bacadan geliyonuz bacadan kovuyoz illa helmeye çalışıyonuz bi s**tirin gidi yaaaaa kendi topiinizde kime istiyosanız saygısızlık yapın yeter yaaaaaaaa :47::47::47::47::47::47:

Sırf topiğimizi katletmek amaçlı buraya gelip saygısızca konusan arkadaslar amacınız her neyse hıc bır zaman ulasamıcaksınız.Kadınlar Klubune yakışır hareket etmeyen lütfen yazmasın.Herkesi zor durumda bırakıyorsunuz.Forumuda bu konuyla meşgul ettık kusura bakmasınlar....:kkk::34:

Back