• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

benimde az geliyodu fatura ama şimdi sbt hattı aradıımdan böyle oluyo yoksa hat içi 3000 dk kam var benmde ama heryöne 400 dk sbt hattı aradıımdan şu an böle oluyo bide çok konuşuyoruz biz belimi büktü valla
ama benim cnm aşkım birtanem ordan bile beni düşünüyo para biriktircem yardım etçem fatura ödemene diyo kıyamam ben ona yaaaa :16::14:

hım anladım canım her yöne daha fazla dakikalı bir tarifeye geçemiyor musun?
benimki de 500 her yöne 1500 hat içi sanırım

benim de askerde arkadaşım vardı, ben de onu arardım bazen. şubeyi arıyordum önce diyordum x kişiyi çağırır mısınız, çağırıyorlardı. bazen de o beni çaldırıyordu önce sonra ben arıyorum,, bzen de tesadüf ben şubeyi aradığımda telefonu direkt o açıyordu,

yalnz bana olan duyguları değişti onun o yüzden görüşmeyi kestik

asker psikolojisi galiba yalnızlıktan aşık oldu bana :111:

muhabbetinize doyum olmaz ancak yavaştan çıkayım ben kızlar müsadenizle

çarşamba günü vize sınavım var ona çalışmam gerek

ben gelirim sık sık öptüm :54::54:

hım anladım canım her yöne daha fazla dakikalı bir tarifeye geçemiyor musun?
benimki de 500 her yöne 1500 hat içi sanırım

benim de askerde arkadaşım vardı, ben de onu arardım bazen. şubeyi arıyordum önce diyordum x kişiyi çağırır mısınız, çağırıyorlardı. bazen de o beni çaldırıyordu önce sonra ben arıyorum,, bzen de tesadüf ben şubeyi aradığımda telefonu direkt o açıyordu,

yalnz bana olan duyguları değişti onun o yüzden görüşmeyi kestik

asker psikolojisi galiba yalnızlıktan aşık oldu bana :111:

malesef ki tatlım geçemiyorum çünkü normalde faturam 20 lira geliyo benm yani çok ii ve banada yetiyodu ama sırf askerlik yüzünden böle oldu iki ay kaldı zaten iki ay daha sabredicem işte
bende de aynı durum var o arıyo ben onu geri arıyorum hep
asker psikolojisinden olmuştur o tatlım :9::9:

bursalı kızçeler malum sevdiceğim 9 gün sonra geliyo direk benm ynım gelcek bende bursaya yeni taşındım pek gitcek biyer bilmiyom güsel kafe tarzı biyer varmı bursada nerelre gidilir

noldu bebeğim yine sanaa anlat bakiiim :26:

hay ben bu komutanların gelmişini geçmişini yaaa :47:bnmkini çavşlktan almşlar yaa gelemicem die msj atmış :14:ulen kalmış şurda sayılı günn yaa kısa dönemine tükürrüm yaa eşşek yatılar ice wala bu kadar olmaz :14:(cnm sözm sna diil kısa dönem filan dedm ya)

bursalı kızçeler malum sevdiceğim 9 gün sonra geliyo direk benm ynım gelcek bende bursaya yeni taşındım pek gitcek biyer bilmiyom güsel kafe tarzı biyer varmı bursada nerelre gidilir

yani bi çok yer var heykelde fatih sultan mehmet bulvarı yani fsm de kent meydanında bir sürü kafe var onun dışında mudanya ve uludağ yolunda var tophanede sümbüllü bahçe konağı var mesela çekirgede saklı bahçe var

hay ben bu komutanların gelmişini geçmişini yaaa :47:bnmkini çavşlktan almşlar yaa gelemicem die msj atmış :14:ulen kalmış şurda sayılı günn yaa kısa dönemine tükürrüm yaa eşşek yatılar ice wala bu kadar olmaz :14:(cnm sözm sna diil kısa dönem filan dedm ya)

yok bebeğim biliyorum ben senin kızgınlıın komutana ve onun tavrına valla o komutanlara bende sinir oldum şu an inan :47::47: valla son zamanlar zaten bi rahat bıraksınlar haklısın sende :47::47:

yani bi çok yer var heykelde fatih sultan mehmet bulvarı yani fsm de kent meydanında bir sürü kafe var onun dışında mudanya ve uludağ yolunda var tophanede sümbüllü bahçe konağı var mesela çekirgede saklı bahçe var

ben heykeldeym zten canm saklı bhçeye otobüs gidiyomu mudnyya gitmek içinde bursarayla emeğe mi gitmem lazm önce

yok bebeğim biliyorum ben senin kızgınlıın komutana ve onun tavrına valla o komutanlara bende sinir oldum şu an inan :47::47: valla son zamanlar zaten bi rahat bıraksınlar haklısın sende :47::47:

ya allah aşkına yaa bi rahat bırakın artk yaa yettteeeeeeeeeeeeeeererrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha ne istiolar anlamadm ki yaaa:47:lanet herifler yaa defolup gtcez zaten yaa nie rezl ediolar şimdi ya bize kalan 50 günümzüü:14:

ya allah aşkına yaa bi rahat bırakın artk yaa yettteeeeeeeeeeeeeeererrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr daha ne istiolar anlamadm ki yaaa:47:lanet herifler yaa defolup gtcez zaten yaa nie rezl ediolar şimdi ya bize kalan 50 günümzüü:14:

valla yaaaa gerçekten çok sinir bozucu ben bile sinir oldum yaaaaaa :47::47:

aa yenı mı tasındın ?? hosgeldın sehrımıze ozaman dıyeyım .)) gizemin dedıgın gıbı saklı bahce var.dsi nin tesisleri var dobrucada.baya virajlı bır yol cıkıyorsun yukarı dgru ama manzara falan degıyor yanı tum bursa ayaklar altında.fsm bulvarında bır suru cafe var ama cogu gurultulu bıde sanmıyorum yanı boyle raahat rahat konusun.daha yenı gelıyor zaten bence oraya pek gıtmeyın.cekırge de cıragan var.nezıh bı yerdır.kahve ıcıp sohbet edılebılcek bır yer.aklıma gelırse solerım daha

Back