aynen canım yakın olursa gıder alırsın senın herıfı yarıldım( sen sımdı boyle dıyorsunya evlenmeden.smdı bunu okuyan bazı kıskanclar evlenmeden boyle hıtap edıyor dıye lafını yapar zuahahah )
bak mesela benım KIBRIS'ta .)) koca turkıyede hıc yer yokmus gıbı oraya gttı.gercı Şırnaktı ılk once bızım ama ben hıc ıstemedım agladım zırladım.yedeklere aldırdı kendını.sonrada burası cıktı cıka cıka
canım duruma gore hareket edersınız ıste.zaman ne gosterır bılınmez
kim sizi bu kadar kızdıran merak ettim
kıbrıs mı inanamıyorumama kıbrısa gitmek aslında kolay yani uçakla gidilebiliyor benim askerimin kıbrıs çıksa uçakla giderim ben görmeye
hım bak şimdi akademik takvimine baktım sevgilimin okulunun, bütünlemeye kalmazsa eğer 20 ocak civarı sınav notları açıklanma günü oluyormuş, şubata yetişebilir bu bizim aklımızda olsun
eğer çok aklıma takılırsa askeriyeyi arar sorarım
ara ara sor.Bılen bırı dha ıyı anlatır bızden.)) adı lazım degıl bas harfi (E) 93/3 asker yarenlerı topıgıne bakarsan gorursun zaten canım.cokda gorulcek bır yazı degıl zaten.Terbıyesızlıgın dik alası.
bende bu persembe gıdıyorum zaten canım .)) 3. gıdısım olcak bu ama maddı acıdan zor.yoksa ucakla 1 saatte gıdıyosun.Kıbrıs pahalı bı yer.helede bıletlerı onceden almazsan.ben bır kere gıdıs donuse 350 tl verdım de ıcım acıdı yani
mesela ben evlenmeyi çok istiyorum diye asla kendime cahil dedirtmem
öğrenci olarak ders çalışan, bol bol kitap okuyan, siyasetten anlayan, bol bol seyahat eden, ingilizce ve almanca olmak üzere iki yabancı dili olan, yurtdışında bir süre kalmış olan, dini ilimlerde de kendini geliştirmeye çalışan, her gün gazete okuyan, sudoku çözen, bulmaca çözen bir insanım asla kendime laf ettirmem
ben donanımlı olacağım ki çocuklarımı da donanımlı yetiştireyim
vatan millet nedir bilen, dinini bilen, örf adet bilen, vatana millete hayrı dokunacak, insanlara hayrı dokunacak evlatlar yetiştireyim
hm ya pahalıymış hakkaten ama para da ne için kazanılıyo yaa bu günler için harcamak lazım tabi ki değer bence
3. gidişin demek hım 14ayda 3. gidişin di mi.. zor ya valla bir şey diyemiyorum sana
ama alışmışsınızdır heralde bir yerden sonra
bi bakayım o topiğe
yakın mısınız peki yanına gidebiliyor musun?
yalnız avukat hakim savcı olmak zorlaşacak avukatlık sınavı filan geliyor malum 30 yaşından önce hakim savcı olunamayacak sanırım artık bunları hesaba kat :)
yakın mısın askerine yanına gidebiliyor musun?
ooooohhh yemeğimide yedim karnım took sırtım peek ben geldiiim kızlaaarrrr
hosgeldın bebişş.smdıde ben gıdıyorum yarım saate gelırım.sız konusadurun guzel guzel .))
kızım sen ne guzel konusyorsun oyle ya.Helal sana.cok guzel anlatmıssın.E işte okuyanla okumayanın farkı boyle yerlerde bellı oluyor.ben kişisine cevabımı verdım.Daha da ılerı gıderse aynı sekılde alır karısılıgını.bende kendıme haksız yere laf dedırtmem! Saç boyayıp gogus acıp dudak gosterıp ben relaksım ozgur kızım onu da yaparım bnu da yaparım havaları olan ınsanlar once donup bır aynaya baksınlar sonra senın bu yazdıklarını okuyup acaba ben mı cahılım baskalarımı desınler bence...
0 3 kere geldı ben 3 kere gıttım.toplam 13 ay ışte.buna şükür dıyorum.bır gıdısım her seyıyle 600-800 tl ye mal oluyor.bende oyle dusundugumden zaten gidiyorum.bır kere asker olucak deger .))
hosgeldın bebişş.smdıde ben gıdıyorum yarım saate gelırım.sız konusadurun guzel guzel .))
ooooohhh yemeğimide yedim karnım took sırtım peek ben geldiiim kızlaaarrrr
canım ya şımardım bak
Allah da kitabında diyor açıkça ''Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?''
hım o zaman süper yani.. evli olup da 15 ay boyu görüşemeyenler oluyor
iyi yapmışsınız
aslında bursadayım ben baya yakınım yani ama gitmek 100 lirama mal oluyo çünkü onunda durumu sıkıntılı bi işe girebilmiş olsaydım yine gidecektim ama kısmet işte tel faturalarım çok yüksek geldii için gidemiyorum ben
bu arada çok güzel şeyler yazmışsın okudum şimdi tebrik ederim seni valla çok doğru söylüyosun bir kaç kendini bilmez cahil insanın lafı işte
hoşbuldum bebeğim
canım biz sana eylül diyelim yaa 3 gizoş karışmasınn oky sormaa yaa ne fena hemde sevdicegimle fenalardayz artk aglicam telde oraya dogru gidioozz aşkımm ne olur gell dieee:26:
sağol canım
hım anladım canım maddiyat insanın belini büküyor. bizim de fatura çok yüksek gelirdi ben de 2000 dakikalı tarifeye geçtim konuş konuş bitmiyor
kuzumm biz yokken gizoşlAR karıştırmış ortalıgı neler dönmüş öleee:??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?