• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncelikle Asker bekliyoruz.Sonra nişan,düğün,bebek --->>> Mutlu SON

adalett canımm:1:amaa hukuga geçmeyi düşünmedm hiiçç sence olmalı mıyımm:?

hukuk güzel bölüm tavsiye ederim meslek alanı çok avukat, hakim, savcı, noter ve diğer eşit ağırlık bölümlerinin olabildiği her mesleği olabiliyorsun (kaymakamlık, uzman yardımcılığı, müfettişlik vs)

şansını dene istersen

dgs ile 2. veya 3. sınıftan başlatan üniler var araştırırsın

başvurular bir kaç ay önceden olmuyor mu mesela şubat için kasımda filan başvuru yapması gerekmiyor mu?
şubatta eline diplomayı alır almaz şubat celbi için başvurabiliyor mu :9:

ama şubat çıkmazsa bu sefer mayısa kalır ya bizim evlilik 2015 martta olacağına 2016 marta kayar :50:

aman ya askerlik ne dertmiş :ssz:

noldu yine ben anlayamadım :9: bir şeyler yazıyorsunuz ama :9:

yok bebeğim başvurabilir diplomayı alır almaz başvurabilir inş gider şubat celbinde o zmn :ssz:

eşin oldugu ıcın evci cıkablır.ama senın gıdıp cıkarman lazım.ben eve gıdebılıyorum dıye kendı evcıye cıkamaz sanırsam.evcı ızınlerden dusulmez tatıl gıbıdır.subatın kacında olcagına baglı okadrını bılmıyorum suan bebeım :S

eğer askerlik yaptığı yer yakın olursa arabayla alır gelirim herifimi evimize :69:
Allahım 81 il var bu ülkede ya yakın düşme ihtimali de zor :9:

sizin sevgililileriniz nerede?

benim ki şu an ist kartalda 352. kısa dönem gitti :16:

yakın mısınız peki yanına gidebiliyor musun?

baya ii miş yaa dersleri ii tutup denesem mi bilemedm amaa:1:

bnm yarimm denizlide canımm

yalnız avukat hakim savcı olmak zorlaşacak avukatlık sınavı filan geliyor malum 30 yaşından önce hakim savcı olunamayacak sanırım artık bunları hesaba kat :)

yakın mısın askerine yanına gidebiliyor musun?

valla hıc bılmıyorum kı canım subatta tam mezun olursa galıba subatta gıdemez :S okul bıtınce evlenın sonra gıtsın ılk donemse askere ıste??

''Allahım sen erkeklerle kafayı bozmuş ,
evlenme meraklısı ,
okusa bile fayda etmemiş cahil kalmış ,
daha ailesinin bile bilmediği bakkala diye çıkıp sevgilileriyle buluşup ama buraya 1 aya kadar evleniyorum diye takılan
saçma sapan çoluk çocuk gibi inatlaşarak iş yapan kızlardan koru aminnn '' (ALINTIDIR)

bıze ıstınaden yazılmıs yazı canım al buyur oku sende ıcın acılır .)) durumu daha ıyı anlarsın...

başvurular bir kaç ay önceden olmuyor mu mesela şubat için kasımda filan başvuru yapması gerekmiyor mu?
şubatta eline diplomayı alır almaz şubat celbi için başvurabiliyor mu :9:

ama şubat çıkmazsa bu sefer mayısa kalır ya bizim evlilik 2015 martta olacağına 2016 marta kayar :50:

aman ya askerlik ne dertmiş :ssz:

noldu yine ben anlayamadım :9: bir şeyler yazıyorsunuz ama :9:

Son düzenleme:

yakın mısınız peki yanına gidebiliyor musun?

yalnız avukat hakim savcı olmak zorlaşacak avukatlık sınavı filan geliyor malum 30 yaşından önce hakim savcı olunamayacak sanırım artık bunları hesaba kat :)

yakın mısın askerine yanına gidebiliyor musun?

yok tatlımm gtmedm hiiçç yakın degliz:26:

valla hıc bılmıyorum kı canım subatta tam mezun olursa galıba subatta gıdemez :S okul bıtınce evlenın sonra gıtsın ılk donemse askere ıste??

evlenme meraklısı ,
daha ailesinin bile bilmediği bakkala diye çıkıp sevgilileriyle buluşup ama buraya 1 aya kadar evleniyorum diye takılan
saçma sapan çoluk çocuk gibi inatlaşarak iş yapan kızlardan koru aminnn '' (ALINTIDIR)

bıze ıstınaden yazılmıs yazı canım al buyur oku sende ıcın acılır .)) durumu daha ıyı anlarsın...

kimin erkek meraklısı kimin çocuk oldunu gördük bz ailemze adetlerimize baglı insanlarız bazıları gbi neseee sallayın kızlar snir bozmaakk yookkk:1:

evlenme meraklısı ,

Hım bir kere erkeklerle kafayı bozan yok, tek bir erkeğe bağlanıp ona sadık olan insanlar var bu forumda
evlenmek kötü bir şey olsa meraklısı olmazdık heralde Allah' ın emri Peygamberin sünneti
okuyup cahil kalanlara diyecek bir şeyim yok insan kendi kendini geliştirir her şey sana bağlı
kim sevgilisini ailesine hemen söyler ki? aileler her şeyi bilmez bazen biz de onların her şeyini bilmeyiz her insanın özel hayatı ve sırları vardır

takılmayın böyle laflara, Allah ne diyorsa onu yaparız biz

yok tatlımm gtmedm hiiçç yakın degliz:26:

anladım fena o zaman :(

aynen canım yakın olursa gıder alırsın senın herıfı yarıldım :9: ( sen sımdı boyle dıyorsunya evlenmeden.smdı bunu okuyan bazı kıskanclar evlenmeden boyle hıtap edıyor dıye lafını yapar zuahahah :1: :1: )

bak mesela benım KIBRIS'ta .)) koca turkıyede hıc yer yokmus gıbı oraya gttı.gercı Şırnaktı ılk once bızım ama ben hıc ıstemedım agladım zırladım.yedeklere aldırdı kendını.sonrada burası cıktı cıka cıka :1:

eğer askerlik yaptığı yer yakın olursa arabayla alır gelirim herifimi evimize :69:
Allahım 81 il var bu ülkede ya yakın düşme ihtimali de zor :9:

sizin sevgililileriniz nerede?

Ay ne guzel yazmıssın agzına saglık arkadasım

Hım bir kere erkeklerle kafayı bozan yok, tek bir erkeğe bağlanıp ona sadık olan insanlar var bu forumda
evlenmek kötü bir şey olsa meraklısı olmazdık heralde Allah' ın emri Peygamberin sünneti
okuyup cahil kalanlara diyecek bir şeyim yok insan kendi kendini geliştirir her şey sana bağlı
kim sevgilisini ailesine hemen söyler ki? aileler her şeyi bilmez bazen biz de onların her şeyini bilmeyiz her insanın özel hayatı ve sırları vardır

takılmayın böyle laflara, Allah ne diyorsa onu yaparız biz

anladım fena o zaman :(

Back