Öncelik kime ait ?

Şu çalısan okuyan sosyal çevresi olan insanlarin bu egolari bu tavırları ne arkadaş!
Insanlari evli calismayan cocuk bakan arkadaslari nekadar cabuk aşağalayabiliyoruz boyle kendi orf adetlerimizi unutup avrupalilara ozentiler ne çoklasmış.
Evet sizler sosyalsiniz cok degerli vakitleriniz var bazılarınız kurslara gider calisir kitap okur kursa gider ama unutmayın ki ev hanımlarına saygi göstermelisiniz nedir bu cocugu oluo calismayan insanlari igneler seklinde konusmalar hemen hemen genelde her konularda yaparsiniz bu uslubunuzu cok egolusunuz cok kendinizi bilmislik tasliyosunuz siz sevmeyebilirsiniz ama konu sahibi sever.
Ben konu sahibi hakli demiyorim 2 yildir oturdugim apartmanda kimseyi tanımam gitmem ama giden komsuluk iliskileri olanlari boyle küçük gorme igneleyici konuşmak ne bicim insanliktir anlamis degilim !

Çok saçma bır düşünce bu kız daha yeni evlenmıs önce kocasına sonra evlılıge sonra evıne sonra esının aılesıne alısıcak siz dış kapının mandalı. Ne munasabet bırde gelıp kapıyı calıp selam ben yenı tasındım tanısalım mı dicek ayrıca yenı gelene hosgeldın denır bence kızı rahat bırakın uzak durun bellıkı sıkan boğan bır bayansınız

öncelil sana ait hoşgeldine gidebilirsinde, bu ne acele 3 gün olmuş daha. rahat bırak insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…