- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Sizin gitmeniz gerek sonradan gelen o olduğu için ama biraz bekleyin.Kızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
Çok şükür o eşyadan bizdede var konu esta değil konu insanlık ne yazıkki zamanın insanları çok tuhaf komşuluk olayını bile ne alaka der haldeyizRahat birakin insanlari once ailelerine gitsinler kendi cevreleri gelip gitsin.
Merakli komsu olmayin hic sevmem esya gorme meraklilarini.
Ben komsularimi taniyorum ama 10 gunluk evliyken evime girmek isteselerdi dertleri esya gormek derdim.Çok şükür o eşyadan bizdede var konu esta değil konu insanlık ne yazıkki zamanın insanları çok tuhaf komşuluk olayını bile ne alaka der haldeyiz
Şükür biri anladı dediğini sormayın insanlar o kadar vurdum duymaz alakasız olmuş ki yandaki komşusu olse bilmez bizim kültürümüzde uymaz yeni yeni batı adetleri indan ilişkileri olmayan soğuk mesafeli banane insanlar türedi bende demedim bugün belki bir ay sonra dediginiz gibi bir kek yapar giderim davet edilmedikçe de içeri bile atlamam maksat tanışmak hoşgeldin demek yamyam değilizZuleyhanin_bebegi04 merhaba..
Yorumları okudum da.. Çok enteresan geldi. Insanlardan komşulardan neden bu kadar nefret eder olduk? Neden bu kadar önyargılıyız anlayamıyorum. İnsanları rahatsız edecek düzeye gelmedikten sonra insan iliskisi güzeldir. Yanyana oturuyoruz yan komşumuzdan haberimiz yok.
Yeni evlilerse bir süre bekleyin bence. Birkac hafta sonra tanışmaya siz gidebilirsiniz. Bi kek yapın veya aşure zamanı. Yapiyorsanuz aşure götürün vesilesiyle de tanışmış olursunuz. Hem karşı tarafın da nabzını ölçmüş olursunuz. Çalışan bir bayansa oyle cok fazla vakti olmayabilir belki ama konuştukça selamlastikça tanımış olursunuz fena mi..
BiliyorumBen komsularimi taniyorum ama 10 gunluk evliyken evime girmek isteselerdi dertleri esya gormek derdim.
Kimse kacmiyor kimsede kapiniza gelip tanismaz.
Bencede seviyeli komsuluk guzeldir ancak daha balayindan geleli 3 gun olmasina ragmen hemen gidip gelme planlariniz olduguna gOre pekte seviyeli bir komsuluk iliskisi olacakmis gibi gelmedi banaNeden insanlar anlasabildikten sonra aynı binada seviyeli komşuluk güzeldir
Bende şimdi demdim ki farkındaysanız kim gitmeli dedim yokda yeni çift rahatsız edilmez biliyoruzBen komsularimi taniyorum ama 10 gunluk evliyken evime girmek isteselerdi dertleri esya gormek derdim.
Kimse kacmiyor kimsede kapiniza gelip tanismaz.
balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi
Sizin yazdiginiz bu.Dogrusu 4 5 ay sonradir bekleyin.Once apartmanda selamlasin.Bende şimdi demdim ki farkındaysanız kim gitmeli dedim yokda yeni çift rahatsız edilmez biliyoruz
Sizin gitmeniz lazım çünkü siz önceden binada olduğunuz için öncelik sizinKızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?