Öncelik kime ait ?

Neden insanlar anlasabildikten sonra aynı binada seviyeli komşuluk güzeldir
Valla işleri var dediğinize göre seviyeli ilişki olacağını sanmam. !
Bana komşularım kaç kere gelelim dediler istemedim. Sevmiyorum. Bana göre değil komşuluk ilişkisi.

Temizlik çocuk başka tavsiyen
Ben bu saydıklarına ek haftaiçi Çalışıyorum. Senin vaktin bol gibi, komşuculuğa kim başlasın önce diye düşünme. Rahat bırakın insanları yeni evlenmişler bi düzen tutturacaklar. Bir apartmana yeni taşınıldığında kaynana gibi insanın tepesine çöken kadınlardan nefret ediorum. Eskisi gibi bir oda bir sofa, eş dost lakırdısı değil hayat. Herkesin bir sürü sorumluluğu var. Bir de kadına ''ince iş üstünde'' demişsiniz. Ne avam yav.

Ayy bu ne . İlahi hic gulesim yoktu. Kimse kimseye gelip gitmek zorunda degil. Ben tasindiktan sonra komsularinla ilk tanismam 2 ay sonra onlarin benim kapimi tiklatmasi olmustu. Onlar gelmeseydi de ben hiiccc gitmezdim kapilarina tanismak icin. Karsi komsun olur gordukce selamlasirsin. Ama onun disinda kusura bakmayin ama biraz mantiksiz bir konu olmus. Komsuluk iliskilerini seviyorsaniz siz gidin. Ben olsam, ölecek olsam evimde yalnizliktan yine de 3 gunluk tanistigim evde hic kimsenin kapisini calmazdim.

Temizlik çocuk başka tavsiyen
Ben bu saydıklarına ek haftaiçi Çalışıyorum. Senin vaktin bol gibi, komşuculuğa kim başlasın önce diye düşünme. Rahat bırakın insanları yeni evlenmişler bi düzen tutturacaklar. Bir apartmana yeni taşınıldığında kaynana gibi insanın tepesine çöken kadınlardan nefret ediorum. Eskisi gibi bir oda bir sofa, eş dost lakırdısı değil hayat. Herkesin bir sürü sorumluluğu var. Bir de kadına ''ince iş üstünde'' demişsin. Bu nasıl bir tarz ?

Balayından geleli 3 gün olmuş ben mi gideyim o mu gelsin diyorsun bide bana hiç gelmedi tanışmak için diyorsun. Haklısın balayına bile gitmesi yanlış neden ilk sana gelmedi ki

ben taşinali bir yil oldu hala gelen yok.sevmem komsuluk iliskilerini merhaba merhaba o kadar.daha yeni gelmisler ne bu acele.onlar birbirine evlerine alissin sira sizede gelir

Önce birkaç kez merdivende ya da dış kapıda felan karşılaşıp ayaküstü selamlasin yahu ne bu acele zorunda değiliz ev gezmelerine.Önemli olan uyumdur , gözlemdir yani ilk intibalarin oluşmasidir gidip gelmek sonraki aşamadır mantıken yani gidip gelmek zorundaysaniz tabi ki.

Allah iyiliğini versin konu sahibi. Komşuluk falan yok artık öyle eskisi gibi, herkes çalışıyor işinde gücünde. Yeni evli olmasa bile gelmesini bekleme. İnsanlar iş hayatında sosyalleşiyor artık ya da çocuğu okul çağında olanlar velilerle tanışıyor. Kurslara gidebilirsin ordan arkadaş edinir evine davet edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…