- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.688
- 518
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Kızlar merhaba binaya ilk komşu taşındı yeni evli çift bir hafta olsu balayından geleli de 3 gün falan ildu ama bu kız hiç tanismaya inmedi o mu ben mi gitmem gerek anlamadım
Kültürümüzde 3 gündür balayından dönmüş çiftlerin komşuları eve davrt etmesi normal mi görülüyordu eskiden ://Bizim kültürümüz sever komşuluk yeni yeni sevmez olduk :)
Şu cevabı veren insanla ben de görüşmem. Umarım görüşmez sizinle gerçekten .Çok güldüm aynen ince işleri var halen
Kitap okumayi, bi hobi edinmeyi, k3ndini bi konuda gelistirmeyi vs denedin mi?Valla bende evde iş arıyorum yok e temizlik bir yere kadar napalim komşulara sarıyorum
Aynen ya ben vakit bulsam spora yüzmeye gitmek istiyorum. Yada akşam ayaklarımı uzatıp film izlemek yada kitap okumak. Ama ev işleri çocuk ve hafta içi işe git gel Derken çok istediğim spora vakit bulamıyorumKitap okumayi, bi hobi edinmeyi, k3ndini bi konuda gelistirmeyi vs denedin mi?
Hayatini sadece "Trmizlik yapiyom, cocuk bakiyom, e geri kalan zamanda da komsuya sariyom" sigliginda yasamak zorunda degilsin
Komsuluk, insani degerler cok önemli, evet.. O zaman "3 gun oldu, daha inmedi" diye gun sayip rahatsız olmayin hemen, açık arar gibi..Şükür biri anladı dediğini sormayın insanlar o kadar vurdum duymaz alakasız olmuş ki yandaki komşusu olse bilmez bizim kültürümüzde uymaz yeni yeni batı adetleri indan ilişkileri olmayan soğuk mesafeli banane insanlar türedi bende demedim bugün belki bir ay sonra dediginiz gibi bir kek yapar giderim davet edilmedikçe de içeri bile atlamam maksat tanışmak hoşgeldin demek yamyam değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?