Önceki Konuya İstinaden Ayrıldık

Ne saçmalik! Sanki onsuz bir hiçsin ve intihar edeceksin. Beyefendi kendini nerelerde görüyor. Herkes gibi sende aşk acisi yaşayip devam edeceksin hayatina Kardeşin sanki o mesaj olmasa, sana destek olmayacakti vah vah, neticede büyük kayip böyle bir ana kuzusundan ayrilmak!

Tavsiyem artik sadece halay cekmen değil, ayni zamanda göbek atmandir. Kil payi kurtuldun. Bunu ancak aylar sonra anlarsin.

karistiriyor muyum acaba, sozu evin salonunda yapmak isteyip karar veremediginiz icin konunuz mu vardi?

Evet o tarz bı konu açmıştım. Henüz söz olmamıştı ev küçüktü kararsız kalıp buraya yazmıştım. :) Evlilik teklifini 13 Ekim'de aldım kasımın ortasında ayrıldık :)

Kardeşim geri mesaj bile atmamış ona iyi de olmuş gerek yok hiç

Çok haklısınız. Çok seviyordum hala seviyorum ama şu an aklım biraz daha başında biliyorum çok daha iyi olacağım zamanla. Kısmet buymuş gerisine yapacak bı şey yok :)

Cevap yazmamış bile kardeşim :)

Çok teşekkür ederim kısmet ne denir ki :)

Çok haklısınız. Çok seviyordum hala seviyorum ama şu an aklım biraz daha başında biliyorum çok daha iyi olacağım zamanla. Kısmet buymuş gerisine yapacak bı şey yok :)

Sevgi yalnızca bir ön koşuldur bana göre, tek başına bir geçerliliği yok. Canınız acıyacak bir süre ama zaten ilişkide sevginin bir bölümü de "alışkanlıktır". Alışkanlık geçecek bir süre sonra, siz de daha kolay başa çıkacaksınız. (Fazla mı gerçekçi yazdım ne)

Hanımlar sizi çok çok seviyorum! Hepinize çok teşekkür ederim çok hem de. Şu an iyiyim hala ağlıyorum ara ara ama sonuçta kaç yıllık iliskiydi birden bitince normal. Birkaç yılı vermek ömür vermekten daha kolay tabi.

Annemi aramış. Annemle konuşmuşlar ağlamış telefonda. O da geri dönmek istemiyor. Böyle daha iyi oldu diyor. Anneme demiş ki jehaan'in bana aldığı şeyler vardı onları göndereyim kargoyla demiş . Annem de jehaanda gönderecek siz bilirsiniz demiş. Bu arada ben zaten hemen yarın aldığı yüzüğü kargoya verecektim. Arkadaşım yazdı ona jehaan sana aldığı şeyleri geri istemiyor onları çöpe atar mısın lütfen diye. O da tamam dedi. Arkasından dedi ki sen de yüzüğü gönderebilir misin dedi. Arkadaşım da jehaan yarın gonderecek dedi. Sonra ablasının iş yerinin adresini yazmış. Bı de karşı ödemeli göndersin demiş.

Şimdi bir çöp bile bırakmayacağım onunla ilgili hepsini çöp posetine koyacagim içine de yüzüğü atacağım. Karıştırıp bulsun. Çok ergence belki ama yüzük derdine mi düşmüş şimdi

Haklısınız tabi ki. Ama ben onun beş parasız kaldığı dönemde de işsiz kalıp bunalıma girdiği dönemde de parası olduğu dönemde de hep yanındaydım. Hep. O da benim şimdi aileler işin içine girince üzülüyorum böyle oluşumuza ama geçecek. Aklimiz başımıza gelince çok geç olacak artık :)

Evlenseydiniz annesi ile evlenecektiniz. Çok olmasa da eşim de annesine düşkün ve bunun zorluğunu yaşıyorum seninki bin beter. Yol yakınken dön. Annesi için çok harcar seni, iliskinizin icinde annesi ve komşuları var.

Sizinle konuşmasını anne ve ablasına mı yollamış sevgiliniz? Eski konunuzdan öyle anladım. Neyse kaç kere gideriz o bu konuşulmaz ki... Duruma göre haftada üç kez gidilir duruma göre ayda bir kez. Çok gereksiz konular bunlar. Ayrılmanız üzücü ama o kadar kadının aklına göre hareket eden bir adam var kafası karışmış doğal olarak. Herşeyi onlarla paylaşması çok kötü. Tamam ailesi ama ikili ilişki özeldir. Bence kurtulmuşsunuz.

erkekler çok vicdansız bu konuda ya da gerçekten bize öyle geliyor madem bitirecektin neden hala evlilikten falan konuşuyorsun madem kafanda olayları kapatamadın neden ya.... senin için hayırlısı olsun üzüleceksin ama geçecek daha da sana çektirmeden.

Açıkcası Ben yüzük derdine düştüğünü düşünmedim. Bence yüzük özeldir, saklamak istediğinden ötürü istemiştir diye düşündüm.

Evet o tarz bı konu açmıştım. Henüz söz olmamıştı ev küçüktü kararsız kalıp buraya yazmıştım. :) Evlilik teklifini 13 Ekim'de aldım kasımın ortasında ayrıldık :)
is bu kadar ciddilesmisken, sudan sebeplerle geri vites yapan insana zerre saygim yok. siz de geri donmek isterse donmeyin bence. belli gel git akilli doner gibi. bir de ilerde sozunuzu caninizin istedigi yerde yapin. tek goz oda bile olsa aldirmayin. kimse icin bu kadar dusunmeye degmiyor.

Acını yaşa ama kendini paralama. Bu adam seni mutsuz edecekti, sanirimmmm annesi herşeye karışacaktı... en guzeli olmuş. Mantıklı düşün ve geri donerse kabul etme
Ama annesine ragmen mutlu olurduk diyosan sen bilirsin.

Evlilik hazırlığının daha başında böyle davranan biri için çok üzülmeye değmez. Eminim seviyorsunuz içiniz acıyor neden böyle oldu diye ama aileler işin içine girince işler karışıveriyor. Sevgilinizde annesinin kuklasıysa ve daha şimdiden şöyle gideriz böyle görüşürüz annemle diye size dayatıyorsa evlendikten sonra sizi daha vahim şeyler bekliyor olabilir. Şimdiki aklım olsa nişanlılık sürecinde maruz kaldıklarımı kesinlikle geri çevirir, aman kimsenin kalbi kırılmasın demezdim. Şuan mutlu olabilirim ama kayınvalidemin yaptığı sevimsiz şeyleri kaç sene geçse de unutmam. Siz kurtulmuşşunuz demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…