Şimdi bu fikir o kadar uzak geliyor ki. Odamda ölü gibi yatıyorum :) Kardeşime mesaj atmış kibar kibar konuşmuş. Ablanin kendisine bir şey yapmasından korkuyorum senden ricam lütfen ablanın bu süreçte yanında ol filan yazmış. Bunu ablana söylersem umutlanmasindan korkuyorum ben asla geri dönmeyeceğim o da gelmesin yazmış.
karistiriyor muyum acaba, sozu evin salonunda yapmak isteyip karar veremediginiz icin konunuz mu vardi?
Tam tersi , dussun pesimden kossun demek
sizin ayrılmanız gerekiyodu çoktan. adam ayrılmış bi de tribe girmiş. bu adam bence sizden ayrılmadı yani böyle yola geleceğinizi herşeye tamam diyeceğinizi sanıyor. kardeşinize attığı mesajın meali bu. daha 23 yaşındasınız ya gezin eğlenin kariyerinize odaklanın. assla dönmeyin bu adama. inşallah kardeşiniz ablam çok iyi biz de mutlu olduk ayrıldığınıza olması gereken buydu minvalinde bi mesaj yazmıştır
Eski konunuzdan bir alıntı "Ablası anladığım kadarıyla öyle tektasla, eşyayla filan uğraşacak biz kız değil baska hedefleri var eğitimi önemsiyor vs demis. Bir diğeri x de duruma şaşırdı şok oldu öyle şey mi olur filan dedi demiş. Annesi fena olmuş." bunda kötü olacak ne var ben anlamadım. Tabi ki insanın hayatında hedefleri ve eğitimi olacak. Bunlar herhalde her eşyayı alacaklar siz de kul köle olacaksınız sanmışlar ya da öyle bir kız arıyorlar. Önceki konunuzda da arkadaşlar yazmış, bu ilişki ve adamdan amiyane tabirle "cacık" olmazmış zaten. Şuan yaşadığınız ruh hali de gayet normal, zamanla geçecek. Ayrıca o dönmez biliyorum demeyin, siz dönmeyin geriye en başta...
Bana böyle yazsa sevgilisi ablam veya kardeşim icin: sen de kendini ne nimetten saydın bee,ablam çok da iyi şu an sen gittin diye karalar bağlayacak falan mı sandım derdim. Umarım kardesiniz de ağzının payını vermiştir bir şekilde.
Ne saçmalik! Sanki onsuz bir hiçsin ve intihar edeceksin. Beyefendi kendini nerelerde görüyor. Herkes gibi sende aşk acisi yaşayip devam edeceksin hayatina Kardeşin sanki o mesaj olmasa, sana destek olmayacakti vah vah, neticede büyük kayip böyle bir ana kuzusundan ayrilmak!
Tavsiyem artik sadece halay cekmen değil, ayni zamanda göbek atmandir. Kil payi kurtuldun. Bunu ancak aylar sonra anlarsin.
Çok haklısınız. Çok seviyordum hala seviyorum ama şu an aklım biraz daha başında biliyorum çok daha iyi olacağım zamanla. Kısmet buymuş gerisine yapacak bı şey yok :)
Sevgi yalnızca bir ön koşuldur bana göre, tek başına bir geçerliliği yok. Canınız acıyacak bir süre ama zaten ilişkide sevginin bir bölümü de "alışkanlıktır". Alışkanlık geçecek bir süre sonra, siz de daha kolay başa çıkacaksınız. (Fazla mı gerçekçi yazdım ne)
Evet böylesi daha iyi:))Cevap yazmamış bile kardeşim :)
Açıkcası Ben yüzük derdine düştüğünü düşünmedim. Bence yüzük özeldir, saklamak istediğinden ötürü istemiştir diye düşündüm.Hanımlar sizi çok çok seviyorum! Hepinize çok teşekkür ederim çok hem de. Şu an iyiyim hala ağlıyorum ara ara ama sonuçta kaç yıllık iliskiydi birden bitince normal. Birkaç yılı vermek ömür vermekten daha kolay tabi.
Annemi aramış. Annemle konuşmuşlar ağlamış telefonda. O da geri dönmek istemiyor. Böyle daha iyi oldu diyor. Anneme demiş ki jehaan'in bana aldığı şeyler vardı onları göndereyim kargoyla demiş . Annem de jehaanda gönderecek siz bilirsiniz demiş. Bu arada ben zaten hemen yarın aldığı yüzüğü kargoya verecektim. Arkadaşım yazdı ona jehaan sana aldığı şeyleri geri istemiyor onları çöpe atar mısın lütfen diye. O da tamam dedi. Arkasından dedi ki sen de yüzüğü gönderebilir misin dedi. Arkadaşım da jehaan yarın gonderecek dedi. Sonra ablasının iş yerinin adresini yazmış. Bı de karşı ödemeli göndersin demiş.
Şimdi bir çöp bile bırakmayacağım onunla ilgili hepsini çöp posetine koyacagim içine de yüzüğü atacağım. Karıştırıp bulsun. Çok ergence belki ama yüzük derdine mi düşmüş şimdi
is bu kadar ciddilesmisken, sudan sebeplerle geri vites yapan insana zerre saygim yok. siz de geri donmek isterse donmeyin bence. belli gel git akilli doner gibi. bir de ilerde sozunuzu caninizin istedigi yerde yapin. tek goz oda bile olsa aldirmayin. kimse icin bu kadar dusunmeye degmiyor.Evet o tarz bı konu açmıştım. Henüz söz olmamıştı ev küçüktü kararsız kalıp buraya yazmıştım. :) Evlilik teklifini 13 Ekim'de aldım kasımın ortasında ayrıldık :)