- 18 Mayıs 2020
- 146
- 94
- 28
- 25
- Konu Sahibi Cahil Filozof
kafam çok karıştı bilemiyorum çocuğu tanıyan biri en iyi yorumu yapar anca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazacaktım da üşenmiştim, aynen fb'lik bu değil.Birileri fuckbuddy falan yazmis da fuckbuddy ile sadece seks yapılır, eger hem sevisip hem aradaslik ediyorsanız ama duygusal bir alisverisiniz yoksa friends with benetif bu, bizim toplumu bozar, bir arkadasimizla sevisirsek aşık oluruz, buyuk ihtimal karşı taraf da kiskanmaya ve kipirdanmaya baslamistir, zamana birakin derim. Tecrubeyle sabittir.
Kaç günden beri öyle yorumlar yapıldı ki sus cahille cahil olma dedim kendime ama yeter artık ya bizim ülkenin kadınları bu kadar pervasız dengesiz oldu mu ya tek övünç kaynağım çarşaf deil merak etme ben üniversite mezunuyum ayrıca eğitimi mi sormussun ya ama emin ol ben 7 yaşındayken bile sizin gibi düşünmüyordum kendinizden utanın artık yani resmen zinayi savunuyorsunuz ya sizin kızınız yapsa ayağa kalkarsınız ama demi bana yok medeniyet yok saygı falan demeyin o konuyu açan kadın kendisine olan saygıyı dusunseydi böyle bir konuyu açmayı bırak kimseye sormazdi bile kimse benim hakkımda tek kelime etmesin yorum da yazmasın ne kadar igrenclestiniz ya ben burda olan bi adeti söylüyorum konuyu uzattıkça uzattiniz bizde öyle adet yok deyin bitsin bu zor mu
Çok diktirdin galiba fiyatının olduğunu söylüyorsan ben memnunum halimden herkesin altına yatıp yatıp sonra kocama kakalamadim kendimialnından öperim bu yorumun :)
Bir tek kendileri namuslu neden çünkü çarşafta iki damla kan var, terbiye ar namus anlayışları çarşafa dolanmış :)
Çok okudu bu gözler allah kitap din iman deyip sonra kızlık zarımı nerede kaç paraya diktirebilirim diye soranları.
Ah bu iki yüzlülük...
Kaynananan ne kadar iyi olursa olsun kocan adam degilmis ki ayri evde kalamiyorsunuz.. kendi yanlislarina bak once milletin iliskisi seni ilgilendirmez.. senin hayatin da kimseyi ilgilendirmiyor. baskasinin hayati hakkinda konusmak nasil hissettiriyormus gormus oldun...Kactiktan sonra okunmuyor mu siz şimdi böyle şeyleri söyleyip beni küçük düşürmeye mi çalışıyorsunuz kusura bakmayın da başka şeylere geldi mi herkesin hayatı kendine dersiniz okudum ben merak etme hukuk bölümünü bitirdim kaynanama gelince Allah sizede öyle bir kaynana versin de goruruusunuz o zaman sanki ben çarşafimi gostermisim gibi ileri geri konuştunuz göstermedim eşim söyledi annesi ayrıca tamm mi milletin yanlışını doğru gibi gostermenize kızıyorum ben başka bisi ye değil
Nasıl bi tabir bu kakalamak falan. Önce kendinize sayginiz olsun. Sizin için sevişmek sorun ama yalan söylemek değil heralde. Ordu'nun bı köyünde siniz. 22 yaşındasınız 3 yaşında çocuğunuz var.18 yaşında kaçarak evlenmiş 19 yaşında doğum yapmışsınız. Bu süreçte okula devam edip hukuk fakültesini uzatmadan okumus bitirmissiniz ve zihniyetiniz bu şekilde. Kakalamak tabirini kullanıyorsunuz. Okula sınava giderken kaynananiz sorun etmedi mi? Malum hastaneye giderken bile sorun yaşadığınızı dile getirmissiniz. Bence yalan söylemek ahlaksizliktir.Çok diktirdin galiba fiyatının olduğunu söylüyorsan ben memnunum halimden herkesin altına yatıp yatıp sonra kocama kakalamadim kendimi
Ne kadar iğrenç bir üslubunuz var. Hayattaki tek başarınız evlenmek anlaşılan. Buna da başarı denirse tabii. Kalbiniz çok kötü, çocuk sahibisiniz dikkat edin de kınadıklarınızı yaşamayın.Çok diktirdin galiba fiyatının olduğunu söylüyorsan ben memnunum halimden herkesin altına yatıp yatıp sonra kocama kakalamadim kendimi
3 çocuk nerden çıktı ya kendi kendinize uydurmayın bisiler ahlaksız olan kendini çok bariz bi şekilde belli ediyor merak etme ben kariyer de yaptım çocuk da kıskanmaNasıl bi tabir bu kakalamak falan. Önce kendinize sayginiz olsun. Sizin için sevişmek sorun ama yalan söylemek değil heralde. Ordu'nun bı köyünde siniz. 22 yaşındasınız 3 yaşında çocuğunuz var.18 yaşında kaçarak evlenmiş 19 yaşında doğum yapmışsınız. Bu süreçte okula devam edip hukuk fakültesini uzatmadan okumus bitirmissiniz ve zihniyetiniz bu şekilde. Kakalamak tabirini kullanıyorsunuz. Okula sınava giderken kaynananiz sorun etmedi mi? Malum hastaneye giderken bile sorun yaşadığınızı dile getirmissiniz. Bence yalan söylemek ahlaksizliktir.
Çok diktirdin galiba fiyatının olduğunu söylüyorsan ben memnunum halimden herkesin altına yatıp yatıp sonra kocama kakalamadim kendimi