önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Tsekkurler canim keciboynuzunu ac mi tokmu icicek peki esim birde keciboynuzlarini bir kullnmda copemi ataym fzla bisiy olmuyo ya:)
Atıyorum hergün yeni kaynatıyorum sabah akşam sabah aç akşam yatağa giderken dıyor bir hafta sonra sadece gece uyumadan önce biz bir ay yaptık olmadı bu ay sabah akşam yapacagız

İncir kürünü hergun taze olarakmi hazirliyoruz yaa
Ben ibrahim saracin sayfasinda okudum 20 gunlugu bir anda hazirlamiyoruz ama havuc kurunude yapmaga baslayinca 3 gunluk cikiyor onunda kavanoza koyup buzdolabinda saklamak kosuluyla her gun sabah cikartip ac karnina kahvaltidan yarim saat once iciyorsun ben 5gun incir kurunu her gun taze olarak hazirladim cunku 1.5 bardak cikiyor havuc kurunede baslayinca 3 bardagi buldu ayrica bu kurlerden fazladan kalip aksam icenlerde var ama ben gunde bi sefer iciyorum ibrahim saracta sabah kahvaltidan once diyor aksam yada gunde iki sefer demiyor

Sibelcim merhaba acaba cocuk icin ne zamandir ugrasiyorsunuz uzun zamandan sonra mi oldu
merhaba telli, ben ocak ayından itibaren 45-50 günde bir adet olmaya başladım doktora gittim, menepoza girmiyormuşum sadece ufak bir hormon ilacıyla sorun giderildi yani bir ay klomen kullandım o ay göbeğimden iğne de oldum gebelik oluşmadı, doktor diğer ayda klomen kullan gel dedi, ben kullanmayıp incir havuç kürü uyguladım, yani şöyle diyim 2-3 ay adet düzeni için ilaç kullandım, 2 ayda gebelik için, ama farklı 2-3 ilaç içtim, fakat dediğim gibi doğa mucizelerle dolu, zaten kullandığımız birçok ilacın hammaddesi doğadaki bitkilerden elde ediliyor, allahın izniyle bir kere kürü uygulamam sonucunda hamileyim, allah tüm isteyenlere en kısa sürede nasip eder inşallah

Ben inciri kurunde 7tane atiyorum ilk gun 9tane atmistim cok tatli oluyor icemiyorum diye 3gunde 7tane attim prf ibrahim saracoglu 15 tane diye yazmis ben yarisini atiyorum acaba etkisini gosterir mi siz kac tsne atiyorsunuz
gösterir bence bende 7-8 tane atıyordum
Ben ibrahim saracin sayfasinda okudum 20 gunlugu bir anda hazirlamiyoruz ama havuc kurunude yapmaga baslayinca 3 gunluk cikiyor onunda kavanoza koyup buzdolabinda saklamak kosuluyla her gun sabah cikartip ac karnina kahvaltidan yarim saat once iciyorsun ben 5gun incir kurunu her gun taze olarak hazirladim cunku 1.5 bardak cikiyor havuc kurunede baslayinca 3 bardagi buldu ayrica bu kurlerden fazladan kalip aksam icenlerde var ama ben gunde bi sefer iciyorum ibrahim saracta sabah kahvaltidan once diyor aksam yada gunde iki sefer demiyor
ben tüm kürü içtim önce sabah aç karnına kalanıda gün içinde içtim

10 aydir ugrasiyoruz cunku dr yumurtaliklarin tembel bide rahim ic duvari ince falan dedi sonra klomen kullandim yumurtaliklarin gayet iyu rahim duvarinda en az 6mm olmasi yeterlimis benimkide 6.5tu ve catlatma ignesi vuruldum 3tane yunurtam vardi 1tanesi catlamisti hani sende de bi sorun varmiydi
evet klomen ve çatlatma iğnesi vurulmama rağmen 1 tane oluşan yumurtam çatlamadı bende diğer ay kullanmadım klomeni ve diğer ilaçları bu kürü uyguladım, bence pes etmeyin, inanın

Cokk sevindm canim Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin boyle yorumlari okuyunca okdar umutlaniyorumki bemde bu ay basladim incir ve havuc kurune esimede keciboynuzu uyguluyorum Rabbim insallah bi ay yuzumuzu guldurur Hepimizin guzel haberlrini aliriz insaallah senin adima cok sevndm cesaret verdin bana saol :KK66:
ne demek allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Tesekkurler ben altini fzla acmisim sanirim :KK66: ama geceden hazirlayip sabah icsem.naail olur sizce yoksa sabahmi hazirlamam lazm
ben doktor ibrahim saraçoğlundan aynı gün hazırlanıp taze taze içilecek diye duydum ve öyle uyguladım, bence hergün taze taze yapmalısın sonuçta en fazla toplasan 21 ve buna değer

evet klomen ve çatlatma iğnesi vurulmama rağmen 1 tane oluşan yumurtam çatlamadı bende diğer ay kullanmadım klomeni ve diğer ilaçları bu kürü uyguladım, bence pes etmeyin, inanın
Aynen bende boyle dusunuyorum bbana dktorum klomene yakin diyerek serephonediye bir ilac verdi oncelerinde iltihap varsa kurusn diye fitiller falan ama etki ypmadi bizde 10 aydir deniyoruz ve olmadi bnde dktrlardn skildm artk psikolojm bozuldu diye 3ay fln gtmedm snra incir kurunu duydum bir umut uyguladm bu ilk ayim Rabbim insallah bu ay nasip ederr isteyen herkese cani gonulden duammmm..

Benimde bu ikinci klomen kullanışım 4 ay once kullanmıştım 1 yumurtamla hamilelik olustu ama kisa surdu dusuk oldu bakalim bu ay
Ne olacak Kasım 7 de adet günüm kızlar banada dua edin

Aynen bende boyle dusunuyorum bbana dktorum klomene yakin diyerek serephonediye bir ilac verdi oncelerinde iltihap varsa kurusn diye fitiller falan ama etki ypmadi bizde 10 aydir deniyoruz ve olmadi bnde dktrlardn skildm artk psikolojm bozuldu diye 3ay fln gtmedm snra incir kurunu duydum bir umut uyguladm bu ilk ayim Rabbim insallah bu ay nasip ederr isteyen herkese cani gonulden duammmm..
amin inşallah en yakın zamanda iyi haberlerinizi duyarız

merhabalar bende 2. bebek için bir-bir buçuk senedir uğraşıyorum. sonuç yok. pcos olduğum için zor. düzenli adet olamama rağmen yine de yumurtlama olduğu halde hamile kalamıyorum. bende reglim bitti ve ve şimdi bu incir kürüne başlayacağım. umarım sizin gibi ilk denme de Allah bana da nasip eder. Yani hepimize.Bu duruma çok üzülüyorum çünkü.

Iyii aksamlarr arkadaslar belirti tasayanlar yada sonuc alan barmi merak ettimm bnmde bi kac gun dur kasklarm agridi ama fzla surmedi bide belim agriyo bununlami alakali bilmiyrm adetime 10gun falan var insaalah guzel.sonuclar aliriz hepimizzz

[QUOTE="74duygu, mrhaba canım rabim gönlüne göre istegini verır inşallah sabir dua inş ben bir ay yaptım inçir havuç kuru bu ikinçı ay devem hala iciyorum 2 gun sonra bırakirım sonra bekleyış bakalim hayırlisı senin birınci ay galiba haberını bekliyorum

X