önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Kızlar eylül ayında bu topiğe yazmıştım incir kürüne başladım diye yumurtlamaya yakın havuçla karıştırdım öyle içtim.gece yatarken ve sabah kalkınca yaptım kürü ve o ay hamile kaldım:)) bence bir deneyin..inşallah tez zamanda nasip eder Allah herkese ...

hayırlı uğurlu olsun canım:) bende yarın adetimin 5 günü bende başlamayı düşünüyorumda bişi takıldı kafama sorabilirmiyiimm :))
incir kürünü ne kadar uygulamaya devam ettin yani kaç gün uyguladın :26:

evet adet günüme kadar devam ettim canım ben.. benim adet döngüm 30 gün.. seninki 26 günse incir ile direk havucada başla derim ben.. çünki ben internette bu konu ile ilgili bakmadığım site kalmadı.. azda olsa tecrübem var... sen adetinin 5 . günü başla hem havuç hem incir.. ama aç karnına yemeklerden yarım saat önce iç.. incir kürü suyunun azlığına gelincede.. o incirin cinsine göre değişio.. bu yüzden eğerki bi su bardağından az çıkıosa incir suyu.. sende kaynatırken suyunu yarım su bardağı kadar fazla koy ben öle yaptım çünki canım..ama lütfen günlük düzenli yap dediğim gibide incir 15 dakika havuç 20 dakika.. saat kur tam olsun.. rabbim emeklerimiz boşa çıkarmasın işallah
merhaba kimsenin hevesini kırmak istemem ama ben 50 gün denemiştim incir kürünü sanırım terstten başlamışım ki şimdi soğan suyu kullandım daha doğrusu bizzat saraçoğluyla görüştüm onun gönderdiği paket içinde çaylara başladım..dün adet olmam gerekiyrodu ama olmadım daha..acayip belim ağrıyor dün dayanamayıp test yaptım negatif..iki gün daha bekliyorum inşallah sağlıkla hayırla hamile kalırım..olmadı 2.aşama küre devam sonra 3. aşama...zaten 3 aşamalı demişti saraçoğlu bakalım..haa sonra da senin incir havucu deneyeceğim çünkü incir küründe inanılmaz yumurta oluşumunu ben de hissetmiştim:)

hayırlı uğurlu olsun canım:) bende yarın adetimin 5 günü bende başlamayı düşünüyorumda bişi takıldı kafama sorabilirmiyiimm :))
incir kürünü ne kadar uygulamaya devam ettin yani kaç gün uyguladın :26:

Canım ben yumurtlama dönemim bittikten sonra bıraktım, zaten mideme dokundu benim o yüzden devam edemedim daha fazla.Ama adetin 5. gününü beklemene gerek yok ben 2. günü başlamıştım..

Canım ben yumurtlama dönemim bittikten sonra bıraktım, zaten mideme dokundu benim o yüzden devam edemedim daha fazla.Ama adetin 5. gününü beklemene gerek yok ben 2. günü başlamıştım..

sağol canım bende başladım bakalım 2 gündür içiyorum. benimde midem bi tuhaf oldu bakalım devam edebilecekmiyim :) hayırlısı allahtan bakalım faydasını görürüz inşallah

Kızlar selamlar bende başladım bugün küre bende sebepsiz yere bebeği olmayanlardanım...adetin 4. Günü benimde hayırlısı bakalım nolucak bu ay umarım hep beraber bu ay sevindirici haberleri veririz burdan

Kızlar eylül ayında bu topiğe yazmıştım incir kürüne başladım diye yumurtlamaya yakın havuçla karıştırdım öyle içtim.gece yatarken ve sabah kalkınca yaptım kürü ve o ay hamile kaldım:)) bence bir deneyin..inşallah tez zamanda nasip eder Allah herkese ...

Gozun aydin canimmm bende okurken eski yazini birde baktim hamilelik takvimi yapmisdin acaba bu kurmu etkili oldu derken onuda belirtmissinnn :KK16:
bende denicem bugun adetim biteli bir gun oldu hemen baslamak istiyorum..
yalniz calisiyorum sabah aksam hazirlamam zor sen sanki aksam yapip sabahta ondan ictin diye hatirliyorum
nadil yaptin canim

Gozun aydin canimmm bende okurken eski yazini birde baktim hamilelik takvimi yapmisdin acaba bu kurmu etkili oldu derken onuda belirtmissinnn :KK16:
bende denicem bugun adetim biteli bir gun oldu hemen baslamak istiyorum..
yalniz calisiyorum sabah aksam hazirlamam zor sen sanki aksam yapip sabahta ondan ictin diye hatirliyorum
nadil yaptin canim

Canım evet kürü yaparken bende çalışıyordum taze taze yapmak zor oluyor.Ben gece yatmadan yarım saat önce yapıp ılıyınca yarısını, diğer yarısınıda sabah kalkar kalkmaz içiyordum..incir mi sebep oldu bilmiyorum ama hala incir yemeye devam ediyorum çünkü acayip bir kalsiyum kaynağı incir.Umarım sende hamile kalırsın ve unutma sonrasındada özellikle 3. aydan sonra kuru incir ye mutlaka..Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

Canım evet kürü yaparken bende çalışıyordum taze taze yapmak zor oluyor.Ben gece yatmadan yarım saat önce yapıp ılıyınca yarısını, diğer yarısınıda sabah kalkar kalkmaz içiyordum..incir mi sebep oldu bilmiyorum ama hala incir yemeye devam ediyorum çünkü acayip bir kalsiyum kaynağı incir.Umarım sende hamile kalırsın ve unutma sonrasındada özellikle 3. aydan sonra kuru incir ye mutlaka..Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

sağol canımmmmm
yani sabah soğuk kalan miktarımı içtin ılıtmadan onu anlayamadım bende öle yapim ozaman diğer türlü yapamam sanmıyorum kalkıp haşlayıp ılımasını beklemek zor olur
bu akşam başlayacam güzel dileklerin için çoook teşekkürler, bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah sağlıkla büyüt.

sağol canımmmmm
yani sabah soğuk kalan miktarımı içtin ılıtmadan onu anlayamadım bende öle yapim ozaman diğer türlü yapamam sanmıyorum kalkıp haşlayıp ılımasını beklemek zor olur
bu akşam başlayacam güzel dileklerin için çoook teşekkürler, bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah sağlıkla büyüt.

Evet canım ılıtmaya gerek yok soğuk içebilirsin.

son bi soruuu :KK17: havuç demişsin biyerdede
havuçtamı kaynattın ben sadece bunumu içsem ki :44:

Canım yumurtlamana yakın 1,2 gün kala kürün içine havuç ekle 1 veya 2 tane ben göz kararı yaptım herşeyi.Havuç yumurtaların çatlamasına yardımcı oluyormuş.yumurtlama döneminin bittiğinden emin olana kadar (ben buna ovulasyon testleriyle emin oluyordum) havuçla birlikte yap.Aslında ayrı bir havuç kürü var.normalde o kürüde ayrı bir yerde yapıp ikisini birlikte tüketmen daha iyi olur ama ben direkt incir kürünün içine attım havuçları zor geldi öteki türlü :)

Offf bende bole sistemli seyleri yapamiyorum sogani zor yaptim fire vere vere
senin gibi yapacam prolaktin yukselir diye korkuyorum amaa denicem yinede
cokkkk sagol eger ise yararsa yazarim :))))
buu gece basliyirumm:KK16:

Offf bende bole sistemli seyleri yapamiyorum sogani zor yaptim fire vere vere
senin gibi yapacam prolaktin yukselir diye korkuyorum amaa denicem yinede
cokkkk sagol eger ise yararsa yazarim :))))
buu gece basliyirumm:KK16:

Bende öyleyimdir soğan kürünü 1 defa içtim mesela birdaha denemedim bile :) Birazcık sabret bu sefer istikrarlı olmayı dene umarım işe yarar :)

Slm kızlar bnde yeni üyeyim.1,5yıllk evlym eşim korunuodu 3aydr korunmuorz ama bnde tık yok yine kırmızı kart.acaba üstüne görme olablrmi die heveslendriorum kendmi her defasnda ama yok arkads baya boşuna heveslenme dio sana kırmızı kart:)bu acaba neden demek ve her sefrnde umutla heveslenmek gercektn zormuş.inş.hepmze hayrlsyla nasip eder rabbim.bnde 2gün oldu incir kürüne başlayalı hatta bugn sırf incir için bu sogkta donarak pazara gttm:))eşimede keçiboynuzu pekmezi aldım dedklernzi yapcam bu ay inş.işe yarar.bizde her ay sırf olsun die bukadar yorulmayızzz.zor oluo bee:)))

Kızlar merhaba, uzun zaman olmuş buraya yazılmayalı ama bi şansımı denemek istedim. umarım okur ve yanıtlarsınız. ben de geçen ay incir+havuç kürü yaptım. kullandığım sürece özellikle yumurtlama dönemimde kasıklarımda öyle batmalar oldu ki gerçekten işe yarıyor diye düşündüm ve sevindim. ancak ne yazık ki yine adet oldum. benim adet sancılarım çoktur genelde. kimi aylar daha da sıkıntılı geçer ama bu ay öyle sancılarla geldi ki...her zamankinden bin kat fazlaydı sanki:KK43: acaba incir kürü mü neden oldu buna bilemedim. bende yanlış bir etki mi yaptı acaba? böyle bir etkisini yaşayan ya da duyanınız var mı? 21 günden sonraki ara dönemdeyim şimdi. 3 gün sonra yeniden başlamam gerekiyor uygulamaya göre. ama ben çok kararsızım. daha doğrusu korkuyorum. sizce ne yapmam gerekir. devam etmeli miyim? lütfen cevaplayın :KK43:

aylardır tedaviye gidip geliodum.. klomenle yumurtam olduğu halde gebe kalamamıştım.. internette incir kürünü okudum gebe kalanlar vardı... bende denedim geçtiğimizz ay ..5 6 gün adetim gecikti bugün idar testi yaptım kendim. ve çift çizgi silikte olsa çıktı...allah izin verirse yarın kanda baktırcam.. yani incir kürünü denemeyen varsa denesin derim ben...

Ben de denemek istiyorum umarım başarılı olurum. Fakat bende çikolatan kıstı var etkili olur mu bilmiyorum. Ayrıca bugün adetimin 5. Günü yarın başlasam olur herhalde. Hamileliğiniz kesindir inşallah. Çok öptüm.

saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
------------------------------------------------

ozlem merhaba canim bebegin dogmustur sanirim bu surede .. senin bir sorunun var miydi bu nedenle mi yaptin bende mi yapsam acaba ama benim esimde sorun vardi ameliyat oldu simdi duzelmesini bekliyoruz ama ne dersiniz ?

Kızlar merhaba, uzun zaman olmuş buraya yazılmayalı ama bi şansımı denemek istedim. umarım okur ve yanıtlarsınız. ben de geçen ay incir+havuç kürü yaptım. kullandığım sürece özellikle yumurtlama dönemimde kasıklarımda öyle batmalar oldu ki gerçekten işe yarıyor diye düşündüm ve sevindim. ancak ne yazık ki yine adet oldum. benim adet sancılarım çoktur genelde. kimi aylar daha da sıkıntılı geçer ama bu ay öyle sancılarla geldi ki...her zamankinden bin kat fazlaydı sanki:KK43: acaba incir kürü mü neden oldu buna bilemedim. bende yanlış bir etki mi yaptı acaba? böyle bir etkisini yaşayan ya da duyanınız var mı? 21 günden sonraki ara dönemdeyim şimdi. 3 gün sonra yeniden başlamam gerekiyor uygulamaya göre. ama ben çok kararsızım. daha doğrusu korkuyorum. sizce ne yapmam gerekir. devam etmeli miyim? lütfen cevaplayın :KK43:

merhaba incir kürü kaliteli yumurtlamayı sağlıyor..o ay belki her zamankinden fazla yumurta oluştu..mesela klomen kullandığım ay da fena adet olmuştum..ne kadar çok yumurta o kadar onları atmaya çalışan vücut.

X