- 4 Mart 2016
- 150
- 82
- 42
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
Ruşen Aytaç hocayı tavsiye ederimAnkara da kimi tavsiye edersin canım
tabi ki cnm onlar da ilaç firmalarıyla felan anlaşıyolar. belli sayıda o ilaçtan yazıp da bundan menfaat sağlayan doktorlar var. ayrıca bazı doktorlar da hemen tüp bebeğe yölendiriyolar ki yine kendi çıkarları için. işte güvendiğin doktor çok önemli. Allah tez zamnda sağlıla sıhhetle nasip etsin inşallah. bi de kafandan çocuk istiyroum uğraşıyorum düşüncesini at lütfen. rahat olunca hemn oluyo.
Evet Kürden Kaynaklanan bir durum hamilelik başlamadan iki ay önce bir uzun adet dönemi bir kısa adet dönemi yaşanabilir diye bende duydum.Yalnız bu kürlerin yanında hayıt tohumu kürünüde kullanırsın ALLAHIN izni ile sorunlarını çözer bebek sahibi olabilirsiniz diye umuyorum.İncir kürüne adetin ikinci gününden sonra başlayın hayıt tohumu kürünü 3 ay düzenli sabah ac karına akşam aç karına devamlı için çörek otu yiyin,bal,polen yemeye çalışın ceviz yiyin fındık yiyin folik asit hapı için günde birtane,keçi boynuzu özü iki tahta kaşı ile suyla karıştırıp için,keçi boynuzu özünü eşinizde sabah akşam aç karınla içsin spermleri daha kaliteli hale gelir gebelik kolaylaşır.Eşinizde folik asit hapı içsin sizinle birlikde günde birtane spermleri için ALLAH şifa versin
Her seferinde tek ogun icin 8 9 adet incir mi kullanilacak yoksa 1 aylik mi bu 8 9 adet incirsaolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun
saol tatlim insallah aticam kafamdan dua edelim birbirimize insallah atlaticaz bu gunleri cvplarina destegine minnettarim Allah ne muradin varsa versin canim
Her seferinde tek ogun icin 8 9 adet incir mi kullanilacak yoksa 1 aylik mi bu 8 9 adet incir
Canım gozun aydin hayırlı olsun hamile kalmissin çok sevindim sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah darısı isteyenlere olsun. Tedavi gördün mü yoksa kendiliğinden mi oldu bu güzel durum
epimedyumlu bitkisel karışım al...o kendi isterBenim yumurtlamam 10 ve 11. günler gibi başlıyor genelde. 26 günde bir adet döngüm. Birde ovulasyon testleriyle ölçtüm bu durumu. fakat işte eşim isteksiz, öyle olunca bendede heves kalmıyor canım ya. Gün aşırı dediğin bir gün durup ertesi gün ilişki değilmi?
Haftayada adetim başlayacak, beraberinde doktorada gideceğim. Bu kürüde o zaman başlayım o zaman. Havuç kürüne başladıktan sonra, sona kadar devam ettin o zaman değilmi?
Bende bi haftadr incir kurunue basladm bende bel agrisi kasik agrisi yapiyo normalmi sizc
Cnm bende bir haftadir iciyorum ama böyle bir etki yapmadı banaBende bi haftadr incir kurunue basladm bende bel agrisi kasik agrisi yapiyo normalmi sizce bu durum
Benim bi kac gun agridi kasiklarim belim simdi durdu insalh iyi gelirCnm bende b
Cnm bende bir haftadir iciyorum ama böyle bir etki yapmadı bana
Merhaba canlar.
Öncelikle Allah bu mübarek günlerde dualarinizi kabul eylesin.gönlünüzce geçen hayırlı sağlıklı evlatlara tez zamanda kavuştursun inşallah.
Bende 7 seneyi gecgin bir zamandır evliyim.evladım yok .takı geçen nisan ayına kadarda hiç olmadı. Tedaviler ilaçlar uzun maraton.ama nafile .Allah ol dedi ve kendiliğinden oldu mucizeyi.ama 5 haftalik ken verdiği gibi aldı yaradan .üzülmesini yandım kavruldum.
Nasibimde yokmuş dedim buna da şükür dedim 1 haftada olsa ANNE gibi hisse tim yasadim Allah^ın izniyle kurt andan sonra adet geçirdim bu ikinci ay beklemedeyiz.
Hamile olduğumu öğrendiğim ay eşime Rabbimiz bulunmaz nimetlerinden sadece biri olan keciboynuzunu sabahları aç karnına yedirdi.Kendimde arisutu yedim .Dualar niyazlar Yaradana yalvarislar ayrı zaten.
Şimdi gün bekliyorum hastalancanmi hastalanmiycammi .
6 gün felan var .Allah bu ayda nasip etmezse daha var derse tabiri caizse.ilk adet günü incir basliycam arisutumede devam edeceğim.esimede pekmeze .gerçi hız biraktirmadim ona halen içiyor iftardan sonra .Taktir hesapsız rızık veren Allah in .Bizler vesile arıyoruz sadece.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun m erhametini bizlerden esirgemesin insallah.
Selam canımcanım merhaba önecelikle geçmiş olsun.. bende arı sütü kullanarak hamile kaldım.. eşimde arı sütü içti tabi... ilk hamileliğimi 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım... kürtajdan sonra herşeyi bıraktıtım.. doktorum rahmin kendini 3 ayda toplar dedi ve ben 2 ay hiçbirşey yapmadım sadece folik asit içtim.. sonra 3.ayda arı sütüne tekrar başladım folik asitle birlikte yine eşimde arı sütü içti ve 3.ay bittiğinde kontrole gittim rahmin toplanmış hamile kalabilirsin dedi ve kürtajın 4.ayında hamile kaldığımı öğrendiim şuan 24.haftadayım.. inşalah Allah sana da nasip eder.. ayrıca ovulasyon testi de kullandım ben tam yumurtlamayı göremek için... Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallahh
Selam canım
Öncelikle rabbim seni ve tüm evladina gebe olan anneleri korusun ayağına deyecek taşlardan kem gözlerden esirgesin inşallah.
Duaların içi Allah senden razı olsun canım amin inşallah.
Ben arada yazmayı unuttum okuyanlar hakkını helal etsin her akşam folio içiyorum bende dusuk den beri cAnım esimede veriyorum .ne kadar çok benziyor yakın zamanda yasadiklarimiz .Allah sonu mu senin gibi eylesin inşallah .
Vallahi kafam karma karışık.dusuk den sonra nebiliyim tek sans indi belki onuda kaybettin suzan demiyor değilim .Allah ^im benim gibi düşünenlerin vesveselerini kalbinden silsin
Mübarek günde yavrusunu taşıyan saglicakla kucaklasin taşımak isteyen de tez zamanda evladı rahmine yerlessin inşallah ne diyebilirimki başka Allah herşeyi bilen gören merhamet etiği kullardan oluruz inşallah.
Cnm arı sütünü icmisin neydi peki sorunun neye iyi geliyo bn pcoluyum yumurtalığım gelişmiyo iyi glr miMerhaba canlar.
Öncelikle Allah bu mübarek günlerde dualarinizi kabul eylesin.gönlünüzce geçen hayırlı sağlıklı evlatlara tez zamanda kavuştursun inşallah.
Bende 7 seneyi gecgin bir zamandır evliyim.evladım yok .takı geçen nisan ayına kadarda hiç olmadı. Tedaviler ilaçlar uzun maraton.ama nafile .Allah ol dedi ve kendiliğinden oldu mucizeyi.ama 5 haftalik ken verdiği gibi aldı yaradan .üzülmesini yandım kavruldum.
Nasibimde yokmuş dedim buna da şükür dedim 1 haftada olsa ANNE gibi hisse tim yasadim Allah^ın izniyle kurt andan sonra adet geçirdim bu ikinci ay beklemedeyiz.
Hamile olduğumu öğrendiğim ay eşime Rabbimiz bulunmaz nimetlerinden sadece biri olan keciboynuzunu sabahları aç karnına yedirdi.Kendimde arisutu yedim .Dualar niyazlar Yaradana yalvarislar ayrı zaten.
Şimdi gün bekliyorum hastalancanmi hastalanmiycammi .
6 gün felan var .Allah bu ayda nasip etmezse daha var derse tabiri caizse.ilk adet günü incir basliycam arisutumede devam edeceğim.esimede pekmeze .gerçi hız biraktirmadim ona halen içiyor iftardan sonra .Taktir hesapsız rızık veren Allah in .Bizler vesile arıyoruz sadece.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun m erhametini bizlerden esirgemesin insallah.