önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

saol tatlim insallah aticam kafamdan dua edelim birbirimize insallah atlaticaz bu gunleri cvplarina destegine minnettarim Allah ne muradin varsa versin canim

Merhaba ,
Uzun zamandir girmedigim icin cevap yazamadim.
Kür olayini erken regl ile beraber birakmistim. Birkac ay kendimi dinlendirerek Tüp Bebekte karar kildik. Transferimin 10.günündeyim. Sonucu yarin alacak olmakla beraber pek umutlu degilim. transferimin 8.gününden beri idrar testlerim negatif cikinca umutsuzluk had safhada Ayin 16.si adet günüm. belirtilerim simdiden baslamis durumda ha oldum ha olacagim.
Su anda hangi kürü ne zaman yapacagim takvim planina giristim. Bu soylediklerinizi yabana atmayacagim notumda.
Tesekkurler,

Her seferinde tek ogun icin 8 9 adet incir mi kullanilacak yoksa 1 aylik mi bu 8 9 adet incir

saol tatlim insallah aticam kafamdan dua edelim birbirimize insallah atlaticaz bu gunleri cvplarina destegine minnettarim Allah ne muradin varsa versin canim

Canım gozun aydin hayırlı olsun hamile kalmissin çok sevindim sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah darısı isteyenlere olsun. Tedavi gördün mü yoksa kendiliğinden mi oldu bu güzel durum

Canım gozun aydin hayırlı olsun hamile kalmissin çok sevindim sağlıkla kucağına alman nasip olur inşallah darısı isteyenlere olsun. Tedavi gördün mü yoksa kendiliğinden mi oldu bu güzel durum

saolasin canim da daha kesin bi durum kesin bi sevinc yok malesef ben gecen ay klomen+catlatma ignesi kullandim cnm ilk kullanisimda hamile kaldim ama hala kese gorulemedi degerim yuksek rahimde duzensizlik var dedi mol gebelikten suphelendi birisi yani cok kotu gunler g3ciriyorum surekli agliyorum Rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin cnm

hepinize nasip etsin canim cani gonulden istiyorum her duamda varsiniz hepiniz gercekten Rabbim bizi evlat hasretiyle sinamasin insallah

epimedyumlu bitkisel karışım al...o kendi ister

Mrb kızlar ben yeni üye oldum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş bende bu ay başladım incir kuru ne inş hepimize faydası olur bu kurun

Mrb kızlar ben yeni üye oldum rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş bende bu ay başladım incir kuru ne inş hepimize faydası olur bu kurun

Kizlar bide benim dusukten sonra adete cok duzensizlesti gec geliyo bazn iki ay olamiyorm doktr ultrasonla bakti bi sorun yok dedi sizce neden oluyo geckmelerim cocukta dusunuyorz olmuyo

Merhaba canlar.
Öncelikle Allah bu mübarek günlerde dualarinizi kabul eylesin.gönlünüzce geçen hayırlı sağlıklı evlatlara tez zamanda kavuştursun inşallah.
Bende 7 seneyi gecgin bir zamandır evliyim.evladım yok .takı geçen nisan ayına kadarda hiç olmadı. Tedaviler ilaçlar uzun maraton.ama nafile .Allah ol dedi ve kendiliğinden oldu mucizeyi.ama 5 haftalik ken verdiği gibi aldı yaradan .üzülmesini yandım kavruldum.
Nasibimde yokmuş dedim buna da şükür dedim 1 haftada olsa ANNE gibi hisse tim yasadim Allah^ın izniyle kurt andan sonra adet geçirdim bu ikinci ay beklemedeyiz.

Hamile olduğumu öğrendiğim ay eşime Rabbimiz bulunmaz nimetlerinden sadece biri olan keciboynuzunu sabahları aç karnına yedirdi.Kendimde arisutu yedim .Dualar niyazlar Yaradana yalvarislar ayrı zaten.
Şimdi gün bekliyorum hastalancanmi hastalanmiycammi .
6 gün felan var .Allah bu ayda nasip etmezse daha var derse tabiri caizse.ilk adet günü incir basliycam arisutumede devam edeceğim.esimede pekmeze .gerçi hız biraktirmadim ona halen içiyor iftardan sonra .Taktir hesapsız rızık veren Allah in .Bizler vesile arıyoruz sadece.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun m erhametini bizlerden esirgemesin insallah.

canım merhaba önecelikle geçmiş olsun.. bende arı sütü kullanarak hamile kaldım.. eşimde arı sütü içti tabi... ilk hamileliğimi 8. haftada kürtaj olmak zorunda kaldım... kürtajdan sonra herşeyi bıraktıtım.. doktorum rahmin kendini 3 ayda toplar dedi ve ben 2 ay hiçbirşey yapmadım sadece folik asit içtim.. sonra 3.ayda arı sütüne tekrar başladım folik asitle birlikte yine eşimde arı sütü içti ve 3.ay bittiğinde kontrole gittim rahmin toplanmış hamile kalabilirsin dedi ve kürtajın 4.ayında hamile kaldığımı öğrendiim şuan 24.haftadayım.. inşalah Allah sana da nasip eder.. ayrıca ovulasyon testi de kullandım ben tam yumurtlamayı göremek için... Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin inşallahh

Selam canım
Öncelikle rabbim seni ve tüm evladina gebe olan anneleri korusun ayağına deyecek taşlardan kem gözlerden esirgesin inşallah.
Duaların içi Allah senden razı olsun canım amin inşallah.
Ben arada yazmayı unuttum okuyanlar hakkını helal etsin her akşam folio içiyorum bende dusuk den beri cAnım esimede veriyorum .ne kadar çok benziyor yakın zamanda yasadiklarimiz .Allah sonu mu senin gibi eylesin inşallah .

Vallahi kafam karma karışık.dusuk den sonra nebiliyim tek sans indi belki onuda kaybettin suzan demiyor değilim .Allah ^im benim gibi düşünenlerin vesveselerini kalbinden silsin

Mübarek günde yavrusunu taşıyan saglicakla kucaklasin taşımak isteyen de tez zamanda evladı rahmine yerlessin inşallah ne diyebilirimki başka Allah herşeyi bilen gören merhamet etiği kullardan oluruz inşallah.

Amin canım inşallah sende tez zamanda kavuş inşallah ben inofolic kullandım folik asit olarak tavsiye ederim oda gebe kalma şansını artırıyormuş araştırdım ben diğerlerine göre pahalı ama denemeye değer canım

Cnm arı sütünü icmisin neydi peki sorunun neye iyi geliyo bn pcoluyum yumurtalığım gelişmiyo iyi glr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…