- 7 Nisan 2016
- 393
- 573
- Konu Sahibi ozlemduymak
Herkese merabalar bir süredir burayı takip ediyorum ve birçok şey öğrendim buranın ve sizlerin sayesinde ovulasyon testi nedir hiç duymamıştım bile. Şu an üye oldum ve yazma fırsatı buldum. Bende bir yıllık evli oluyorum 4 gün sonra inşallah:) evliliğin ilk aylarında doğum kontrol hapı ile korundum 7-8 aydır korunmuyoruz ama bebek olmadı. Geçen ay özel doktora gittik bir sene olmadan herhangi bir şey yapılmadığını söyledi beni muayene etti. Pco var bende. 30-35 günde adet olurdum son iki aydir 45i buluyor.
Burada ögrendiklerimden ovulasyon testi aldım yeni. Adetin 21nci gunundeyim ovulasyon silik çıkıyor şu an. Ne yapacağımı bilemedim incir kürüne basladim sizlerle bu konuda konuşmanın iyi geleceğini düşündüm çünkü bircogunuzla aynı duyguları paylaşıyorum..
Burada ögrendiklerimden ovulasyon testi aldım yeni. Adetin 21nci gunundeyim ovulasyon silik çıkıyor şu an. Ne yapacağımı bilemedim incir kürüne basladim sizlerle bu konuda konuşmanın iyi geleceğini düşündüm çünkü bircogunuzla aynı duyguları paylaşıyorum..