önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

Tuplerimde sorun yoktu ama yasimdan dolayi rezervlerin az demisti doktor 38 yasindayim bu arada. Iki kuru de denedim ve ise yararsa bu platformda paylasma karari almistim. Yaradi nihayet 8 haftalik oldu bebisimiz...

Bu arada ozellikle sogan kurunun tupler uzerinde faydali oldugunu okumustum ben, denemeye devam edin bence insallah sonuca ulasirsiniz...

Tuplerimde sorun yoktu ama yasimdan dolayi rezervlerin az demisti doktor 38 yasindayim bu arada. Iki kuru de denedim ve ise yararsa bu platformda paylasma karari almistim. Yaradi nihayet 8 haftalik oldu bebisimiz...
Rabbim bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alip kokusunu duymayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah

Merhaba ben 6 yıllık evliyim 5 yıldır bebek istiyoruz en son dr gittim yumurtaliklarin çalışmıyor dedi tarlusal verdi adet olunca sanırım tekrar ilac verecek bitkisel kurleri ilaçla birlikte kullanirsak sakınca olur mu acaba deneyen varsa cvp atarsa sevinirim

bende 3 yıllık evliğim ve yarın adetin 5. gunu incir ve havuç kurune başlıyorum .
ablam denedi ve o ay önce ALLAHIN sonra bu kurun sayesinde hamile kaldı inşallah benimde olur

Merhaba tam olarak nasil yaptiniz rica etsem yazabilir misiniz incir havuc onu biliyom sogan kurunu nasil ve ne zaman yaptiniz

Kusura bakmayin ancak gordum mesajinizi. Beyaz kuru sogani dorde bolup iki su bardagi sicak suyun icerisinde bes dakika kaynatip ilitip ac karnina oglen ve aksam ictim. Sanirim adet doneminin bitiminden bir hafta kadar sonra baslayip sonraki adet baslangicina kadar devam ettim. Dr.Saracoglundan bu kurun rahim icerisinde meydana gelen yara miyom vs. gibi seylere iyi geldigini okumustum. Hemen arkasindan da incir havuc kurunu yaptim zaten akabinde yani ucuncu adet doneminde hamile kalmistim. Mutlaka deneyin derim...

Ben bugün başladım ama incir kuru bana o kadar kötü geldi ki neredeyse istifra edecektim oysaki hep bitki çayları icmisimdir ama bu çok farklı geldi bana. Mecbur icicem.

Ben bugün başladım ama incir kuru bana o kadar kötü geldi ki neredeyse istifra edecektim oysaki hep bitki çayları icmisimdir ama bu çok farklı geldi bana. Mecbur icicem.
Bn bi kc gün snra başlycm inş . Bu gün adtn 4. Günü istenilen bi zamnda başlanılıyo öle biliyorum sn nasl yaptın tarfı anltr msn

Benim adetinin 6. Günüydü bugün gerçi bitti sayilir. Bugün başladım. Aç karnına içtim. 3 bardak hazır su ve 7 tane kuru incir ikiye bolup ağzı kapali 20 dkka kaynattim. Başka cezvede de 2 tane havuç büyük dilimledim aynı şekilde 15 dk kaynattim. İkisi de ılıdıktan sonra içtim. Havuç suyu idare ederde incir suyu beni öldürdün resmen.

Ve bu incir kuru 25 gün boyunca devam etmen gerekiyor canım. İster suyu 2 ye bol sabah akşam iç ister bi kerede iç. Ben ikiye boldum çünkü tadı kotuydu.

Ve bu incir kuru 25 gün boyunca devam etmen gerekiyor canım. İster suyu 2 ye bol sabah akşam iç ister bi kerede iç. Ben ikiye boldum çünkü tadı kotuydu.
Saol tatlm Bn incr sewerm ınş içeblirm bnde ülser var inş bse olmz gerçi ülsere rağmen bi hafta sogn suyu içmiştim :) bu arada kc yasındasn kac yllk ewlisn

İnşallah canım zorlanmazsin. 24 yaşındayım. 5 aylık evliyim henuz. Çocuk için erken diyebilirsin :). Acele ediyorum çünkü bebek olmama ihtimali var yine de Allah bilir hayırlısı olsun inşallah.

İnşallah canım zorlanmazsin. 24 yaşındayım. 5 aylık evliyim henuz. Çocuk için erken diyebilirsin :). Acele ediyorum çünkü bebek olmama ihtimali var yine de Allah bilir hayırlısı olsun inşallah.
Ay dha çok yenisin Rabbm huzur mutluluk evde bebş versn inş hpmze bnde 2 snlk ewlym en başından beri ıstyz hiç kornmadk yasm 22 :) pkolum 3 aylık bi tedavim vardı sükr btti bu ay smdede incr kürüne baslycm maydnz ve süt bharı yapcm macn hazırlycam esme ve kndme ha bse yakı ypştrcm hiç ypmadklrmı bu ay ypcm full:))

Peki canım 3 aylık tedavi derken sende mi yazz doğum kontrol hapı kullandım. Çünkü doktor bana o ilacı verdi 3 ay kullan snra gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…