- 20 Temmuz 2016
- 7
- 1
- 47
-
- Konu Sahibi ozlemduymak
Tuplerimde sorun yoktu ama yasimdan dolayi rezervlerin az demisti doktor 38 yasindayim bu arada. Iki kuru de denedim ve ise yararsa bu platformda paylasma karari almistim. Yaradi nihayet 8 haftalik oldu bebisimiz...
Tüp bebek deniycez işllh adet olmayı bekliyorm laporoskopi oldum sol acıldı dediler2 senedir gebe kalamadm soğan kürünü de denedim bu 2 ci denemem olucak işllh hayrlısıyla tutarBu arada ozellikle sogan kurunun tupler uzerinde faydali oldugunu okumustum ben, denemeye devam edin bence insallah sonuca ulasirsiniz...
Tüp bebek deniycez işllh adet olmayı bekliyorm laporoskopi oldum sol acıldı dediler2 senedir gebe kalamadm soğan kürünü de denedim bu 2 ci denemem olucak işllh hayrlısıyla tutar
Merhaba tam olarak nasil yaptiniz rica etsem yazabilir misiniz incir havuc onu biliyom sogan kurunu nasil ve ne zaman yaptinizArkadaslar Merhaba,
Once Allah'in izni sonra da Sogan, Incir+Havuc kuru hamile kalmama yardimci oldu sanirim. Mutlaka deneyin derim.
Rabbim bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alip kokusunu duymayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallahTuplerimde sorun yoktu ama yasimdan dolayi rezervlerin az demisti doktor 38 yasindayim bu arada. Iki kuru de denedim ve ise yararsa bu platformda paylasma karari almistim. Yaradi nihayet 8 haftalik oldu bebisimiz...
Merhaba tam olarak nasil yaptiniz rica etsem yazabilir misiniz incir havuc onu biliyom sogan kurunu nasil ve ne zaman yaptiniz
Rabbim bebeginizi saglikli bi sekilde kucaginiza alip kokusunu duymayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah
Aynı sorn bnde de var bnde incr kürüne baslycm inş 2 yılllk evlym bebiş yk. Zamnı gelmemş demk. Rabbm kmsenın kucaqnı boş brakmsn ınşBende de polikistik over ve yumurtlama tembelliği var. Bende yapayım inşallah bi bebeğim olur
Bn bi kc gün snra başlycm inş . Bu gün adtn 4. Günü istenilen bi zamnda başlanılıyo öle biliyorum sn nasl yaptın tarfı anltr msnBen bugün başladım ama incir kuru bana o kadar kötü geldi ki neredeyse istifra edecektimoysaki hep bitki çayları icmisimdir ama bu çok farklı geldi bana. Mecbur icicem.
Saol tatlm Bn incr sewerm ınş içeblirm bnde ülser var inş bse olmz gerçi ülsere rağmen bi hafta sogn suyu içmiştim :) bu arada kc yasındasn kac yllk ewlisnVe bu incir kuru 25 gün boyunca devam etmen gerekiyor canım. İster suyu 2 ye bol sabah akşam iç ister bi kerede iç. Ben ikiye boldum çünkü tadı kotuydu.
Ay dha çok yenisin Rabbm huzur mutluluk evde bebş versn inş hpmze bnde 2 snlk ewlym en başından beri ıstyz hiç kornmadk yasm 22 :) pkolum 3 aylık bi tedavim vardı sükr btti bu ay smdede incr kürüne baslycm maydnz ve süt bharı yapcm macn hazırlycam esme ve kndme ha bse yakı ypştrcm hiç ypmadklrmı bu ay ypcm full:))İnşallah canım zorlanmazsin. 24 yaşındayım. 5 aylık evliyim henuz. Çocuk için erken diyebilirsin :). Acele ediyorum çünkü bebek olmama ihtimali varyine de Allah bilir hayırlısı olsun inşallah.