önce rabbimin izniyle sonrada incir kürü vesilesiyle sanırım hamileyim

[QUOTE="74duygu, mrhaba canım rabim gönlüne göre istegini verır inşallah sabir dua inş ben bir ay yaptım inçir havuç kuru bu ikinçı ay devem hala iciyorum 2 gun sonra bırakirım sonra bekleyış bakalim hayırlisı senin birınci ay galiba haberını bekliyorum
Insallah canim benim hepimizin.guzel.haberlerini alalimmmm
Evet ilk ayimdi bn bir haftalik araya girdm.suann devam edicem.senin ilk.ayinda olmamismiydi bn umutsuzluva bsladmm kasiklarimda agri var olckmisim.gibi birde beyaz akintim varr hayirliai artikk tek cizgi gormeyelimmm yaaa :-(

Insallah canim benim hepimizin.guzel.haberlerini alalimmmm
Evet ilk ayimdi bn bir haftalik araya girdm.suann devam edicem.senin ilk.ayinda olmamismiydi bn umutsuzluva bsladmm kasiklarimda agri var olckmisim.gibi birde beyaz akintim varr hayirliai artikk tek cizgi gormeyelimmm yaaa :-(
İnşallah. Benim ikincı ayım olmadı eşimde keçi boynuzu iciyor bakalim hayırlisı. Bir oğlum var aşilama yaptırdım olmadı çatlatma falan biliyorsun gectın o yollardan Olmadı sonra ben inçir kuru yaptım eşime çecinuzu ve 10 meyveyı sıkıp her gece içirdım 2 ay sonra hamile kaldım 2009 lu paşam allahım isteyen herkeze tattırsın . Gecen ay olmayınca bıraz kırıklik oldu

İnşallah. Benim ikincı ayım olmadı eşimde keçi boynuzu iciyor bakalim hayırlisı. Bir oğlum var aşilama yaptırdım olmadı çatlatma falan biliyorsun gectın o yollardan Olmadı sonra ben inçir kuru yaptım eşime çecinuzu ve 10 meyveyı sıkıp her gece içirdım 2 ay sonra hamile kaldım 2009 lu paşam allahım isteyen herkeze tattırsın . Gecen ay olmayınca bıraz kırıklik oldu
Evett canimm bnde cok kafama takiyorumm olmadiginda bu ayda umutluyuz ama nasipp insallah Rabbimm nasip eder hepimizee. :KK66: Allah bagislasimn oglunu canimm adet belirtilerm var gibi ama hamilelikte ayniymis bilemiyrm kafam cok.karisik :KK43:

Merhaba yaptigin kurlerin detaylarını bizimle paylasirmisin. bende incir kurune başladım galiba yanlış zamanda başladım. birde senin ne rahatsızlığın vardı ben pko ve ck var bilgilendirirsen çok sevinirim

Merhaba yaptigin kurlerin detaylarını bizimle paylasirmisin. bende incir kurune başladım galiba yanlış zamanda başladım. birde senin ne rahatsızlığın vardı ben pko ve ck var bilgilendirirsen çok sevinirim
Ayrıca hayırlı uğurlu olsun ALLAH anali babalı sağlıklı sihhatli büyütsün

İbrahim Saracoğlu nun incir kuru ve havuç kuru yazarsan cikar yıne sormak istedıgın püf nokta olursa yardımcı olurum.bizm sperm yavaş keçi boynuzu içiyor eşim 5 6 adet keçi boynuzu kaynamiş suda 20 dakika kaynar azi kapali kısık ateşte kaynadıktan sonra 20 dakika dinlensin gece yatağa girmeden içilecek 3 ay Allah sanada tattırsın bebek kokusunu evlat sevgisini

Evett canimm bnde cok kafama takiyorumm olmadiginda bu ayda umutluyuz ama nasipp insallah Rabbimm nasip eder hepimizee. :KK66: Allah bagislasimn oglunu canimm adet belirtilerm var gibi ama hamilelikte ayniymis bilemiyrm kafam cok.karisik :KK43:
Olabilirsınde ilk ayın üzülme canim inşallah Rabbim kabul edecek duayı ettırımiş insana sende tatacaksin bol dua

Bizde 4 aydir korunmuyoruz ve cocuk. Cok istiyoruz ama tutmayinca tutmuyor.incir kurune basladim adetimin bitmesine 1.2 gun kalimi arti olarak folic asit vitamin iciyorum gecen ayin 12 sinde adet oldum .bu ay bakalim ne olacak ama $öylede birsey varki bazen dusunuyorum demekki hayirli olmayacak yada bu evlilik bitecek oyuzden allah. Vermiyor diyorum once hayirliysa hayirlisini istemek bizim evliligimiz biraz sorunlu oyuzden belkide olmuyor hayirlisi artik bakalim

canım benim bende aynı bu
kürü uyguladım ve hamile kaldım
ibrahim saraçoğlundan buldum
bu kürü....ben bunları yaparken
eşimede keçi boynuzu suyu içirdm
aç karnına..bununda etkisi
ılmuştur daha garanti hamilelik bu şelilde ...birzamablar buralara
yazılan denenmiş kürleri okuyup
medet umardım şimdi ben yazıyorum
allahım isteyen herkeze versin:)

incir kürü tarifini verimisiniz kızlar
Merhaba canım benim tarif şöyle adetinin 3. günü başlıyorsun 25 gün yapıp 7 gün ara vererek 3 ay kullanıyorsun hergün taze hazirliyirsun 15 tane kuru inciri elin ile ikiye bölüp 3 şu bardagi kaynayan suyun içine atıp tencerenin altını kısarak tam 20 dakika kaynatiyorsun tencerenin kapağı kapalı olacak. 20 dakika sonra ocagi kapatıyoruz ilana kadar kapağı açmadan demlemeye bırakıyoruz. sabah kahvaltıdan 30 dakika önce aç karna suzerek içiyoruz.birde stres yapmayacaksin aman olursa olur olmazsa olmaz kafasında olacaksın biliyorum çok zor ama başaracağız incir bahane hayat sahane.babamın sürekli kullandığı bir söz vardır onu seninle paylaşmak isterim RAST GİDECEKSE KİŞİNİN İŞİ MERMERE GEÇER DIŞI, RAST GİTMEYECEKSE KİŞİNİN İŞİ MUHALLEBİ YERKEN KİRİLİR DİSİ herşey gonlunce olsun kardeşim

sağol cnm ya stres yapmasan yapıyosun olmuyo işte dayanamıyorum devamlı doktora gitmek zor gelio inş bu ay klomen başlıycam inş yanıt alırım bu sefer tedaviden :KK43:

sağol cnm ya stres yapmasan yapıyosun olmuyo işte dayanamıyorum devamlı doktora gitmek zor gelio inş bu ay klomen başlıycam inş yanıt alırım bu sefer tedaviden :KK43:
Anlıyorum canım bende çok tedavi oldum ilaç kullandım (serophene ) oda yan etkisi çok oldu sürekli hiç geçmeyen baş ağrıları görme bozuklugu yinede kullandım olmadı sonra dr un söylemesiyle igneye başladım hergün sağlık ocağına gitmek izdirap iğne olmaktan oturamaz oldum yine olmadı yine olmadı sonunda dr çok stres yaptıgim için olmadığını söyledi ve bende tedaviyi biraktim aklim başıma geldi biraz kendimi rahatlatmam lazimdi moral toplamam ve güçlü olmam lazimdi şimdi hiç takmiyorum oldumu olacakmi dr ne diyecek herseferinde hüsran mi kedermi yasayacagim diyerek hayatim resmen bir işkence olacak.ayrıca ben kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum karşımdaki odada kalıyor daha neler neler ışte o yüzden moralimin tavan yapması için kısa bir mola verdim ve stresi hayatımdan attım sen de yap gez dolaş sevdiklerinle kaliteli zaman geçir aklini topla hamile kalırsan bebeğinin sağlıklı bir anneye ihtiyacı olacak sakin unutma kendin için değil doğacak çocuklarımız için kendimizi toplamaliyiz sevgili kardeşim tamammi öptüm görüşmek üzere

sağol cnm ya nebilim allah isteyen herkese versin inş biğün bizimde olur napalım dışardakiler durumu bilmediği için sorup duruyolar sinir oluyorum deli oluyorum hepsine çocuğum olmuo demek istiyorum yeterki sussunlar:KK43:

Sibelcim merhaba acaba cocuk icin ne zamandir ugrasiyorsunuz uzun zamandan sonra mi oldu
hayır uzun zaman olmadı, ocak ayı gibi bende adet düzensizliği başladı bir iki ay marta kadar böyle devam etti 40-50 günde bir olmaya başladım adet, sonra doktora gittim menopoza mı giriyorum diye tabii bu arada çocuk düşünüyoruz ama adetlerde gecikince olmuyordu, martta doktora gittim bir hormonum biraz yüksek çıktı ilaçla tedavi edildi, daha sonra klomen felan verdi göbekten iğne oldum o ay, hamilelik oluşmadı, ikinci ayda klomen verdi ben kullanmadım incir kürünü denedim ve tabiatın gücüyle oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah , kısacası toplam adet düzensizliği olan dönemi de sayarsak 4-5 ay olmadı gebelik

hayır uzun zaman olmadı, ocak ayı gibi bende adet düzensizliği başladı bir iki ay marta kadar böyle devam etti 40-50 günde bir olmaya başladım adet, sonra doktora gittim menopoza mı giriyorum diye tabii bu arada çocuk düşünüyoruz ama adetlerde gecikince olmuyordu, martta doktora gittim bir hormonum biraz yüksek çıktı ilaçla tedavi edildi, daha sonra klomen felan verdi göbekten iğne oldum o ay, hamilelik oluşmadı, ikinci ayda klomen verdi ben kullanmadım incir kürünü denedim ve tabiatın gücüyle oldu darısı tüm isteyenlerin başına inşallah , kısacası toplam adet düzensizliği olan dönemi de sayarsak 4-5 ay olmadı gebelik
Merhaba canım acaba incir kurunu nasıl yaptın ne zaman basladin ben de bir tarif var ama belki senin tarif farklıdır diye sormak istedim paylaşırmisin rica etsem

Bende gecen ay incir kurune basladim ama sanirim yine bebis olmadi yavas yavas adet sancilarim basladi gecen ayin 12 sinde. Adet olmustum adet takvimine gore bugun adet olmam getekiyordu ama takvom yaniltici olabilyor benim adetim 1 gun once. Yada 1 gun sonra oluyor duzenim iyi sorun yok dua edelim birbirimize allahim herkese o mutlulugu yasatsin,cok zor her ay beklemek heleki adet oluyorsunya. Buyuk husran:KK43:

X