Önce kim yapmalı

Selamlar
Birleşmeden önce oral yapma sırası nasıl olmalı
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
Seksi bırakın en iyisi
Planlı programlı seks mi olur önce ben önce sen diye

Dert değil ki sadece kafasına takılmış yada merak etmiş soru sormuş arkadaş.
Bunun bir sıralaması yok fakat mantık olarak önce kadına yapılır ki hem gaza gelsin hem yeterli ıslanma olsun sonra
erkeğe yapılır birleşme öncesi yeterli sertlik ve ıslaklık olsun sonra birleşme her türlü olur.Tabi 69 olursa daha güzel olur :)

Selamlar
Önce ben yapsam sonra o yapsa bana yapması uzun sürdüğü için ereksiyon gidebiliyor normalde ereksiyon sorunu yok bu arada.
Önce o yapsa sonra ben yapsam ona yaparken ben kuruyorum. 69 da sevmiyorum. Ne yapabilirim sizce
Bu durumda en mantıklısı 69, eğer önce size yapılırsa siz ona yaparken onun da sizi eliyle uyarmaya devam etmesi lazım. Sıralaması yok bu işin, yapılan diğerini eliyle uyarmaya devam edecek, böylece soğuma olmaz

Oral aynı anda nasıl yapılır ki ben sırayla diye biliyorum
69 rakamı size bir şey ifade ediyor mu?
Ayrıca onun size gelmesi nasıl ereksiyonu bitirir anlamadim, adam bundan zevk almıyor mu, 'sirami savayim' diye mi yapıyor? Arada aghh ughh iki ses çıkarın da bari adam aşka gelsin 🙈🙈🙈
Ayrıca bunun sırası olmaz, canınız nasıl istiyorsa oradan girin, istemiyorsaniz o seferlik atlayın.

Selamlar
Yakında canlı destek isteyecekler az kaldı.

69 rakamı size bir şey ifade ediyor mu?
Ayrıca onun size gelmesi nasıl ereksiyonu bitirir anlamadim, adam bundan zevk almıyor mu, 'sirami savayim' diye mi yapıyor? Arada aghh ughh iki ses çıkarın da bari adam aşka geldi 🙈🙈🙈
Ayrıca bunun sırası olmaz, canınız nasıl istiyorsa oradan girin, istemiyorsaniz o seferlik atlayın.
Sayenizde 69 da ögrendim ah uh sesinede sesli güldüm😀😀

Şu cinsellik konularında bir kere olsun gerçek cinsel problem olmaz mı ya?

Bence bdv'ye alternatif bir konu bölümü daha olmalı:
Derdimi seveyim.

Düello yapar gibi önce sırt sırta durun ve aynı anda dönün diye fena halde geyiğe sarasım var ama yapmasam daha iyi.

Yazı tura atın dik gelirse 69 yaparsınız 🙄😬 Seks yapmanın yazılı kanunları yok ki, deneye deneye bulucaksınız kendinize uyanı

X