Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuuuuu
Colicos kemik kadro aynı kafadan evet ve cok mutlular merak etme az insan öz insan her zaman iyidir
Biz pembişi sivri diliyle seviyoruzzzz
Herzamanki sivri diliyle Pembelihipototammmm karşınızda..... Ha hahh, alınganlıklarımın olduğu doğru. Sevdiğim insanlara alınganlık yaparım ben. Belki kendi yaşantımdaki bazı olumsuzluklarında etkisi oldu. Çok şükür ki herşeyi geride bıraktım, yalnızzz başka konuda konuşulan olayları neden kendi üstüme alınayım ki bu lafı da anlayamadım, bu çok itici bir yorum. Ortada beni ilgilendiren bir durum varsa, elbette yorum yaparım. Çokta güzel döşerim. Sanırım senin sorunun benimleydi. çünki nekadar olumsuz iğneleyici laflar varsa bana karşı genelde senin tarafından yapılıyordu. Sanırım egonu tatmin etmeye çalıştın. Tutarsızlık meselesine gelince, ben sende daha çok tutarsızlıklar gördüm, geçmişi açta bir gözden geçir. Okadar saçmalıkların var ki sadece gülüp geçtim. EEee nede olsa sanal ortam. Salla sallayabildiğin kadar.
Çok komik ki, bukadar kişi bu topiği bırakıp gittiğine göre ve sadece siz kaldığınıza göre kemik kadro bir iki kişiden oluşuyor heralde. Dobra insanları severim. Bende çok dobrayımdır. Kırıcı olmaya yönelmemek kaydıyla. herşeyin bir sınırı var ve bazı kişilerin bu sınırı aştığını hatta haddini aştığını düşünüyorum. Kinci değilim. O nedenle bir iki laf etmek için açtım, herşeye rağmen kırıcı olmamaya çalışıyorum. Hakedene söylenecek laf çok ama bu ortamda birşey söylemeye gerek yok. (Burda kalan bikaç kişi görüştük ama malesef onlar da benzer durumlardan dolayı gittiler. ) Burada bu yorumu yaparken birazdaha düşünmenizi tavsiye ederim. Demekki kemik kadro olarak aynı kafadansınız, Sizinki sadece kocaman bir E G O .... Keşke daha yapıcı olsaydınız...
Tutarsiz dengesiz ve sahte degil...en azindan sivri dilliyse gercek... Sen sacmalayip gidicen...kafana esicek yazican...bi de haddini bilmeden siniflandirican...nerde bu bolluk...
Ahahahah
Kemik kadro denip küçümsendi lakin, görüldüğü üzere hepsi ağır top.![]()
@colilosmudurnedir
Psikolojin normal değil kuzum senin:)
Aaaa duydunuz mu kızlar colilos bi daha buraya gelmeyecekmişşş:) büyük kayıp oldu bizimiçin![]()
Anca gidersin yavrum...sac bakimlarinda cok kimyasal var diyordu bilim adamlari azaltabilirsin....yoooo arttirip yok olabilirsin...Burada oturmuş saf saf neler yazacağımı merak ediyorsunuz değil mi....
Herkez kapasitesi kadar birşeyler saçmalamış ve gerçek kişiliğini ortaya koymuş. Siz iyiyken sizin kadar iyiydim, siz kötüyken de sizin kadar kötüyüm malesef. Hepinizin içindeki canavar ortaya çıkmış oldu böylelikle... İyiki ortaya çıkıp birşeyler yazmışım. Bilmeyenlerde öğrenmiş oldu böylelikle sizin karakterinizi. Gerçekten karakterli sevecen insanlar olsaydınız burada yazılanlar çok daha farklı yerlere gidebilirdi. Ancak; siz bu yoldan gitmeyi tercih ettiniz. Karalayıcı aşağılayıcı sözler sarfetmektense daha yumuşak kelimeler seçebilirdiniz.
Küçücük beyninizle beni alt ettiğinizi düşünüyorsunuz değil mi? Çok komiksiniz ...Yazdıklarınızla ne kadar küçüldüyseniz, laflarınızla bir okadar büyüdünüz. kocaman alkış size.
Beni tanımadan hakkımda ileri geri konuşan zavallılar; artık size hiç kızmıyorum biliyormusunuz, hepinizde bilirsiniz ki köpekler tanımadıklarına havlarlar.
Beni kötü birisi olarak hatırlamanızın hiçbir mahsuru yok, çünki siz bana en çok zararı iyi biri olduğumda verdiniz. Az öncede dediğim gibi siz iyiyken sizin kadar iyiydim, siz kötüyken sizin kadar kötüyüm... Hiç şüphe yokki hepinizin içine bir çift karaktersizlik ve tutarsızlık var, bu çok ortada... Aslında size hakettiğiniz cevabı vermenin çok güzel bir yolunu biliyorum ama sizin seviyenize asla düşmeyeceğim. Sözüm size lafta ölçü bilmeyen edepsizlikte asla sınır tanımaz.
Burada laf yetiştirmekten kendini yetiştirmeyi unutmuş insanlar var. Yazıkk...Hadi size bol keseden biraz daha malzeme çıktı. Debelenin durun artık. Siz konuştukça ben gülüyorum kemikler kadrosu.
Ben iyi niyetimden bir gün kaybetmiş olabilirim, ama siz karaktersizliğinizle ömür boyu kaybedersiniz.
İnsanlar böyledir işte;
Bazıları ''YALAN'' olur
Bazıları ''YILAN''
Çok nadirdir
Şu yalan dünyada ''ADAM'' gibi kalan.
Ne kadar da doğru söylemişler. Tamda kemik kadroyu tanımlamışlar.
Aslında bir söz daha var; ne kadar da güzel söylemiş MEVLANA,
''Suskunluğum asaletimdendir
Her lafa verecek bir cevabım vardır
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye
Birde söyleyene bakarım adam mı diye''.
HADİ BAKALIM, Kocakarı gibi laf yapacağınıza, delikanlı gibi işinizi yapın, tanımadığınız insanlara dilinizi uzatmayın!!!
Buarada teknolojide bayaaaa gelişmiş.
Lafı burdan bir koyuyorsun
Taaaa nerdekine kapak oluyoo... Ha ha haaa.
Şimdi;
Burada benim koyduğum noktadan sonra, kuracağınız bütün cümleleri, ancak kendiniz okuyacaksınız:))) .
KoptummmmmmmmmmmmAnca gidersin yavrum...sac bakimlarinda cok kimyasal var diyordu bilim adamlari azaltabilirsin....yoooo arttirip yok olabilirsin...