- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 321
- 373
Burası da öyle ,sahil kentiGel yer degisek. Valla İstanbul un nemli sıcağı da hic cekilmiii![]()

Ben de toleranslıyım kimseye zarar vermesin de.. Düşerse de sıkıntı yok kan akmadıkça :) ama eşim çok telaşlı hiç relax bi insan değil dışarda.kerem ismini çok severim ve hep naif keremler tanıdım öğrencilerim de dahil:) arya neden olmasın kerem bereketi...
topik canlanıyor...
kocamın işler yoğun yalnız günler başladı bugün bir piknik yapabilsek şarj olucam...bizimkiler şaşılacak derecede dışarda çok iyiler ama biz töleranslıyız...bugün kısa avm turunda iki tane kollarını açmış uçak modunda kuzu koşuyordu gerçi çok uzaklaşmalarına izin vermiyoruz ama çok eğleniyorlardı...hele biyerde bişey içsek onlara da ısmarlıyoruz koca insan gibi oturup içiyorlar...hey gidi ne zormuş bebeklikte...gerçi dışarda yediğimiz içtiğimiz sayılıdır...
Kerem wc işini halletti, çişi iyi tutuyor hep biraz titiz bi çocuktu zaten. Rahatsız oluyor. Bez varken olmuyordu ama ne hikmetse! kakayı da sevdiği çizgi filmi açma vaadiyle yaptırabildim şimdilik.