• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ay bugün cuma çok şükürrrr:)))) cumanız mübarek olsun. Bugün 1001. Kez namaza başlayım ve bırakmayım istiyorum inşallah:KK43:

Nfk valla bravo ayşeciğe. Maşallah, bizim o kısımlara geleceğimizi hiçç gözüm kesmiyo
Kız doğum yapmadan hallettin sen , benim ikisiyle çok zor oluyor. Yerleri pisletir diye korkmuştum ama olmadı Allahtan,Küçük emekliyor ya
Her wc maceramızda peşimizden geliyor.
Allah namazını daim etsin
Oğluş napıyor başlar yakında tekmeler isim düşündünüz mü :)
Hamilelik çizelgeni gördükçe içimi bir sevinç kaplıyor :D hevesleniyorum yeniden ahahahaaha

4 saate yakin tutuyor kendini demek, gecede iki kez kaldırirsan tamam. Biraz da yatmadan 1-2 saat önceki sıvı tüketimini azaltirsan isin kolaylaşır.

Daha odasını ayirmadim. Bi sure daha eve alissin da, inş ondan sonra. Bazen evde beni arıyor hararetle. Eğer ilk baktığı yerlerde goremezse sesi titriyor ağlamaklı anne diye mizildamaya başlıyor.
Kıyamam kuzucuğuma ya. Çok basit şeyler onların hayatında ne kadar önemli... Kurban olurum onları verene.

Kız doğum yapmadan hallettin sen , benim ikisiyle çok zor oluyor. Yerleri pisletir diye korkmuştum ama olmadı Allahtan,Küçük emekliyor ya
Her wc maceramızda peşimizden geliyor.
Allah namazını daim etsin
Oğluş napıyor başlar yakında tekmeler isim düşündünüz mü :)
Hamilelik çizelgeni gördükçe içimi bir sevinç kaplıyor :KK70: hevesleniyorum yeniden ahahahaaha
Tekmeler başladı bu hafta evet canım. İsim de hiç yok aklımızda bakalım... Tavsiyelere açığım;) kerem ismi aday listemin başında ama:)

Bu arada sen çok kaşınıyon busmaiiiii!!!! Ben o çizelgeyi gördükçe içime bişiler çöküyor. Korkuyorum çokk:(

Kızlar bu arada aryanın yemeği ağzında bekletme, çok çiğneme huyu var ki düşman başına! Kızıyorum olmuyor, güzellikle söylüyorum olmuyor... Kırk saatte bi lokma anca yutuyor. Her lokmada uyarıyorum ağzında bekletme diye:( yıldım artık... 2 gündür de zıbanadan çıktım artık, çok bağırıyorum. İçli içli ağlıyor oda. İçime dert oldu bugünde. Özellikle katı yemekler, daha çok tadını sevmediği şeyler böyle oluyor. Bebeklikten brri okuyorum bununla ilgili şeyler. Bizim durumumuz yazılanlar kadar vahim değil evde pişeni yiyor ama can sıkıyor yinede.

Busmai biri seni durdursun muuu???? :KK70:
Karnımdaki dikişin ağrısı hala var, o durduruyo :) kendi sağlığım söz konusu olmasa isterdim yine yeni yeniden
Tekmeler başladı bu hafta evet canım. İsim de hiç yok aklımızda bakalım... Tavsiyelere açığım:KK66: kerem ismi aday listemin başında ama:)

Bu arada sen çok kaşınıyon busmaiiiii!!!! Ben o çizelgeyi gördükçe içime bişiler çöküyor. Korkuyorum çokk:KK43:
Korkma kuzum ya ilki kadar sarsılmayacaksın bu sefer.
Kızlar bu arada aryanın yemeği ağzında bekletme, çok çiğneme huyu var ki düşman başına! Kızıyorum olmuyor, güzellikle söylüyorum olmuyor... Kırk saatte bi lokma anca yutuyor. Her lokmada uyarıyorum ağzında bekletme diye:KK43: yıldım artık... 2 gündür de zıbanadan çıktım artık, çok bağırıyorum. İçli içli ağlıyor oda. İçime dert oldu bugünde. Özellikle katı yemekler, daha çok tadını sevmediği şeyler böyle oluyor. Bebeklikten brri okuyorum bununla ilgili şeyler. Bizim durumumuz yazılanlar kadar vahim değil evde pişeni yiyor ama can sıkıyor yinede.
Tadını sevmediği şeyden 2-3 kaşık ver bırak. Gerisini sevdiği şeyle tamamla. Maksat vitamini alsın.
Mert de beni çıldırtıyor el kadar çocukla başa çıkamıyorum, tükürüyor ağzını kilitliyor kafasını sağa sola çeviriyor baştan ayağa yemek içinde kalıyoruz.delirmem an meselesi..
Ah Kerem ah kıymetini bilmemişim çocuğum ne uyumluymuş ;açardı ağzını, keşke daha çok gezseydim onunla. Mertle dışarı çıkmak istemiyorum çünkü yemek saatleri meydan muharebesi.
Kerem ismi çok güzel bir Kerem daha kazansın topiğimiz

Ha bi de geçen gün olan olayı anlatayım.. Bizim ev sahile yürüyerek 5 dk mesafede. Ama ben sürekli gidemiyorum çünkü arada geniş bir cadde var geçmem gereken ve çok köpek oluyor pitbull undan kurt köpeğine kadar.. Korkuyorum yalnız gitmeye.
Kocama dedim gel sahile gidelim,Çocuklar hava alır biraz. Naz niyaz geldi.
Kerem tabi yürüyüş yolunda koşmaya başladı millete el kol yapa yapa koşuyor millet de gülüyor. Ben de sevindim hani ne güzel koşsun enerjisini atsın diye. Ama kocamın suratı asıldı peşinde mi koşucaz düşecek bi yere çarpacak vs vs.
Düşerse kalkar diyorum ben de.

Neyse öyle bi uyuzluk yaşadık sonra gel dedim Özsüte gidip dondurma yiyelim. Girdik tabi Mert ağlıyo Kerem ordan oraya koşuyo. Kocam yine gerildi.
Hayır yani bunlar çocuk bizim gibi mi oturacaklar diyorum.
O zaman bunlarla gelmeseydik, uyku saatine denk getirseydik.. Sinir etti beni. Sanki millet bizi ayıplayacak.
Bu gibi şeylerde rahat olmadığı için benim de keyfimi kaçırıyor. Beraber halkın içine karışamıyoruz. Rahatı bozuluyor haspamın. Bak gene dellendim.

Ha bi de geçen gün olan olayı anlatayım.. Bizim ev sahile yürüyerek 5 dk mesafede. Ama ben sürekli gidemiyorum çünkü arada geniş bir cadde var geçmem gereken ve çok köpek oluyor pitbull undan kurt köpeğine kadar.. Korkuyorum yalnız gitmeye.
Kerem tabi yürüyüş yolunda koşmaya başladı millete el kol yapa yapa koşuyor millet de gülüyor. Ben de sevindim hani ne güzel koşsun enerjisini atsın diye. Ama kocamın suratı asıldı peşinde mi koşucaz düşecek bi yere çarpacak vs vs.

Neyse öyle bi uyuzluk yaşadık sonra gel dedim Özsüte gidip dondurma yiyelim. Girdik tabi Mert ağlıyo Kerem ordan oraya koşuyo. Kocam yine gerildi.
O zaman bunlarla gelmeseydik, uyku saatine denk getirseydik.. Sinir etti beni. Sanki millet bizi ayıplayacak.
Bu gibi şeylerde rahat olmadığı için benim de keyfimi kaçırıyor. Beraber halkın içine karışamıyoruz. Rahatı bozuluyor haspamın. Bak gene dellendim.
Bizde de hep aynı durum. Önceleri kavga döğüş eve dönüyorduk. Şimdilerde daha alıştı ama yinede tahammülsüz. Sen bu çocukla bi yerlere gidince nasıl eğleniyorsun diyor. Anlamıyor ki analık ona rağmen onla eğlenmek;)

Karnımdaki dikişin ağrısı hala var, o durduruyo :) kendi sağlığım söz konusu olmasa isterdim yine yeni yeniden

Korkma kuzum ya ilki kadar sarsılmayacaksın bu sefer.

Tadını sevmediği şeyden 2-3 kaşık ver bırak. Gerisini sevdiği şeyle tamamla. Maksat vitamini alsın.
Mert de beni çıldırtıyor el kadar çocukla başa çıkamıyorum, tükürüyor ağzını kilitliyor kafasını sağa sola çeviriyor baştan ayağa yemek içinde kalıyoruz.delirmem an meselesi..
Ah Kerem ah kıymetini bilmemişim çocuğum ne uyumluymuş ;açardı ağzını, keşke daha çok gezseydim onunla. Mertle dışarı çıkmak istemiyorum çünkü yemek saatleri meydan muharebesi.
Kerem ismi çok güzel bir Kerem daha kazansın topiğimiz
Yine de bana en büyük prroblem yeme olayı gb geliyor:( inşallah 2. Si yiyen bir çocuk olur. Bu arada sevmediği yemekten az yedirip üstünü tamamlamak iyi fikir, zorlamamak lazım aslında. Ama işte ona kalsa hep aynı şeyler yiyip duracak.

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah. Hava kapalı olunca insan bi hoş oluyo :( yaz gelsin artık yaaaaaaa.

Günaydın canlar..

Aryam, hamileligine, yaklasan doğumuna ben de imreniyorum:KK51: Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. İçindeki korkuları alsın, inş her şey cok güzel olacak...:KK68:

Oglen kuzenimin kizinin hafızlık merasimi var. Aysecikle oraya gidicez ins. Simdi yemek yapıyorum. Herkese hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum. :KK25:

Yine de bana en büyük prroblem yeme olayı gb geliyor:KK43: inşallah 2. Si yiyen bir çocuk olur. Bu arada sevmediği yemekten az yedirip üstünü tamamlamak iyi fikir, zorlamamak lazım aslında. Ama işte ona kalsa hep aynı şeyler yiyip duracak.
Kız, kaç yaşındayım. Bana kalsa da ayni sevdiğim şeyleri yiyip dururum. Makarna, kofteee, mantı, kizartmaaa, doneeer !!:KK53: Bak bi de neredeyse hepsi karbonhidrat. Ol 100 kg, yuvarlan yollarda:KK45:

Busmai, güzel dedi. Birkac kaşık bile bi şeydir. Vitaminini alır, o tadı da bilir. Bizimki sebzeyi sevmiiy, çok açken bir iki kaşık yiyor. O kadan.. :p

Bizde de hep aynı durum. Önceleri kavga döğüş eve dönüyorduk. Şimdilerde daha alıştı ama yinede tahammülsüz. Sen bu çocukla bi yerlere gidince nasıl eğleniyorsun diyor. Anlamıyor ki analık ona rağmen onla eğlenmek:KK66:
"Ona ragmen ve onunla" eğlenmek.. Babalar bunu ne kadar anlayabilir ki?..
Neredeyse 3 yaşına geldi. Onsuz bi yere gidince çocukla alakalı bi şey görsem, bi parkın yanından gecsem.. Yada sevdiği bi seyden yesem icsem boğazıma takılıyor. Ayşem de olsaydı diye. Gezmek eğlenmek bile onsuz eksik geliyor.

Oğluş bahçeye indi ben de yanında fasulye ayıkladım :D kadın olmanın dayanılmaz hafifliği!!

Ben de Efe olmadan bi yere gittiğimde bi tuhaf oluyorum. Bence sorunlarımız var :p babalar daha rahat ve rahatları bozulmasın modundalar.

Hepisi ayni bacı.. Zaten evde boyleyiz, dışarı çıkınca bi fark mi oluyor. Aksine daha cok yoruluyoruz. Cikmasak daha iyi diye düşünüyorlar. Çocuk eylerken, peşinden koşarken gezdiğinden bi şey anlamiyorlar. Eski rahatlik olmaz artik, unutsunlar. Nihahahaaa :KK53:

Gecen bi yerde yemekteyiz. Arka masada bi çift, 1 yaşlarında bi oglan var kucaklarinda. Durmuyor çocuk. Biraz annesi kucağında tutuyor, gezdiriyor. Babası 2 kaşık yiyor. Sonra babası alıyor annesi yiyor. Esime dedim ki aysecikle eğlenir, bebeği aksam 2 dk annesi yemek yese.. Hic o tarafli olmadı.. Kadın kocasıyla birlikteydi, biraz da ondan ama iste o kadını ben anlarım sen bilemezsin dedim. Mahcup sustu ama muhtemelen içinden, boyle çocuğum olsa hic çıkmam evde yerim diye gecirmistir. Lakin o is öyle olmuyor..

Son düzenleme:
İyi düşünmüşsün nfk :) ben de istanbula kınaya çocuksuz giderken; uçağa binen bi kadın vardı bebek arabasını kapatıyordu tek elinde çocuk vardı yardım ettim hemen :) aaah ah

kerem ismini çok severim ve hep naif keremler tanıdım öğrencilerim de dahil:) arya neden olmasın kerem bereketi...
topik canlanıyor...
kocamın işler yoğun yalnız günler başladı bugün bir piknik yapabilsek şarj olucam...bizimkiler şaşılacak derecede dışarda çok iyiler ama biz töleranslıyız...bugün kısa avm turunda iki tane kollarını açmış uçak modunda kuzu koşuyordu gerçi çok uzaklaşmalarına izin vermiyoruz ama çok eğleniyorlardı...hele biyerde bişey içsek onlara da ısmarlıyoruz koca insan gibi oturup içiyorlar...hey gidi ne zormuş bebeklikte...gerçi dışarda yediğimiz içtiğimiz sayılıdır...

Back
X