• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gel yer degisek. Valla İstanbul un nemli sıcağı da hic cekilmiii :eek:
Burası da öyle ,sahil kenti :(

kerem ismini çok severim ve hep naif keremler tanıdım öğrencilerim de dahil:) arya neden olmasın kerem bereketi...
topik canlanıyor...
kocamın işler yoğun yalnız günler başladı bugün bir piknik yapabilsek şarj olucam...bizimkiler şaşılacak derecede dışarda çok iyiler ama biz töleranslıyız...bugün kısa avm turunda iki tane kollarını açmış uçak modunda kuzu koşuyordu gerçi çok uzaklaşmalarına izin vermiyoruz ama çok eğleniyorlardı...hele biyerde bişey içsek onlara da ısmarlıyoruz koca insan gibi oturup içiyorlar...hey gidi ne zormuş bebeklikte...gerçi dışarda yediğimiz içtiğimiz sayılıdır...
Ben de toleranslıyım kimseye zarar vermesin de.. Düşerse de sıkıntı yok kan akmadıkça :) ama eşim çok telaşlı hiç relax bi insan değil dışarda.
Kerem wc işini halletti, çişi iyi tutuyor hep biraz titiz bi çocuktu zaten. Rahatsız oluyor. Bez varken olmuyordu ama ne hikmetse! kakayı da sevdiği çizgi filmi açma vaadiyle yaptırabildim şimdilik.

Burası da öyle ,sahil kenti :(

Ben de toleranslıyım kimseye zarar vermesin de.. Düşerse de sıkıntı yok kan akmadıkça :) ama eşim çok telaşlı hiç relax bi insan değil dışarda.
Kerem wc işini halletti, çişi iyi tutuyor hep biraz titiz bi çocuktu zaten. Rahatsız oluyor. Bez varken olmuyordu ama ne hikmetse! kakayı da sevdiği çizgi filmi açma vaadiyle yaptırabildim şimdilik.
Vaadin en bol olmasi gereken bir donemdesin. Nasil zor bir dinemse psikologlar sonsuz rusvete izin or.masallah kolay alisan juzulara...ne cektik beeeee ;)

Herkese günaydın :)

Bahar alerjim coştu sanıyordum ama alerji
İlacı da işe yaramadı; sanırım şifayı kaptım. Boğazım acıyo yutkunamıyorum, burnum tıkalı, kulağım kaşınıyo ve gözüm akıyo!!! Şaka gibi.

11 de yattı 4.30 da kaldırdım, kuruydu. Yaptırdım. Yatırdım. Sabah 9 da kalktı kuruydu.
Hiç kaldırmasam tutar mı acaba?
Bu gece kuru olması her gece kuru olacağı anlamına gelmiyor değil mi?
Allahım çok garip duygulardayım ya maşallah bu çocuk beni hiç korktuğum gibi aylarca uğraştırmadı
Yoksa sevinmek için erken mi

Benim çile kontenjanım mertte ,anlaşıldı :( yemek yemeyi iyice bıraktı..

Benimkiler 9 da yatiyor 11.30 da omeri cise kaldiriyorum sabaha kadar bidaha kalkmiyor ama bastan 2 kez kaldirmistim tam alisinca bu duzene gectim kizim hakkindaki fikrimi daha once beyan etmistim ;)
11 de yattı 4.30 da kaldırdım, kuruydu. Yaptırdım. Yatırdım. Sabah 9 da kalktı kuruydu.
Allahım çok garip duygulardayım ya maşallah bu çocuk beni hiç korktuğum gibi aylarca uğraştırmadı

Benim çile kontenjanım mertte ,anlaşıldı :( yemek yemeyi iyice bıraktı..

Herkese günaydın :)

Bahar alerjim coştu sanıyordum ama alerji
İlacı da işe yaramadı; sanırım şifayı kaptım. Boğazım acıyo yutkunamıyorum, burnum tıkalı, kulağım kaşınıyo ve gözüm akıyo!!! Şaka gibi.
Bu alerji benide öldürecek! Her sabah hapşurukla uyanıyorum. Gün içinde de öyle hapşurma krizlerim var ki, çişimi kaçırıyorum, ve uyuz oluyorum! Hamileliğin en uyuz olduğum yanı bu. Bi bende mi oluyor bilmiyorum. Ped taşıyorum yanımda artık:(

Alerjidendir kuzum boğaz ağrısı falan. Umarım hastalık değildir. Bence alerji ilacının dozunu biraz yükseltir dra.

Benim çile kontenjanım mertte ,anlaşıldı :KK43: yemek yemeyi iyice bıraktı..
Maşallah diyelim öncelikle;) ama gün be gün değişiyor canikom çiş durumları. Bende tam seviniyorum ( bizde bugece 1 kez kaltık bu arada) sonra ertesi gün coşuyor. Bizde henüz istikrar yok. Tükettiği sıvı miktarıyla alakalı galiba.

Ahh ahhh mertt, diş falan mı gelecek acaba? Arya da yaz aylarında hep diyet yapıyordu, 2-3 kilo veriyor. Bakalım bu yaz kendi evimde olunca durum değişecek mi:( allah sabır versin sana...

Herkese günaydınnn. Yeni haftamız hayırlı ve uğurlu olsun. Okulun bitmesine üç hafta kaldığına inanamıyorum!! Zaman nasıl geçiyor...

Herkese gunaydiiiiin! Yeni gune bismillah! Yeni haftamiz hayirli huzurlu olsun ins.:KK68:

Pembisim, geçmis olsun. Bugün nasılsın?..
Aysecigin de dunden beri ateşi var..

Herkese gunaydiiiiin! Yeni gune bismillah! Yeni haftamiz hayirli huzurlu olsun ins.:KK68:

Pembisim, geçmis olsun. Bugün nasılsın?..
Aysecigin de dunden beri ateşi var..
Canım sağol. Grip ilacına başladım. Oğluşa geçmesin de gerisi mühim değil. Dün ateşim vardı ama bugün yok çok şükür.

Ayşeciğime de geçmişler olsun. Havalar dengesiz ya valla ondan böyle oluyoruz.

Canım sağol. Grip ilacına başladım. Oğluşa geçmesin de gerisi mühim değil. Dün ateşim vardı ama bugün yok çok şükür.

Ayşeciğime de geçmişler olsun. Havalar dengesiz ya valla ondan böyle oluyoruz.
Geçmiş olsun canım. İlaçla toparlarsın inşallah hemen.

Nfk ayşeciğe de geçmiş olsun. Bugün birşeyi kalmaz inşallah.

Herkese günaydın bu aradaaaa....

Günaydın hanımlar,

Hepimize hayırlı haftalar olsun insallah :KK37:

Ayşecan'a geçmiş olsun , Pembişim sana da acil şifalar diliyorum..

Kabak yemeği yaptım akşama. Evi bi süpürüp duş alıp kuaföre gidesim var yetişebilirsem. Bi kaş bi saç kesimi iyi gelecek moralman:)

Saolun canlar.. Simdilik iyi bakalım. İnş tekrar yukselmez..

Ben de spor yaptım. Duş alicam. Her gun ayni sorunsal. Bugun ne yemek yapicam ya? poff!!:KK47:

Gunaydin ne haftasonuydu be kocam cik calisinca hafta baslasin diye dua eder oldum yetis anam ;) sunu farkediyorum kuzular evde vakit geciremiyor onlarin gonlunu yapinca evde hic is yapamiyorum yemek bile ustunkoru...anca bitmek bilmeyen utuyu yapiyorum....
Opuldunuz hepiniz bu arada aysecige gecmis olsun

Gunaydin ne haftasonuydu be kocam cik calisinca hafta baslasin diye dua eder oldum yetis anam :KK66: sunu farkediyorum kuzular evde vakit geciremiyor onlarin gonlunu yapinca evde hic is yapamiyorum yemek bile ustunkoru...anca bitmek bilmeyen utuyu yapiyorum....
Opuldunuz hepiniz bu arada aysecige gecmis olsun
Allahım biz dün çocuklarla tüyap kitap fuarına gittk son günüydü gitmem lazımdı ve çocukları bırakacak kimse yoktu
Hiiiç rahat durmadılar ama imza almam gereken kişiden imzamı aldımmm fuarın hepsini gezemesem de çok keyif aldım kitaplar beni mutlu ediyor
Bugün hala yorgunum

Geçmiş olsun Pembiş ve Nfk :( Allah acil şifalar versin

Bu 3.hafta annemin kuzeni geliyor bana;
biraz yükümü aldı, ama biraz.. Çocuklarla oynuyor ama çocuklar temel ihtiyaçlarını benimle gidermek istiyorlar. Yoksa huzursuz oluyorlar. Hatta Mert sanırım bu yüzden yemeyi azalttı. Yani tamamen rahatlamak diye birşey olmadı benim için.
1 aylık çağırmıştım zaten, bu işin de sonuna geldik maalesef. Yine iş düşer başa, aynen devam eski usül

Geçmiş olsun Pembiş ve Nfk :KK43: Allah acil şifalar versin

Bu 3.hafta annemin kuzeni geliyor bana;
biraz yükümü aldı, ama biraz.. Çocuklarla oynuyor ama çocuklar temel ihtiyaçlarını benimle gidermek istiyorlar. Yoksa huzursuz oluyorlar. Hatta Mert sanırım bu yüzden yemeyi azalttı. Yani tamamen rahatlamak diye birşey olmadı benim için.
1 aylık çağırmıştım zaten, bu işin de sonuna geldik maalesef. Yine iş düşer başa, aynen devam eski usül
Saglık olsun.. Kimse senin yerini tutmuyor iste.

Herkese günaydın. Bugün salıya gitme dusuncem vardı. Ama canaysenin hafif atesi var ve mızmız..

Back
X