• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bayanlar günaydın bi skntm var ben ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubat 6 normal adet günümde adet oldum ve sanırım ilişki yumurtlama gününe denk geldi ki bnm üç dört gündür kasiklarimda batma ve ağrı var göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var idrara çok çıkmaya başladım şişkinligimde var çok çok afedersiniz ilişki sırasında acayip bi şekilde kasiklarimda batma agri oluyor dr korunmaya gerek yok dedi kimyalsal gebelik bir sonraki gebelik için engel Değil dedi folik asit vermişti excel durumum ne adetime daha iki hafta fln var :KK43: :KK43:
Gebe old düşünmek için bana biraz erken geldi o.O daha adetine 10 gün var. Döllenen bi yumurta varsa bu dediğin belirtiler zamanla ortaya çıkar; o günlerde belirti olarak bi yerleşme kanaması ve de kasıklarda batma olabilir diye biliyorum.. Tabi herkeste ayni olmaz. Ama kan tahlili bile yaptirsan şuan çıkmayabilir. Az daha sabret bakalım. İnş hayirlisiyla sağlıklı bi gebelik olur..

Herkese günaydın. Gelenler oluyor yazamıyorum. Bir de bir sürü resmi iş. Bu sıralar biraz izin hakkımı kullanacağım canlarım.zaten bir tuhafım.
Allah kolaylık versin canım. Su ara en gündelik normal isler bile zor gelir sana. İzin alma imkânın varsa biraz kafanı toplar rahat edersin.

Gebe old düşünmek için bana biraz erken geldi o_O daha adetine 10 gün var. Döllenen bi yumurta varsa bu dediğin belirtiler zamanla ortaya çıkar; o günlerde belirti olarak bi yerleşme kanaması ve de kasıklarda batma olabilir diye biliyorum.. Tabi herkeste ayni olmaz. Ama kan tahlili bile yaptirsan şuan çıkmayabilir. Az daha sabret bakalım. İnş hayirlisiyla sağlıklı bi gebelik olur..
Hmm tskr edrm ınş. Vardır :(

Nfk sultan ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Aştın olayı kızım sennnnnn :)
Ben Leslieyi sevdim. Bugün de az önce yaptım. Dersim öğleden sonra. Dediğin gibi duş ve saç kurutma çok sıkıcı. Ama bu işin rajonu bu işte :/ diyete de başladığım için daha iyi geliyo spor yapmak; yemekten uzaklaşıyorum ;)

İlbilgecim Allah kolaylık versin. Öpüyorum seni.

Of ya sen bi kere daha yazmış mıydın?? İnşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın. Dış gebelik sonrası çocuğu olan bir sürü insan var. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda. Biliyorum zor ama başka şeylere odaklanmaya çalış ve vücudunu dinleme.

Slm kızlar
Bugün anneanneme gittik
Dedem alzheimer bahsetmiştim
Senelerdir öylece bakıyor
Ne bileyim alışamadım çok üzülüyorum çok severdi keremi.. Şimdi boş bakıyor

Mert de bugün çok huysuzdu
Bu çocukla ne yapacağımı bilmiyorum
Açlıktan ağlıyor saatlerdir aç fakat yememek için savaşıyor
Sonra zorla yediriyorum, kucağımda hoplatarak falan..
Karnı doyunca keyfi de yerine geliyor sakinleşiyor.
Peki neden yemiyor, ağzını sımsıkı kapatıyor açlıktan ağladığı halde?
Hayattan bezdim yemin ederim
Sabrımı sınıyor sanki
Kereme karşı da sabırsız oluyorum bu sefer
Zaten bugün kerem sırtımı ısırdı gömleğim yırtıldı
Halimi görseniz gülersiniz
Benim evden çıkmam resmen eziyet, dışarda hepten yoruluyorum
Ama evde durmak da bunaltıyor

Annem arabayı kullanıyordu adamın biri küfür etti bir de; ben çok kötü oldum gözlerini açmış bağırıyor suçlu kendisi olduğu halde
Biz erkek olsaydık böyle yapamazdı
Bu adamlar aramızda dolaşıyor işte özgecanın diri diri bileklerini kesenler gibi
Ya yanımızda eşim veya babam olsaydı arabadan inseydi
Cinayet çıkardı belki de
Hayat bu kadar ucuz mu
Bugün çok kötüyüm..
Bir de hocalı katliamına ait resimler gördüm onlara içim yandı
Hayat çok kötü bazı insanlar için
Böyle depresif duygulardayım işte
Kendimi iyi hissedemiyorum bugün
Yaş ilerledikçe çok acılara şahit oluyoruz
Yaşamak güzel değilmiş, büyümek güzel değilmiş
Bu da benim 30 yaş notum olsun..

Busmaicim yemeyen çocuk çok zor. Allah kolaylık versin. Niye yemiyorun cevabı ise muamma malesef. Ama tüm çocuklar büyüyor Allah'ın izni ile; moralini bozmamaya çalış.
Trafikte karşındaki herkesi deli olarak göreceksin der hep kp. Yani her an her türlü dengesizlik yapılabilir. O yüzden muhatap olmamak lazım zaten. Bi de bi gerçek var ki tüm ülke gergin ve huzursuz. Üst üste çok fazla acı yaşanıyor.
Hocalının fotoları ve okuduklarım beni de çok üzdü. Her yıl da üzer zaten. Anne olunca insan hepten dayanamıyor. Dünyada bu şiddette kötülükler nasıl olabiliyor aklım almıyor :(

Herkese günaydın. Haftanın son günü ve nöbet günü bugünnnn :p tüm hastalara acil şifalar diliyorum.

Pamuk helvacım ya sizin banyonun yenilenme işi noldu??? Benim aklım böyle sonradan sonradan geliyor kusura bakma :(

Evet
Nfk sultan ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Aştın olayı kızım sennnnnn :)
Ben Leslieyi sevdim. Bugün de az önce yaptım. Dersim öğleden sonra. Dediğin gibi duş ve saç kurutma çok sıkıcı. Ama bu işin rajonu bu işte :/ diyete de başladığım için daha iyi geliyo spor yapmak; yemekten uzaklaşıyorum :KK66:

İlbilgecim Allah kolaylık versin. Öpüyorum seni.

Of ya sen bi kere daha yazmış mıydın?? İnşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın. Dış gebelik sonrası çocuğu olan bir sürü insan var. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa zamanda. Biliyorum zor ama başka şeylere odaklanmaya çalış ve vücudunu dinleme.
Eve cnm bi ara daha yazmıştım o zamanda gebelik ten suphelenmistim ama kimyalsal olddu kendiliğinden düştü dış gebelik daha farklı :( allahtan dış gebelik değildi bnmki kürtaj fln olmadım adet le birlikte düşmüş yani

Evet
Eve cnm bi ara daha yazmıştım o zamanda gebelik ten suphelenmistim ama kimyalsal olddu kendiliğinden düştü dış gebelik daha farklı :KK43: allahtan dış gebelik değildi bnmki kürtaj fln olmadım adet le birlikte düşmüş yani
Anladım canım. İnşallah gönlüne göre olacak canım ve en kısa zamanda hamile kalacaksın.

Bu haftayı bitirdik diye sevinmeyi isterdim ama yarın veli toplantısı var. Yine de Allah sağlık versin de çalışalım napalım dimi :) ??

Günaydın canlar.. Herkese hayırlı huzurlu bi gün ve haftasonu diliyorum.

Topikcanlar topige gereken ilgiyi gösterelim piliiis :KK68:

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Nfk sultan ben de bayıldım valla. İnsanlar ne kadar yaratıcı!! :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Güzel bir pazar olsun inşallah :)

Nfk sultan ben de bayıldım valla. İnsanlar ne kadar yaratıcı!! :)
Günaydın cancagazimm.:KK60:

Biz de 1,5 saattir ayaktayiz aysecan sağolsun sabahın kor vakti uyandı. Simdi kendi çizgi film izliyor. Ben de kahvaltı hazırliyorum. Herkese hayirli huzurlu bi pazae diliyorum canlar. . :KK36:

Gunaydin guzel bir pazar olsu herkese gerci bizde zaman mefhumu kalmadi kari koca evde olunca:KK53:

Topikde iyice sessizlesmis ben girmiyorum diyordum ama sizde girmiyorsunuz artik fazla
esim bir is bulsada hayirlisi ile bir duzene girsek insallah hepinizi opuyorum:KK15:

Günaydın cancagazimm.:KK60:

Biz de 1,5 saattir ayaktayiz aysecan sağolsun sabahın kor vakti uyandı. Simdi kendi çizgi film izliyor. Ben de kahvaltı hazırlıyorum. Sonra eşini kaldiricam

Ana denk geldik bizimkilerde uyuyor bende birazdan onlari kaldiracagim bugun firsat olursa kultur merkezine gidip mart ayi programina bakacagim size haber veririm artik su bebeleri bulustualim :KK68:

Back
X