• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Daha önce mercimek köftesi yapan arkadaşlar; baktığım tarifte 1 sb kırmızı mercimek ve 1,5 sb bulgur var. Sanki mercimek az gibi geliyor. :KK64: ama yapanlar hep iyi yorumlar yazmış. Siz ne ölçüyle yapıyorsunuz?...

Günaydın kızlar
Bugün içimde garip bir duygu var
Arkadaşlar buluşalım dedi ben de çocukları anneme bıraksam diyorum ama uslu dururlar mı diye düşüncelerdeyim :D
Yakın bi cafede mi otursak falan..
Ne büyük derdim var di mi :P Aman
Herkese hayirli sabahlar melisayi uyuturken bende uyuya kalmisim simdide uykum kacti erken kalktim

Bizdede sallama yok uzun zamandir yanina yatiyorum ama cok zor daliyor uykuya
tuvalet egitimi de baslamaya niyetlendim su merdivenli oturaklardan aldik ama bizim klozete kucuk geldi esim bir sekil yapcam dedi onu bekliyoruz

Esim de hala evde kafasina gore bir is cikmadi o evde oluncada sankinisler hic bitmiuor onyuzden pek internetede giremiuorum ing gene arada bakiyorum
hepinizi kocaman opuyorum
Kerem yanına yattığımızda daha zor uykuya dalıyor
Busmai, aysecik de hic sallanmadi. Ben de yatır kaldır yapmıştım. 9 aylıkken denedim iste olmadı, tam yaşındayken kolayca alıştı.

İnş mert hazırdır zorlanmadan alışır. Kendi kendine uyuyan bebek büyük nimet :KK14:
Öyle mi dersin
İnşallah bakalım uyutmak zulüm
Daha önce mercimek köftesi yapan arkadaşlar; baktığım tarifte 1 sb kırmızı mercimek ve 1,5 sb bulgur var. Sanki mercimek az gibi geliyor. :KK64: ama yapanlar hep iyi yorumlar yazmış. Siz ne ölçüyle yapıyorsunuz?...
1,5 mercimek 1 bulgur yapıyorum ben yani bence de tam tersi ölçüde yap
Oktay usta öyle yazmış

Herkese günaydınnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah.

Ben hep göz kararı yapıyorum mercimek köftesini o yüzden bişi diyemicem :(

dikkat film tavsiyesi.. peekay PK :KK54:

aamir khan'ın son filmi, imdb si diger hint filmleri gibi şişik..
ama konu da anlatım da çok güzel.. hem komedi hem dram, ana fikir de çok güzel işlenmiş.
bir Allahın varlığını vurguluyor temelde.. mutlaka izleyin :KK14:
Bayılırım amirkhana. Bu fılm vizyondamı. Yoksa netten falan ızlenıyo mu. 3 idiotsu kac kere izledimi hatırlamıyorum
Yok yaa
Ben keremi hiç sallamıyordum tracy hogg yatır kaldır yöntemini yapmıştım. ağlayınca kaldırıp sakinleşince tekrar yatırıyorsun tabi uyku vaktini bilmek lazım. yanına uzanıp pişş pişşş yapardım uyurdu, şimdi de kendi odasında kendisi uyuyor( ara sıra kalkıp gelse de) tabi hayatım ona göreydi o zaman sadece o vardı.şimdi mertte bazen uyku saatini geciktiriyorum veya yatır kaldır yapmak vakit alıyor hep salladık bugüne kadar kolaya kaçtık ama artık zor olmaya başladı

Maşallah ben de görür müyüm o günleri

Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)
Görursun canım. Ben de sabıkalıydım o konuda:)
Herkese hayirli sabahlar melisayi uyuturken bende uyuya kalmisim simdide uykum kacti erken kalktim

Bizdede sallama yok uzun zamandir yanina yatiyorum ama cok zor daliyor uykuya
tuvalet egitimi de baslamaya niyetlendim su merdivenli oturaklardan aldik ama bizim klozete kucuk geldi esim bir sekil yapcam dedi onu bekliyoruz

Esim de hala evde kafasina gore bir is cikmadi o evde oluncada sankinisler hic bitmiuor onyuzden pek internetede giremiuorum ing gene arada bakiyorum
hepinizi kocaman opuyorum
Hayırlısı olsun canım
Hıc yapmadım:)

biz kuzuların arasına yatıyoruz biri kucaklıyo diğeri kolunu bacağını okşatıyor..4 gündür filan onlardan uzağa yatıyoruz temas yok ama bugün oğlum yanıma yat kucaklıcam orda kucaklayamıyorum diyor içim kıyılıyor:(

Yok yaa
Ben keremi hiç sallamıyordum tracy hogg yatır kaldır yöntemini yapmıştım. ağlayınca kaldırıp sakinleşince tekrar yatırıyorsun tabi uyku vaktini bilmek lazım. yanına uzanıp pişş pişşş yapardım uyurdu, şimdi de kendi odasında kendisi uyuyor( ara sıra kalkıp gelse de) tabi hayatım ona göreydi o zaman sadece o vardı.şimdi mertte bazen uyku saatini geciktiriyorum veya yatır kaldır yapmak vakit alıyor hep salladık bugüne kadar kolaya kaçtık ama artık zor olmaya başladı

Maşallah ben de görür müyüm o günleri

Nasıl uyuyordunuz ki? Geç bile kalmış o bilmiş kardeşler :)

ben 1 bardağa 1 bardak yapıyorum...

Günaydınlar herkeseeeeeee. Güzel birgün olsun inşallah.

Eagleecım yatın kız yanlarına aşkolsun. Sonuçta sonsuxa dek böyle sürmeyecek ki. Ben bayılıyorum gece uyurken mıncık mıncık faslına ;)

günaydın canlar..

bu gece 7 saat uyudum ama şuan nedense hala deli gibi uykum var..
hiç dinlenememiş gibiyim, deli manyak rüyalar gördüm. esnemekten ağzımı kapatamıyorum, :confused:
dün mercimek köftesini 1,5 mercimek, 1 bulgur ölçüsüyle yaptım. nar ekşisi ve kimyonla çok güzel oldu.
kv ve eşim ve dahi ayşecik de epey yedi.. artık mercimek köftesinden korkmiiiiiim:KK69:

destiny, filmi şu linkten izledim. görüntü kalitesi ve altyazılar çok iyi..

http://www.filmifullizle.com/pk-2014-turkce-altyazili-izle.html

Son düzenleme:
Günaydın , hayırlı sabahlar hepinize ....

Destiny, maşallah Ceylin'e , insallah kolayca halledecek bu işi prenses...

Şekerportakalım , eşin gönlüne göre işini en yakın zamanda bulur insallah , erkek evde olunca biraz zor oluyor, kendileri alışkın olmadığı için sıkılıyorlar en başta...

Busmai, derdine çok güldüm, ee ne yaptın ? ikisini de bırakıp kaçsaydın, hazır eline fırsat geçmişken :KK48:

Pembişim, ne güzel dualar etmişsin , âmin :KK36:

Nfk, ellerine sağlık artık sık sık yaparsın Ayşecik de sevdiğine göre :kk77: Afiyet olsun minik kuşa... Ben iki kez denedim, ilkinde acemi şansı süper tutmuştu kıvamı, ikinci denememde nedense biraz yumuşak oldu, bulgurun cinsinden mi nedir ? Ben de kısır gibi servis etmiştim :KK48: 3.denememi de yapsam mı canım istedi :kk77:

Hepinize sağlıklı huzurlu günler :KK74:

günaydın canlar..

bu gece 7 saat uyudum ama şuan nedense hala deli gibi uykum var..
hiç dinlenememiş gibiyim, deli manyak rüyalar gördüm. esnemekten ağzımı kapatamıyorum, :confused:
dün mercimek köftesini 1,5 mercimek, 1 bulgur ölçüsüyle yaptım. nar ekşisi ve kimyonla çok güzel oldu.
kv ve eşim ve dahi ayşecik de epey yedi.. artık mercimek köftesinden korkmiiiiiim:KK69:

destiny, filmi şu linkten izledim. görüntü kalitesi ve altyazılar çok iyi..

http://www.filmifullizle.com/pk-2014-turkce-altyazili-izle.html
Afiyet olsun ben de dolabımda mercimek köftesi bulunca sevindim :) annem birkaç pasta falan bırakmıştı geldiğinde onları yemiştik bunu görmemişim. Marula sarılı 2 tanecik.Bulur bulmaz mideyeee :)
Günaydın , hayırlı sabahlar hepinize ....

Destiny, maşallah Ceylin'e , insallah kolayca halledecek bu işi prenses...

Şekerportakalım , eşin gönlüne göre işini en yakın zamanda bulur insallah , erkek evde olunca biraz zor oluyor, kendileri alışkın olmadığı için sıkılıyorlar en başta...

Busmai, derdine çok güldüm, ee ne yaptın ? ikisini de bırakıp kaçsaydın, hazır eline fırsat geçmişken :KK48:

Pembişim, ne güzel dualar etmişsin , âmin :KK36:

Nfk, ellerine sağlık artık sık sık yaparsın Ayşecik de sevdiğine göre :kk77: Afiyet olsun minik kuşa... Ben iki kez denedim, ilkinde acemi şansı süper tutmuştu kıvamı, ikinci denememde nedense biraz yumuşak oldu, bulgurun cinsinden mi nedir ? Ben de kısır gibi servis etmiştim :KK48: 3.denememi de yapsam mı canım istedi :kk77:

Hepinize sağlıklı huzurlu günler :KK74:
Merti alacaktım son anda vazgeçtim keremin uyku saatine denk getirdik Allahtan 2 saat uyumuş sabah parka götürüp yormuştum :)
Baya oturduk sonra ortaokul arkadaşlarım aradı anneme dönerken. Akşam buluşacaz dediler hep de üstüste gelir gelince :) Akşam da kv ye sattım tam bizim eve yakın bi cafede buluştular. Off çok güldük iyi geldi resmen ot olmuşum :)
Sonra geç saatte belalım geldi beni aldı evimize dönüş :)

Ay inşallah pamukcum
Dun babanneye bırakmak zorunda kaldım mecbur bezledim. Bugun iyiydi etkilenmemiş gibiydi. Geceleri bezliyodum. Bu gece bıraksam mı dıye dusunmekteyım.

Nfk linki kaydediyim de ceylin birazdan uyur sonra izliyim bari saolasın

Kizlaaar, bugün trilece yaptım. Nefis oldu. Mutlaka deneyiiin. :kk77:

Busmai, arkadaşlarla muhabbetin dibine vurmussun. Çok sevindim. Bu enerji seni bi zaman götürür :51:

Destiny, hadi bacim. Maşallah diyim. Bence gece de bağlamayabilirsin. Sabah islak mi kalkıyor? Gece bir kez kaldirmayi dene bakalım ne olacak.. Tabi o yürüyen yorgan uyku tulumunu giymiyorsan :48:

Aysecikle rumeli karşılaması müziğiyle ufak ufak oynuyorduk. Oyun havaları, sonra turkuler derken, bi baktik mezdekeyle cosuyoruz. :KK71::KK73: Nasıl terlemisiz, simdi banyo yaptık. Artik iyi bi uyuruz. :48:

Yürü be destiny kim tutar seni ;) hallettiniz bu işi Ceylinle bence.

Nfkcım çılgınsınız kızım siz. Çok sportifsiniz maşallah. :)

Ben de akşam uzun bir aradan sonra spor yaptım. Leslie çok eğlenceliymiş. Ama sonrasında duş alma giyinme vs tam bi kabustu. Kocamın çocuk bakamamasından daral geldi. Gerçi yorgundu ama olsun yani... Gece gece bıdı bıdı yapmıyım. Oğluş uyusun dizi izliyim ;)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Ne ağlıcam yaaaaa :p yani ağlayacağım filmleri izleme modunda değilim şu ara :KK66: ama aklımın bi köşesine yazdım.

Herkese güzel bir gün diliyorum. Başta bornumun annesi olmak üzere tüm hastalara acil şifalar versin Rabbim.

Kizlaaar, bugün trilece yaptım. Nefis oldu. Mutlaka deneyiiin. :kk77:

Busmai, arkadaşlarla muhabbetin dibine vurmussun. Çok sevindim. Bu enerji seni bi zaman götürür :KK51:

Destiny, hadi bacim. Maşallah diyim. Bence gece de bağlamayabilirsin. Sabah islak mi kalkıyor? Gece bir kez kaldirmayi dene bakalım ne olacak.. Tabi o yürüyen yorgan uyku tulumunu giymiyorsan :KK48:

Aysecikle rumeli karşılaması müziğiyle ufak ufak oynuyorduk. Oyun havaları, sonra turkuler derken, bi baktik mezdekeyle cosuyoruz. :KK71::KK73: Nasıl terlemisiz, simdi banyo yaptık. Artik iyi bi uyuruz. :KK48:
Evet ben de yapmıştım çok lezzetli ama sütlü olduğu için sevmezsin diye düşünmüştüm sen
Karamel sosu nasıl yaptın o beni bitirmişti zor

Herkese günaydın. Gelenler oluyor yazamıyorum. Bir de bir sürü resmi iş. Bu sıralar biraz izin hakkımı kullanacağım canlarım.zaten bir tuhafım.

Busmai, evet kesinlikle sütlü old için onyargiliyim. Ama sut tadı hic gelmiyor. Serbetinde zaten krema var. (Diyette olduğum için iki çatal aldım) Keki ve serbetini cahideye gore yaptım. Gecen sefer karamelini nişasta ve limon suyuyla yapmıştım. Hic karamel gibi olmamıştı. Simdi başka bi tarif denedim; 5 kaşık şekeri karamelize olana kadar tavada yaktım. Sonra bir kaşık tereyağı ekledim. Ve hızlıca karistirdim tereyağı yanmasına diye. 1-2 dk çevirdikten sonra 1 paket krema ekleyip kısık ateşte homojen bi karışım olana kadar karistirdim. Sonuç mikemmel. Böyle yap, kesinlikle seveceksin.. :kk77:

Eklentiler

• 14249317591691465342267.webp
    14249317591691465342267.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 55
Bayanlar günaydın bi skntm var ben ocak ayinda kimyalsal gebelik yasadim şubat 6 normal adet günümde adet oldum ve sanırım ilişki yumurtlama gününe denk geldi ki bnm üç dört gündür kasiklarimda batma ve ağrı var göğüs uçlarında büyüme var ve hassas lik var idrara çok çıkmaya başladım şişkinligimde var çok çok afedersiniz ilişki sırasında acayip bi şekilde kasiklarimda batma agri oluyor dr korunmaya gerek yok dedi kimyalsal gebelik bir sonraki gebelik için engel Değil dedi folik asit vermişti excel durumum ne adetime daha iki hafta fln var :( :(

Pembisim, su leslie yi bi kez denedim ama sarmadi. :eek: Ama düzenli yapanlar çok faydası old söylüyor. Spor yapmaktan ziyade o arkasından gelen dus, sac kurutma isleri beni sogutuyor. Bu ara hic spor yapmıyorum :110: su hali bi üstümden atsam.. Bahar geldi..

Son düzenleme:
Back
X