Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kıyamam ben o minik kekebeğe. Geniz eti dimi?? Sağlıkla atlatsın minik kuş.Hayırlı sabahlar hepinize.
Born, insallah sağlıkla ameliyattan çıkıp sağlığına kavuşur annen ... Allah şifalar versin ...
Yarın sabah 9 da da kızım ameliyatta olacak ... Duanızı bekleriz.. Görüşmek üzere ..
Sağolasın cnm , âmin ..Canım kıyamam ben o minik kekebeğe. Geniz eti dimi?? Sağlıkla atlatsın minik kuş.
Oğluşun mu kulağı tüpe gerek duymuyodu artık?? Ben sanki tam tersi gibi hatırladım da. Neyse inşallah atlatacak annesine zor olacak biraz ama olsun o iyi olsun da.Sağolasın cnm , âmin ..
evet kulak tüpü+geniz eti.
Evet Selim'in kulağı geçen kış kötü durumdaydı , o düzelmiş çok şükür .. Geniz etine ise; yaşı henüz küçük olduğu için, müdahale etmeme kararı aldık son gittiğimiz doktorla beraber ...Oğluşun mu kulağı tüpe gerek duymuyodu artık?? Ben sanki tam tersi gibi hatırladım da. Neyse inşallah atlatacak annesine zor olacak biraz ama olsun o iyi olsun da.
Çok sevindim başarılı geçmesine, insallah yoğun bakımdan da çıkar hayırlısıyla ..Kizlar ben hayatimda bu kdr iyi bi insan gormedim Allah bin kere razi olsun nfk cok tsk ediyrm sabahil namaziyla yollara dustu anneme kan vermek icin mesajini gorunce oyle mutlu oldum ve sasirdimki insana en yakn akrabalari yapmiyo sizlerim huzurunda bir kez daha tsk etmek istiyorum Rabbim senden esinden kvden razi olsun evlatlarina kotu gun yuzu gostermesin
Ameliyat bitti basarili cok sukur yogun bakimda su anda ama cikicak.ins
Aksi bir durum olmazsa insallah akşama kadar müşahade altında tutup taburcu edecekler.. Sağolasın âmin insallah ...Born, tekrar geçmiş olsun. Bidi bidi bi şeyler anlatiyorsun, bilmeyen ameliyata girdim sanacak.Hamdolsun bi şeye gerek olmadi. Rabbim anne babalarimizi basimizdan eksik etmesin, onlara hayirli saglikli uzun omur versin..
Pamuk helva, demek sonunda karar verildi. İnş kolaylıkla sagligina kavuşur yavrum. Gece hastanede kalacak mi?
Canım sağlıkla atlatsın inşallahAmeliyat Saatini sabah 10.30 almışlar, o saate kadar nasıl aç susuz tutacağız çocuğu bakalım![]()
Nfkcim saka mi yapiyosun sen mutevaziligi birak lutfen gercejtwn kimae yapmaz senin yaptigini hele bu kar kis kiyamette yani minnettarligimi ifade edicek kelime bulamiyorum cok cok tskler
pamuk.helvacim.sizden de ins boyle.guzel.haberler aliriz dualarimdasiniz inssaglikla bitsin ins
Canım sağlıkla atlatsın inşallah
Born cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine
Pamuk helva darisi sizin basiniza ama saat gercekten gec olmus nasil ac kalcak