• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olsun inşallah. Bornumun annesi dahil ameliyatı olan, hasta olan herkese Allah'ım şifa versin.

Gunaydin canlar.. Herkese hayirli sabahlar..

Born un annesi ameliyathaneye indi. Rabbim
Şafii ismiyle şifa versin inş..

Allah annenin yardımcısı olsun Born.. Sağlığı düzelsin inşallah

Herkese bembeyaz bir gunaydin
aksam kar yagiyordu sabaha tutmaz diyordum ama bir baktim pencereden her yer bembeyaz melisa simdiden basladi kardan ada yapicam demeye
esimde hasta yatiyor grip olmus ama daha buyuk hastaligi var gibi rabbim bana kolaylik versin bugun hadi herkesi opuyorum

Hayırlı sabahlar hepinize.

Born, insallah sağlıkla ameliyattan çıkıp sağlığına kavuşur annen ... Allah şifalar versin ...

Yarın sabah 9 da da kızım ameliyatta olacak ... Duanızı bekleriz.. Görüşmek üzere ..

Hayırlı sabahlar hepinize.

Born, insallah sağlıkla ameliyattan çıkıp sağlığına kavuşur annen ... Allah şifalar versin ...

Yarın sabah 9 da da kızım ameliyatta olacak ... Duanızı bekleriz.. Görüşmek üzere ..
Canım kıyamam ben o minik kekebeğe. Geniz eti dimi?? Sağlıkla atlatsın minik kuş.

Oğluşun mu kulağı tüpe gerek duymuyodu artık?? Ben sanki tam tersi gibi hatırladım da. Neyse inşallah atlatacak annesine zor olacak biraz ama olsun o iyi olsun da.
Evet Selim'in kulağı geçen kış kötü durumdaydı , o düzelmiş çok şükür .. Geniz etine ise; yaşı henüz küçük olduğu için, müdahale etmeme kararı aldık son gittiğimiz doktorla beraber ...

Kızımda da iki kulakta da sıvı birikmesi vardı , sağ kulak yazın tamamen düzelmiş ,
Ama sol kulağın durumu hala aynı; işitme kaybı açısından tehlikeye girmeden de yapılması gerekiyor artık...

gittiğimiz 10 doktordan 9 u da farklı farklı şeyler söylediği için benim de kafam karıştı, sen de haklısın :)

neyse sağlıkla insallah olsun bitsin de ; aklımızdan çıksın.... olacak mı olmayacak mı diye beklemek daha can sıkıcı...

Born, annen çıkmıştır insallah sağlıkla ameliyattan ... Hayırlı Haberlerini bekliyoruz ..

Kizlar ben hayatimda bu kdr iyi bi insan gormedim Allah bin kere razi olsun nfk cok tsk ediyrm sabahil namaziyla yollara dustu anneme kan vermek icin mesajini gorunce oyle mutlu oldum ve sasirdimki insana en yakn akrabalari yapmiyo sizlerim huzurunda bir kez daha tsk etmek istiyorum Rabbim senden esinden kvden razi olsun evlatlarina kotu gun yuzu gostermesin
Ameliyat bitti basarili cok sukur yogun bakimda su anda ama cikicak.ins

Kizlar ben hayatimda bu kdr iyi bi insan gormedim Allah bin kere razi olsun nfk cok tsk ediyrm sabahil namaziyla yollara dustu anneme kan vermek icin mesajini gorunce oyle mutlu oldum ve sasirdimki insana en yakn akrabalari yapmiyo sizlerim huzurunda bir kez daha tsk etmek istiyorum Rabbim senden esinden kvden razi olsun evlatlarina kotu gun yuzu gostermesin
Ameliyat bitti basarili cok sukur yogun bakimda su anda ama cikicak.ins
Çok sevindim başarılı geçmesine, insallah yoğun bakımdan da çıkar hayırlısıyla ..
Nfk dan Allah razı olsun .... Belki insanın En yakınlarının yapmayacağı şeyi yapmış, sağolsun ...Güzel dualarına âmin ... Allah iyi günler göstersin daima ...

Son düzenleme:
Born, tekrar geçmiş olsun. Bidi bidi bi şeyler anlatiyorsun, bilmeyen ameliyata girdim sanacak. :P Hamdolsun bi şeye gerek olmadi. Rabbim anne babalarimizi basimizdan eksik etmesin, onlara hayirli saglikli uzun omur versin..

Pamuk helva, demek sonunda karar verildi. İnş kolaylıkla sagligina kavuşur yavrum. Gece hastanede kalacak mi?

Born, tekrar geçmiş olsun. Bidi bidi bi şeyler anlatiyorsun, bilmeyen ameliyata girdim sanacak. :p Hamdolsun bi şeye gerek olmadi. Rabbim anne babalarimizi basimizdan eksik etmesin, onlara hayirli saglikli uzun omur versin..

Pamuk helva, demek sonunda karar verildi. İnş kolaylıkla sagligina kavuşur yavrum. Gece hastanede kalacak mi?
Aksi bir durum olmazsa insallah akşama kadar müşahade altında tutup taburcu edecekler.. Sağolasın âmin insallah ...

Nfkcim saka mi yapiyosun sen mutevaziligi birak lutfen gercejtwn kimae yapmaz senin yaptigini hele bu kar kis kiyamette yani minnettarligimi ifade edicek kelime bulamiyorum cok cok tskler
pamuk.helvacim.sizden de ins boyle.guzel.haberler aliriz dualarimdasiniz inssaglikla bitsin ins

Nfkcim saka mi yapiyosun sen mutevaziligi birak lutfen gercejtwn kimae yapmaz senin yaptigini hele bu kar kis kiyamette yani minnettarligimi ifade edicek kelime bulamiyorum cok cok tskler
pamuk.helvacim.sizden de ins boyle.guzel.haberler aliriz dualarimdasiniz inssaglikla bitsin ins

Canım sağlıkla atlatsın inşallah

Born cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine

Pamuk helva darisi sizin basiniza ama saat gercekten gec olmus nasil ac kalcak

Çok sağolun :KK74:

Şekerportakalım , oyalayamaya çalışacağız artık bir şekilde :KK16: Saat 9 diye görüşmüştük ama ameliyat günü değişince, ameliyathanenin boş saatleri de değişmiş ): hayırlısı olsun..

Back
X