• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....

Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....
Ay seninkilere cok pis dalasim var hea! :KK34: Bana ne oluyorsa!! Bir gün onlar da sana muhtaç olacak, hic yarini dusumuyorlar. Allah akil fikir versin...

Ben hastaneye yakinim. İstersen bana getir ben bakarim aysecikle oynarlar. Yada anneme geceyim orasi hastaneye daha yakin, 5 dk. Valla bak.. Ama esin falan ne der bilmiyorum
.

Son düzenleme:
Kızlar selam
Bebeler hastaydı baya zor günler geçirdim
İkisi de huysuzdu geceleri uyumadılar çok kötüydü
Sabrımın taştığı son gün ikisini de bırakıp çarşıya attım kendimi
Hala tam toparlanamadım ama daha iyiler ve ağlamıyorlar şükür bu yeterli..

Ben uzaktan eğitim derslerimi 1 dönem kala bırakmıştım biliyosunuz.. Geçemediğim ezber dersinin hocası babamla karşılaşmış gelsin konuşalım demiş
Gittim konuştum devam et derslere sana yardım ederim diyor

Bu çocuklarla nasıl yapıcam o işi bilmiyorum ama adamla da konuştuk bi kere öfff..

Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)
Zaten pazartesi gününe denk geliyor

haha eşim de ben "markete gidemiyorum" diye dert yanınca, ne lazımsa söyle alayım diyor ..tabi tabi.

Gelmiş geçmiş olsun cnm.hakkaten 2 çocuk hasta Oldumu hayat çok zor oluyor.cok iyi anlıyorum seni.

kV konusunda şanslıyım ben işi olsa da işini bırakır çocuğa bakar Hiç Hayır demez sağolsun.

Cnm allah şifa versin annene. Kolaycacik atlatirdinizzz umarım.

Busmaicim sana da .yazdım ama çok karışmış alıntı. Yazmayı bii beceremiyorum yaaaa

Kavalti yaptık biraz okuyup yazamadım dedim mert ağlıyor. Altan 2 dış çıkıyo çok huysuz.grsz kızlar.

Selam kızlar boludayız. Sabahtan cıktık yola. Uykum var fecii
Canım benim her zaman beklerim. Ama yarın bohça vermeye geliyosanız kaçamazsın zannımca. Mengen bolu arası çok değil ama az da değil. Ayıp olur. Neyseki sonrasında buraya yolun düşecek :KK66: bolca görüşürüz inşallah :)
Haklısın. Biz zaten 4 gibi kalkmayı planlıyoruz. Dediğin gibi bir ayagımız boluda bundan sonra. Bolca göfusuruz:)

Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin :KK70:

Bakın mesela bugün noldu

Keremi kreşe götürüp merti kv ye bırakacaktım
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Tamam dedim ama içten içe çok kızdım. Mert onlara ne yapar ki 2 saatte?
3 görümce , kv ve görümcemin 12 yaşında kızı var. Kalabalıklar yani.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.

Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.

Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)

Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.
Bunları bize sayıyla mı verdiler ya
Canım banada bırakabilirsin annem evde oluyor. Ben nfk ksdar yakın değilim ama araba sltımda olunca her yer yakıın :)

Destiny, iyi yolculuklar bacim. Kazasiz belasiz gidin gelin inş.

Kocayi evde biraktim, kizi kv ye... bacimla alisverise gidiyoz biz de.. :KK49:

Bakın mesela bugün noldu

Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.

Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.

Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)

Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.
Busmai, çok bunalırsan annem var, şükürler olsun.

Annen ameliyat olacağı gün nasıl bırakamıyorsun ya?? Teklif ettin de olmaz mı dediler?
Bu arada Allah sağlıkla kurtarsın annene şifa versin ig den mesaj atmıştım gördün mü bilmiyorum, baya oldu..
Ben kardeşimin kınasına ve nikahına uçakla günü birlik gidip geleceğim inşallah. kınaya annemle, nikaha eşimle gideceğiz:) biletleri aldık ucuza geldi. Çocukları da onlara bırakacağım; oh oh

Busmai, çok bunalırsan annem var, şükürler olsun.
Annem de şehir dışındaydı canım bu haftasonu memlekete gittiler yoksa ona bırakacaktım.
Şükür annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Ağlarsa anam ağlar demişler

Ameliyat gunu icin sordum cevap vermedi sonra da uc bes dakka sonra konuyla alakali degil gibi bana agir kaldirmak yasak falan dedi bende esime sor da bakmicaksa ona gore planimizi yapalim dedim sormus o gune bi sag cikalim da demis esim de sinir oldu ama bama caktirmiyo diyo cis de var tum gun orda durama bizle gelsin ben ilgilenirim asil disarlarfa.hic yapmiyo hem hastanede o kadar coluk cocuk napicaz ama sonra ben kotu gelinim simdi aramiz da biraz bozuk daha da birakamayiz zile her dakka basmalarindan falan atistik annemin hastaligini mi dusunemiyim bunlari mi bilmiyorum
nfkcim cok saol.cnm bu arada boyle biseyi teklif etmen bile cok guzel cok incesin babasiyla butun gun dursun bakalim nolucak ay annem.saglikla.ciksin da artk baska bisey dusunmek istemiyorum

Born ya bu zile basma mevzusu yıllardır hala çözümlenemedi mi gerçekten ne anlayışmış bu evde 2 küçük çocuk var

Nfk ve diğer arkadaşlarrr kızınızın babasını sizden kıskanmasından bahsediyordunuz..
Kerem de aynısı ,babasıyla yatmak için ağlıyor:) bu nasıl iş?
Bana diyor ki:
"Anne sen babayı sevmedin babayı özlemiyorsun, hadi git ben babayla uyiycam"
"Hayır oğlum anne ve baba birlikte yatar, çocuklar kendi yatağında yatar " diyorum ;bağıra bağıra ağlamaya başlıyor
Güler misin ağlar mısın :)
Sonunda o kazandı babasıyla uyuyor şimdi.
Her gece geliyor ,aramızdan alıp geri yatağına taşıyorum, noldu yıllardır verdiğim uyku eğitimi boşa gitti :)

Herkese iyi geceler

Esim evde olunca pek sik giremezdim oldum
bugunde annemlerdeydik melisa ogle uykusunu gec yatinca aksam uykusuda gece kaldi bende biraz internete baktim gozlerim kapanmaya basliyor hepinizi opuyorum

Günaydın. Yeni bir dönem başlıyor. Kızımdan ayrılacak olmanın burukluğunu yaşıyorum.:KK61:Birbirimize iyice alışmıştık. Neyseki c.ertesi annem gelecek inş.

Born ya bu zile basma mevzusu yıllardır hala çözümlenemedi mi gerçekten ne anlayışmış bu evde 2 küçük çocuk var

Nfk ve diğer arkadaşlarrr kızınızın babasını sizden kıskanmasından bahsediyordunuz..
Bana diyor ki:
"Hayır oğlum anne ve baba birlikte yatar, çocuklar kendi yatağında yatar " diyorum ;bağıra bağıra ağlamaya başlıyor
Her gece geliyor ,aramızdan alıp geri yatağına taşıyorum, noldu yıllardır verdiğim uyku eğitimi boşa gitti :)
Biz geceye ayrı başlıyoruz. Gece 3-4 gibi bakıyoruz yanımızda.ben beraber uyumayı seviyorum.:KK23:

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Su gibi akıp geçsin ve yaz gelsin :D

Borncum inşallah annen güzel bir şekilde atlatacak bu ameliyatı ve sağ salim devam edecek hayatına. Allah tüm hastalara şifa versin.

Dün eşimden önce yatınca yatağa bi güzel yayıldım. Bu vesile ile de yanıma gelip yatmış olan oğluşu geç farkettim :D iyiki dönerken ezmemişim valla :) yatağına götürdüm devam etti uyumaya. Sonra sabah 6 olmadan yine damladı. Bu sefer ses etmedim ama arada pestil oldum. Demekki şu dönem hepsi bu modda. Ben de seviyorum onunla uyumayı ;)

günaydın topikcanlar.. yeni eğitim dönemi herkese hayırlı olsun..

pamuk helvacım, tadilat bitti mi? dönmüşsünüzdür eve artık..
Selam kızlar. Sabah 7 de alındı içtimamız. Dünden rulo börek kek ve kırmızı biber közlemiştim bugun kahvaltıya. Sabah kahvaltı yaptık. Aksama nişan var gebzeye gitcem. Yarında ordan boluya gitcez. Pembişim seni görmeyi çok istetım ama söz de veremıyorum. Çünkü biz mengene gitcez bohca göturmeye. Ordan da boluya gitmek ıcın kaçabilirmiyim ayıp olur mu erkek taraffına hıc bılemıyorum.

Alemsin kızım. Seviyorum ben bu çatlak hatunları:)

Sen daha da alemsin:)) atışmalarınızı yerim:))

Karısına acıyom efecıgın:))

Banyo yapıp dısarımı cıktınız vayy cesaretıne hayranım

Bence bir koca ıcın ıyı bir performans yınede:)

Gecmiş olsun canımm. Ikısının birden hastalanması kötu olmuş. Derse devam et bence bsktın olmuyo su koyverırsın yıne:)

Ayy canları sağolsun hep öyleler. Dunden berı şeyımın dibinde. Bi çanta hazırlıcam bi mutfakta iş yapcam yok anacım. Ayagımın altında. Benden fazla telaşesi var işi hiç bitmiyor.

Gunayydınn. Bızdede kuş var. Kafesın kapagını acıp kusu almaya calısıyor. Acaba akvaryum alsam naapar. Sen fanus mu alcan akvaryummu
banyo çıkışı üşütmez hemen giyinir, saçlarını kurutursa bi problem olacağını sanmam.
o gün de hava çok güzeldi, rüzgar yoktu..

akvaryum, yaklaşık bir metre.. bir sürü ıvır zıvırı var.. eşim bi kursun bakalım.
ama daha balık almadı, 3 gün su dinlenecekmiş.. belki de şimdi kurmaz, taşınırken zor olur çünkü..
Oğlum öğlemsi uykusunu kaldırdı sanırım. Artık 7-8 civarı sızıyor. 6 gibi sızacakken engel oldum. Birazda uyur sanıyor ve umuyorum. Buna alışabilirim valla. Bakıcısının canına okuyan bir durum ama benim işime gelir :KK70:
hadi yine iyisin :KK48:
bu yaştayım, ben bile ogle uykusuna yatıyorum. ayşecan da bir sure daha bırakmasın piliiis :p
Nfkcim tuvalet egitimini sormussun cnm disarda asla yapmiyo am ille avm fln dgl.bir baska evde asla yapmiyo o cok sinir bozucu ama evde kacirmalar olsada bekledgm kdr kitu sonuclanmadi sukur
ilbilge sizde durumlar nsl
kizlar hep okuyorm ama yazamiyorm yarin annemler ptesi ablamlar geliyor sali da ameliyat ztn duanizi eksik etmeyin ins
canımcım, biz neredeyse gittiğimiz her yere lazımlığını da götürüyoruz.
hani bildiğimiz evse sokuyorum da, hele avm ya da açık alan bi yerse çok büyük kolaylık oluyor.
sürekli arabanın arkasında. ama yasir lazımlığa da yapmıyordu galiba..
yeğenim için yengem ufak bi kavanoz taşıyor yanında. olmadık bi yerde tuvaleti gelirse öyle hallediyor.

annenin yatışı bugündü galiba. Rabbim bu vesileyle şifa verir inş, kolaylıkla atlatır bu operasyonu..

Bakın mesela bugün noldu

insanlar çok farklı.. benim kv hiç o muhabbeti yapmaz, ucundan bucağından tek laf ima hatırlamam.
ama kendi kendine çok gidiyor geliyor, zamanını orda geçiriyor diye düşünüyorsa, o kendi kuruntusu..

seninkilerin işi de bi garip sadece kv olsa neyse, 3 görümce diyorsun.. bi de kız..
valla bu milleti anlamıyorum ben :110:

Kavalti yaptık biraz okuyup yazamadım dedim mert ağlıyor. Altan 2 dış çıkıyo çok huysuz.grsz kızlar.
Allah kolaylık versin canım, inş kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi..

Bana diyor ki:
babasına aşık oğlanlar :KK37:

geçenlerde bi soğuk olmuştu ya, kar falan yağdı. eşim o sıra hava soğuk istersen bu gece yanımızda yatsın dedi.
bir gece oldu 2 hafta.. ben de o kadar uğraşma, uyku eğitimi çaba boşa gitti diye düşündüm.
bi de bizim yanımızda uyumuyor velet. benim burnumu sıkıyor, babasının ağzına parmağını sokuyor.
saga sola milyon kez dönüyor. kalkıyor dayanıyor. yastıkların üstünde, başımıza basarak geziyor.
eşim de son günlerde pişman oldu.. zaten yüzü çok yumuşak bizimkine karşı.
o yüzden bi şey isteyeceği zaman babasından istiyor. neyse, bi gece tepem attı. aldım yatağa koydum.
nasıl ağlama kendini paraladı. yataktan çıktı. halıya yatıyor. ben burada yatıcam falan..
eşim hadi gel diyecek oldu tekrar. hayır dedim. bırak yerde yatsın. uyuyunca kaldırırım.
netice-i kelam, uyuklarken kaldırıp yatağına koydum. mızıldadı ama orada uyudu.
sonraki gece daha az mızıldadı. 3. akşam da hiç tepki vermeden kendi yatağına gitti.
eşime de söyledim, gece bizle yatmaya alıştğı günlerde bile ogle uykusu vakti hadi yatağa dediğimde
kendi yatağına gidip yatıyordu. olay babayla alakalı. zaafı çok güzel gorup kullanıyor bu veletler.
Günaydın. Yeni bir dönem başlıyor. Kızımdan ayrılacak olmanın burukluğunu yaşıyorum.:KK61:Birbirimize iyice alışmıştık. Neyseki c.ertesi annem gelecek inş.
sağlık olsun canım.. anneciğin de geliyormuş bu haftasonu.. az sabret..
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Su gibi akıp geçsin ve yaz gelsin :KK70:

Borncum inşallah annen güzel bir şekilde atlatacak bu ameliyatı ve sağ salim devam edecek hayatına. Allah tüm hastalara şifa versin.

Dün eşimden önce yatınca yatağa bi güzel yayıldım. Bu vesile ile de yanıma gelip yatmış olan oğluşu geç farkettim :KK70: iyiki dönerken ezmemişim valla :) yatağına götürdüm devam etti uyumaya. Sonra sabah 6 olmadan yine damladı. Bu sefer ses etmedim ama arada pestil oldum. Demekki şu dönem hepsi bu modda. Ben de seviyorum onunla uyumayı :KK66:
ben de onunla uyumayı seviyorum da, çok tekmeliyor dönüyor vuruyor ya.. :confused:
o kadar tepişmesinin nedeni de, kendi yatağını araması. bazen dönüp duruyor. dalamıyor bi türlü.
anne beni yatağıma koy diyor :KK48: yatağına yatınca 2 dk içinde sızıyor..
genelde Sabah namazından sonra yanımıza alıyorum ben, babasıyla birlikte koklaya koklaya yatıyoruz. :KK37:

Son düzenleme:
gunaydin bol gunesli gunler bu ara zor olsada ;)
haftam henuz baslamadi...bu dinem spoea gitmeyi dusunuyorum. anamin canini okucam ;) ama yeter kilolar gitsin artik..
born sizinkilere bisey demiyorum artik...her okudugumda Allahtan cok korktugumu hissediyorum...senin bir lokma kalmanin sebebi belli ama kusura bakma esine kiziyorum. annenin kizisin sende dusunsun bakalim kendi kizi zorluk ceksw ne hisseder. neyse Allah islah etsin
anacigina buyuk gecmis olsun haberlerini bekliyoruz.
benim oglanda baska yerde wc sorunu yasiyor ustelik ayakta yapmayi dabilmedigi icin kavanoz falan ise yaramiyor. ben yesillige tutuyorum kucagima alip ona itiraz etmiyor ama disarida olacak :) bir arkadas pet siseyi burusturup dikey yere dogru ufacik yapip cantasina koyuyor.oglu icin yerden de tasarruf var gerekirse bi nefesle duzeltiyormus ;) yurdumun kadini ;)

Sekerportakalım bizimki de öğle uykusuna geç yatmaya başladı bu sefer akşam canımıza okuyor
Artık öğle uykusunu bırakma zamanı mı geldi acaba
Bugün uyutmuyorum zira akşam dizimiz var karadayı :) yatırmam lazım erkenden

Evde de temizlik var oh iyi geliyo
Busmaicim sana da .yazdım ama çok karışmış alıntı. Yazmayı bii beceremiyorum yaaaa
Sağol tatlım
Biz geceye ayrı başlıyoruz. Gece 3-4 gibi bakıyoruz yanımızda.ben beraber uyumayı seviyorum.:KK23:
Bazen o da oluyor evet
Ama ben beraber yatmayı hiç sevmiyorum hiç uyuyamam çok hassasım
Nfk gibi bizimki de dönüp duruyor yatakta
Bazen baba oğulu bırakıp içeri gidiyorum
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Su gibi akıp geçsin ve yaz gelsin :KK70:

Dün eşimden önce yatınca yatağa bi güzel yayıldım. Bu vesile ile de yanıma gelip yatmış olan oğluşu geç farkettim :KK70: iyiki dönerken ezmemişim valla :) yatağına götürdüm devam etti uyumaya. Sonra sabah 6 olmadan yine damladı. Bu sefer ses etmedim ama arada pestil oldum. Demekki şu dönem hepsi bu modda. Ben de seviyorum onunla uyumayı :KK66:
Neyini ezeceksin yahu dana kadar oldular artık :)
Bize 6 kişilik yatak lazım

Saat 8i geçiyodu toplantıdan geldiğimde. Kafam bi dünya olmuş durumda. Nefret ediyorum bu mesleğin bu hale gelmesinden. Eğitim öğretim zaten ayrı hikaye öğretmenlerden beklenen apayrı. Oğluş uyusun ben de yatıcam inşallah. Bu arada uyuz velet bakıcısına güzellik yapıp uyumuş

Back
X