Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay seninkilere cok pis dalasim var hea!Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....
Kızlar selam
Bebeler hastaydı baya zor günler geçirdim
İkisi de huysuzdu geceleri uyumadılar çok kötüydü
Sabrımın taştığı son gün ikisini de bırakıp çarşıya attım kendimi
Hala tam toparlanamadım ama daha iyiler ve ağlamıyorlar şükür bu yeterli..
Ben uzaktan eğitim derslerimi 1 dönem kala bırakmıştım biliyosunuz.. Geçemediğim ezber dersinin hocası babamla karşılaşmış gelsin konuşalım demiş
Gittim konuştum devam et derslere sana yardım ederim diyor
Bu çocuklarla nasıl yapıcam o işi bilmiyorum ama adamla da konuştuk bi kere öfff..
Aa maalesef canım ya ben sabah gelip gece dönüyorum, çocukları götürmiycem çünkü. annemle olcam :)
Zaten pazartesi gününe denk geliyor
haha eşim de ben "markete gidemiyorum" diye dert yanınca, ne lazımsa söyle alayım diyor ..tabi tabi.
Gelmiş geçmiş olsun cnm.hakkaten 2 çocuk hasta Oldumu hayat çok zor oluyor.cok iyi anlıyorum seni.
kV konusunda şanslıyım ben işi olsa da işini bırakır çocuğa bakar Hiç Hayır demez sağolsun.
Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....
Cnm allah şifa versin annene. Kolaycacik atlatirdinizzz umarım.
Haklısın. Biz zaten 4 gibi kalkmayı planlıyoruz. Dediğin gibi bir ayagımız boluda bundan sonra. Bolca göfusuruz:)Canım benim her zaman beklerim. Ama yarın bohça vermeye geliyosanız kaçamazsın zannımca. Mengen bolu arası çok değil ama az da değil. Ayıp olur. Neyseki sonrasında buraya yolun düşecekbolca görüşürüz inşallah :)
Bunları bize sayıyla mı verdiler yaPembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin
Bakın mesela bugün noldu
Keremi kreşe götürüp merti kv ye bırakacaktım
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Tamam dedim ama içten içe çok kızdım. Mert onlara ne yapar ki 2 saatte?
3 görümce , kv ve görümcemin 12 yaşında kızı var. Kalabalıklar yani.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.
Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.
Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)
Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.
Canım banada bırakabilirsin annem evde oluyor. Ben nfk ksdar yakın değilim ama araba sltımda olunca her yer yakıın :)Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....
Busmai, çok bunalırsan annem var, şükürler olsun.Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin
Bakın mesela bugün noldu
Kv nin de öğleden sonra misafiri vardı bugün gitmesin kreşe biz merte bakamayız çok işimiz var dedi.
Bu gibi durumlarda hep kıyas yapıyorum, görümcem öğretmen ve 2 çocuğuna da onlar baktı. Benimkine gelince niye yan çiziyorsun, üstelik haftada 1 kez ancak bırakıyorum. Haklarını yemeyeyim çok bıraktım gönül rahatlığıyla ama bir kez reddedilince bile sinirleniyorum.
Ben de kocama söyledim o da ben merti arabada dolaştırırım uyur dedi, zaten kreşte 1,5 saat falan oynuyoruz.
Kv ye kereviz salatası ve zeytinyağlı pırasa-karnıbahar yapıp götürdüm sabah uyuzluğuna. Biz kreşe gidiyoruz dedim. Gittik geldik ,misafirler geldi katıldım ben de.
Gereksiz gereksiz şeyler yapmışlar bizimkiler, ıspanaklı açma börek , baklava.. Tabi canları çıkmış. Hiçbiri de yenmedi. Herkes diyetteymiş. Hep salatalar yendi, ve herkes benim kereviz salatamın tarifini sordu :)
Kerevizi rendeliyoruz hemen yoğurtla karıştırıyoruz, içine haşlanmış buğday, küp doğranmış salatalık, ceviz ,dereotu , tuz, nane biraz da zeytinyağı koyuyoruz. Harika sağlıklı ferah bi salata.
Annen ameliyat olacağı gün nasıl bırakamıyorsun ya?? Teklif ettin de olmaz mı dediler?Busmaicim ben degil haftada ayda yilda dahi birakamiyorum daha kotu halde olanlari dusunup sevin olsun arada da olsa bakiyolar annem ameliyat olacagi gun dahi birakamiyorum kaldiki kendi dogumuma da goturulmesi teklif edilmisti vb vb vb....
Annem de şehir dışındaydı canım bu haftasonu memlekete gittiler yoksa ona bırakacaktım.Busmai, çok bunalırsan annem var, şükürler olsun.
Biz geceye ayrı başlıyoruz. Gece 3-4 gibi bakıyoruz yanımızda.ben beraber uyumayı seviyorum.Born ya bu zile basma mevzusu yıllardır hala çözümlenemedi mi gerçekten ne anlayışmış bu evde 2 küçük çocuk var
Nfk ve diğer arkadaşlarrr kızınızın babasını sizden kıskanmasından bahsediyordunuz..
Kerem de aynısı ,babasıyla yatmak için ağlıyor:) bu nasıl iş?
Bana diyor ki:
"Anne sen babayı sevmedin babayı özlemiyorsun, hadi git ben babayla uyiycam"
"Hayır oğlum anne ve baba birlikte yatar, çocuklar kendi yatağında yatar " diyorum ;bağıra bağıra ağlamaya başlıyor
Güler misin ağlar mısın :)
Sonunda o kazandı babasıyla uyuyor şimdi.
Her gece geliyor ,aramızdan alıp geri yatağına taşıyorum, noldu yıllardır verdiğim uyku eğitimi boşa gitti :)
banyo çıkışı üşütmez hemen giyinir, saçlarını kurutursa bi problem olacağını sanmam.Selam kızlar. Sabah 7 de alındı içtimamız. Dünden rulo börek kek ve kırmızı biber közlemiştim bugun kahvaltıya. Sabah kahvaltı yaptık. Aksama nişan var gebzeye gitcem. Yarında ordan boluya gitcez. Pembişim seni görmeyi çok istetım ama söz de veremıyorum. Çünkü biz mengene gitcez bohca göturmeye. Ordan da boluya gitmek ıcın kaçabilirmiyim ayıp olur mu erkek taraffına hıc bılemıyorum.
Alemsin kızım. Seviyorum ben bu çatlak hatunları:)
Sen daha da alemsin:)) atışmalarınızı yerim:))
Karısına acıyom efecıgın:))
Banyo yapıp dısarımı cıktınız vayy cesaretıne hayranım
Bence bir koca ıcın ıyı bir performans yınede:)
Gecmiş olsun canımm. Ikısının birden hastalanması kötu olmuş. Derse devam et bence bsktın olmuyo su koyverırsın yıne:)
Ayy canları sağolsun hep öyleler. Dunden berı şeyımın dibinde. Bi çanta hazırlıcam bi mutfakta iş yapcam yok anacım. Ayagımın altında. Benden fazla telaşesi var işi hiç bitmiyor.
Gunayydınn. Bızdede kuş var. Kafesın kapagını acıp kusu almaya calısıyor. Acaba akvaryum alsam naapar. Sen fanus mu alcan akvaryummu
hadi yine iyisinOğlum öğlemsi uykusunu kaldırdı sanırım. Artık 7-8 civarı sızıyor. 6 gibi sızacakken engel oldum. Birazda uyur sanıyor ve umuyorum. Buna alışabilirim valla. Bakıcısının canına okuyan bir durum ama benim işime gelir![]()
canımcım, biz neredeyse gittiğimiz her yere lazımlığını da götürüyoruz.Nfkcim tuvalet egitimini sormussun cnm disarda asla yapmiyo am ille avm fln dgl.bir baska evde asla yapmiyo o cok sinir bozucu ama evde kacirmalar olsada bekledgm kdr kitu sonuclanmadi sukur
ilbilge sizde durumlar nsl
kizlar hep okuyorm ama yazamiyorm yarin annemler ptesi ablamlar geliyor sali da ameliyat ztn duanizi eksik etmeyin ins
insanlar çok farklı.. benim kv hiç o muhabbeti yapmaz, ucundan bucağından tek laf ima hatırlamam.Pembiş bu olaylardan sonra hala kv lere yakın yaşamak ister miydin
Bakın mesela bugün noldu
Allah kolaylık versin canım, inş kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi..Kavalti yaptık biraz okuyup yazamadım dedim mert ağlıyor. Altan 2 dış çıkıyo çok huysuz.grsz kızlar.
babasına aşık oğlanlarBorn ya bu zile basma mevzusu yıllardır hala çözümlenemedi mi gerçekten ne anlayışmış bu evde 2 küçük çocuk var
Nfk ve diğer arkadaşlarrr kızınızın babasını sizden kıskanmasından bahsediyordunuz..
Kerem de aynısı ,babasıyla yatmak için ağlıyor:) bu nasıl iş?
Bana diyor ki:
"Anne sen babayı sevmedin babayı özlemiyorsun, hadi git ben babayla uyiycam"
"Hayır oğlum anne ve baba birlikte yatar, çocuklar kendi yatağında yatar " diyorum ;bağıra bağıra ağlamaya başlıyor
Güler misin ağlar mısın :)
Sonunda o kazandı babasıyla uyuyor şimdi.
Her gece geliyor ,aramızdan alıp geri yatağına taşıyorum, noldu yıllardır verdiğim uyku eğitimi boşa gitti :)
sağlık olsun canım.. anneciğin de geliyormuş bu haftasonu.. az sabret..Günaydın. Yeni bir dönem başlıyor. Kızımdan ayrılacak olmanın burukluğunu yaşıyorum.Birbirimize iyice alışmıştık. Neyseki c.ertesi annem gelecek inş.
ben de onunla uyumayı seviyorum da, çok tekmeliyor dönüyor vuruyor ya..Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Su gibi akıp geçsin ve yaz gelsin
Borncum inşallah annen güzel bir şekilde atlatacak bu ameliyatı ve sağ salim devam edecek hayatına. Allah tüm hastalara şifa versin.
Dün eşimden önce yatınca yatağa bi güzel yayıldım. Bu vesile ile de yanıma gelip yatmış olan oğluşu geç farkettimiyiki dönerken ezmemişim valla :) yatağına götürdüm devam etti uyumaya. Sonra sabah 6 olmadan yine damladı. Bu sefer ses etmedim ama arada pestil oldum. Demekki şu dönem hepsi bu modda. Ben de seviyorum onunla uyumayı
![]()
Sağol tatlımBusmaicim sana da .yazdım ama çok karışmış alıntı. Yazmayı bii beceremiyorum yaaaa
Bazen o da oluyor evetBiz geceye ayrı başlıyoruz. Gece 3-4 gibi bakıyoruz yanımızda.ben beraber uyumayı seviyorum.![]()
Neyini ezeceksin yahu dana kadar oldular artık :)Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun. Su gibi akıp geçsin ve yaz gelsin
Borncum inşallah annen güzel bir şekilde atlatacak bu ameliyatı ve sağ salim devam edecek hayatına. Allah tüm hastalara şifa versin.
Dün eşimden önce yatınca yatağa bi güzel yayıldım. Bu vesile ile de yanıma gelip yatmış olan oğluşu geç farkettimiyiki dönerken ezmemişim valla :) yatağına götürdüm devam etti uyumaya. Sonra sabah 6 olmadan yine damladı. Bu sefer ses etmedim ama arada pestil oldum. Demekki şu dönem hepsi bu modda. Ben de seviyorum onunla uyumayı
![]()