Çok basit yahuuuuuuumakarnayı haşlıyosun, tavuğu haşlayıp ufak ufak doğruyosun, kaşar rendeliyorsun, başemel sos hazırlıyosun. Makarnayı tuzluyosun, tavuğa da tuz ve karabiber serpip harmanlıyosun. Borcamın altına biraz sos döküp üzerine makarnanın yarısını döşüyosun. Sonra makarnanın üzerine sosun yarısını döküyorsun ve tavukları serpiştiriyorsun (ben bu araya da kaşar serpiyorum). Sonra yine makarna döşeniyor ve sosun kalanı dökülüyor. kaşar serpilip fırınlanıyor. Ben başemel sosu bol seviyorum. Kimisi az döküyor. Artık kan senin damar senin nasıl istersen öyle yap :)
He tam bizlik mod şu ara. Hele ki oğluşla hahhaha.
Tamam sözü aldık. Bigün dolma buluşması yapalım :)
Sen git yapboz alacağına çocuğuna bi tahta al da duvara yazmaktan kurtulsun hanımmmmmmm hahhahaha.
Kız kolay ya ben göz kararı yapıyom hep. Katı olursa bas sütü geç nolacak :)
Hepsine cevabım evetyani özel kalrmi yoktur şekerim
![]()
Selamlar .... Ah nfk ben görene kadar, senin dolma pişmiştir :) ben de arkadaşlar gibi yapıyorum, hepsi yazmış sağolsunlar , ağzım sulandı ..
Benim kv dem; ya limon tuzu, o yoksa bol bol limon koyar ..limonu hem içine hem pişme suyuna..
Ben; Hakiki nar ekşim varsa , ondan da katıyorum pirincine...
Destiny'nin bahsettiği tane sumaklı tarifi, bana da Iraklı bir Veli arkadaş verdi. Bir dahakine o şekilde deneyeceğim ben de ... O Arkadaş bahsedene kadar, Ben TANE sumağın Varlığından bile bir haberdim( bende Lazlık var ya , pek bilmiyorum baharat olaylarını :) ) Dolmanın da En lezzetlisi, o şekilde olurmuş söylediğine göre...
Sabah anneanneye geldik, insallah ustalar evi çok kirletmezler ki ; temizlemesi çok zor olmasın bana
Pembiş , kolay gelsintatilde daha çok yoruluyorsun sanki .. :)
Tiyatro planı var , ne güzel, yakın olsak biz de dahil olurduk
Born, annen nasıl oldu cnm, ameliyat hangi gün olacak?
Hepinize mutlu günler![]()
Limon da olur canım.
Bu arada size bomba bir şey anlatacağım. Malum ben biŞm kızı tuvalete alıştırıyorum ya, her kafadan bir ses çıkıyor. Geçen kv'ler ile eltimlere gittik. Orada nasıl gidiyor muhabbeti döndü.kv hep ben çocuklarımı iki yaşında alıştırdım der. Bu kez ben bir buçukta alıştırdım dedi. Ben de "anne önce ikiydi, şimdi bir vuçuk oldu. İyi düşün bir olmasın." Dedim. Ne dese beğenirsiniz. " ben aslında kırk günlükken alıştırmaya başladım. " kadını böyle bir şey olmayacağına ikna edemedik. O zamandan itibaren beze yapmamışlar.
Pempis ellerine saglik ne guzel de anlatmissin tarifi supeesin yaa bu kadar aktiflik yalniz insan bu aktif olma ile sarj oluyormus valla ev hanimi olunca anladim
Nfk ellerine saglik canim eminim dolman guzel olmustur
Destiny evet gunu ve oyunu belirleyin goruselim
Pamuk helva canim insallah cok kirlenmez ustalar isinin ehli ise duzgun calisirlar
Ilbilgehatun ama su kv deler cok bilirler maalesef
bende gecen gun ablamdan arkadasinin dogum yaptigjni ve cocugu simdiden kakasini lazimliga yaptirdiklarini duydum ve cok sasirdim simdiden alissin demisler
ablamda bez cok pahali geliyorsa ben karsilayayim bu cocuga eziyet etmeyin demis
Bu arada esim aradi bu aksam geliyormus artik manisa seyahati olmayacak cok sevincliyiz sag salim gelsinde